Hatalmas előnye a fidesznek hogy ennyire megosztott az ellenzék, ami nem is baj láttuk mit értek el azzal hogy összefogott mindenki mindenkivel. Vona, MZP kár hogy külön indulnak, nekem ők a legszimpatikusabbak a hibáikkal is. MP is megérdemelne egy esélyt, "rosszabb már úgyse lehet" alapon legalább és ő az aki tényleg tudna elvenni fideszes szavazokat, a nem szemellenzős fajtából.'shutterisland írta: nekem is szimpatikus ez az egesz, de az, hogy 10+ part fog szembeszallni egymassal es a fidesz ellen, az kinyirja az egesz projektet.
jozan paraszti esszel az, hogy lesz majd magyar peter, jakab, vona, mzp, gyurcsany, momentum, toroczkaiek, kutyak, stb, egymas ellen
Politika
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is szimpatikus ez az egesz, de az, hogy 10+ part fog szembeszallni egymassal es a fidesz ellen, az kinyirja az egesz projektet.Buitre írta: ma volt a 2RK első kongresszusa, végighallgattam a beszédeket. Továbbra is rendkívül szimpatikus a kezdeményezés, és bevallom időközben be is léptem a pártba mint aktivista (életemben nem voltam eddig semmilyen párt tagja), hogy segítsem őket amivel tudom. Kb. 1h17p-nél kezdődik Vona beszédje, akit érdekel. De az egész jó volt, ajánlom megtekintésre. És köszi a fórumnak, mert itt hallottam róluk először
jozan paraszti esszel az, hogy lesz majd magyar peter, jakab, vona, mzp, gyurcsany, momentum, toroczkaiek, kutyak, stb, egymas ellen, az olyan szinten szetszabdalja majd az orszag nem fideszes reszet, hogy szerintem meg az is bele fog ferni vityaeknak, ha elbuknak ide-oda akar tobbszaz ezer szavazot is.
- ___Samy___
Egeszen hihetetlen, hogy annak ellenere, hogy jo az iranya, jok az elkepzelesei, egy csomoan azert nem veszik szamba sem, mert fideszes volt.Azért utaljuk mert ner-es volt, vagy épp most hova húz, hova tart. Nem a személye a lényeg. Nézzük meg mit tesz, mit akar elérni. Nekem ez számít.
Szamomra pont azert tud hiteles lenni, mert ebbol az egesz szarbol kilepett es megprobalja rajuk boritani az asztalt. Nem egy, nem egy ket ember lett mar az evek soran kipattintva a partbol, megse huzta meg ezt senki.
Nagyon kivancsi vagyok mi marad ebbol 26-ra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
En is gondolkodtam amugy, de meh. Jobb csak morogni.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ma volt a 2RK első kongresszusa, végighallgattam a beszédeket. Továbbra is rendkívül szimpatikus a kezdeményezés, és bevallom időközben be is léptem a pártba mint aktivista (életemben nem voltam eddig semmilyen párt tagja), hogy segítsem őket amivel tudom. Kb. 1h17p-nél kezdődik Vona beszédje, akit érdekel. De az egész jó volt, ajánlom megtekintésre. És köszi a fórumnak, mert itt hallottam róluk először
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne legyél annyira biztos ebben.Süti írta: Fideszes szavazókat egyébként se fog elvinni, ellenzékit annál többet. Meglepő fordulat a múltja után.
- Süti
Nem azért, hanem azért mert ahogy írtam belülről elokerult egy ember akinek a tevékenysége a Fidesznek kedvez. Nekem ha egy börtönből szabadult azt mondja hogy ne lopj, az nem hiteles. De kinek mi a tiszta lap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süti 2024. március 16., szombat 17:01-kor.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A nernek van egy teteje, az igazi döntéshozók. Sokkal jobban benne van ebben egy kövér, bajer, tiborcz mint néhány miniszter.
Természetesen közel volt a tűzhöz hogy lássa mi történik, de mitől lenne ettől ő a holdudvar tagja? Ezzel kapcsolatban a párbeszéd is annyira demagóg, annyira démonizalva van minden ami fidesz, pedig ez egyáltalán nincs így. Ő is elmondta, vannak dolgok (voltak) amik értékelhető döntések voltak a kormany részéről, van sok jó politikus vagy szakember a fidesz háza táján is.
Azért utaljuk mert ner-es volt, vagy épp most hova húz, hova tart. Nem a személye a lényeg. Nézzük meg mit tesz, mit akar elérni. Nekem ez számít.
Most felkérdezni tőle minden lehetseges valasztási kimenetelt hogy adjon rá valaszt, és azt elemezgessük (pár hét azután hogy dönthetett arról hogy politizálni fog) annyira zsákutca megint, mint a kérdés hogy a rendezvénye mibű vót?
Természetesen közel volt a tűzhöz hogy lássa mi történik, de mitől lenne ettől ő a holdudvar tagja? Ezzel kapcsolatban a párbeszéd is annyira demagóg, annyira démonizalva van minden ami fidesz, pedig ez egyáltalán nincs így. Ő is elmondta, vannak dolgok (voltak) amik értékelhető döntések voltak a kormany részéről, van sok jó politikus vagy szakember a fidesz háza táján is.
Azért utaljuk mert ner-es volt, vagy épp most hova húz, hova tart. Nem a személye a lényeg. Nézzük meg mit tesz, mit akar elérni. Nekem ez számít.
Most felkérdezni tőle minden lehetseges valasztási kimenetelt hogy adjon rá valaszt, és azt elemezgessük (pár hét azután hogy dönthetett arról hogy politizálni fog) annyira zsákutca megint, mint a kérdés hogy a rendezvénye mibű vót?
- Süti
Vagy onnan is megkozelitheted hogy mennyire hiteles a ner holdudvarbol kikerult ember aki állítólag a rendszer ellen van, de ez nehéz kérdés számára.
Fideszes szavazókat egyébként se fog elvinni, ellenzékit annál többet. Meglepő fordulat a múltja után.
Fideszes szavazókat egyébként se fog elvinni, ellenzékit annál többet. Meglepő fordulat a múltja után.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A te reakciód kiábrandítóbb...ha ennyi jött le az interjúból, illetve ennyit tudsz hozzáfűzni.ikelemen5 írta: Új Partizán interjú Magyar Péterrel.
GM: Orbán Viktort leváltani szeretnéd vagy koalíciós partnerévé szeretnél válni?
MP: Hú ez egy nehéz kérdés, nem gondolkodtam ezen így konkrétan..
Akkó’ jóvan’ akkó’.
A vita, a párbeszéd, az épitő kritika, a kérdés hiánya. Ezeket is megfogalmazta már MP.
Valószínűleg abból a közegből ahonnan jön, még csak ezutan jön a pofára esés, hogy ilyen jellegű beköpésekkel kell szembenéznie.
Hogy nem csak a propaganda médiából ömlik a szenny, hanem már a társadalom jelentős részéből is.
Kigúnyoló reels videók, félmondatok, mémek csinálják ma ki az intelligens gondolkodást, a törekvést. A fogyasztónak nem fancy a tartalom, csak ha elég jól illusztralja a dühöt ami a tömegben van, ha elég trash...jajj istenem
- 'shutterisland
ha mar vona, akkor ugye elvileg elfogadta magyar a "kihivast" es hamarosan leulnek egymassal.
kivancsi leszek a vibe-ra meg a hangvetelre, a jelenlegi garniturabol ok ketten a szimpatikusabb retegbe tartoznak.
kivancsi leszek a vibe-ra meg a hangvetelre, a jelenlegi garniturabol ok ketten a szimpatikusabb retegbe tartoznak.
Az is fura, hogy ő mennyire kikezdhetetlen. Ennyi év a felső szinteken és ők soha semmi olyat nem csináltak. És ha még így is van, Vona óta tudjuk, hogy nem is kell csinálni semmit, hogy lejárassanak. Az a 20 millió (vagy mennyi), amit emleget gyakran, az meg vicc összeg a rendszernek. Pont arra jó, hogy lehessen példálózni vele.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Azert ne csak a 2 vegletben gondolkodj: a kormanyablakban, miniszteriumban dolgozo, aki a napi feladatokat viszi es az egyelten (ki nem mondott) elvaras fele, hogy ha mar itt dolgozol, akkor facebookon ne szidd a kormanyt vs Meszaros, Tiborcz meg Rogan.Norbi90 írta: Megmondta tisztán világosan mikor lépett be a fideszbe és mit csinált, kormánytisztviselő volt, diplomata, majd később került magasabb poziciokba.( a barátnőm is kormánytisztvieselő és mégse nerlovag.)
ezért se értem különbözö fórumokon mikor irják hogy nerlovag kegyelt stb. lölö , szíjj , stb na ők a kegyeltek oligarchák.
Egy falusi polgarmester mar valamivel kozelebb van a NER-hez, neki mar leszolnak, hogy valasztaskor mozgositani kell, de o meg donthet ugy, hogy nem az EU-s penzek lenyulasa a celja, hanem hogy legyen jarda, park, jatszoter, stb. aminek az az ara, hogy oda kell szavazni.
Na de egy igazsagugyi miniszter, aki 1 ev alatt a 190 millios hitelebol 90 milliot elotorleszt, arra nehogy mar azt mondd, hogy nem kegyelt.
Köszi, ez még kimaradt. Csodálkoztam is, hogy Toroczkai is megemlítette a beszédében. Gondolom befuccsoltak a tárgyalások.reeed_ati írta:itt beszél a mi hazánkról is'shutterisland írta:
mintha remlene, hogy a fidesz szatellit partjakent nevezte meg oket, de hogy a sok kozul melyik interju melyik perceben, az passz.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
tegnap marcinál beszélt róluk, szatellit párt, akik a fidesznek kényes témákat , gondolatokat hoznak fel terjesztenek elő.'shutterisland írta:mintha remlene, hogy a fidesz szatellit partjakent nevezte meg oket, de hogy a sok kozul melyik interju melyik perceben, az passz.Érdekes számomra, hogy ha jól tudom a Mi hazánkról még egy szót sem szólt soha
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
én meglátásaim a következők.
Ha rámentek a facebook oldalára, letekertek de jó sokat, amit említett , hogy szerinte mi az igazán nagytőkés osztály, azt a 19 es notre dam leégésekor tette ki, amit említett az első partizános interjúban, és itt jön az hogy valóban ő már régóta kritikus volt befelé.
Megmondta tisztán világosan mikor lépett be a fideszbe és mit csinált, kormánytisztviselő volt, diplomata, majd később került magasabb poziciokba.( a barátnőm is kormánytisztvieselő és mégse nerlovag.)
ezért se értem különbözö fórumokon mikor irják hogy nerlovag kegyelt stb. lölö , szíjj , stb na ők a kegyeltek oligarchák.
Azt is elmondta, hogy eddig azért tartotta a száját, mert az ex felesége karrierjét nem szerette volna befolyásolni tönkretenni, mégiscsak a gyerekei anyja.
a neféljetek mozgalmat 2 nappal a pedo ügy előtt hozta létre, hogy most időgépe van vagy tudott valamit az más kérdés.
instagram oldalán 2022 ben már olyan kép címet adott hogy semmi sem tart örökké 150 év alatt sem lettünk törökké. bármit is akart ezzel.
a következő, kérdezik miből, hogy sikerult ezt a rendezvényt összehoznia, ne magatokból induljatok ki, neki nyilván komolyabb ismerősei vannak, akik tudnak neki ilyenben segíteni, elmondta, hogy saját pénze van benne, önkéntesek és kapott vállalkozóktól is segítséget és cirka 20 milla volt az egész, (fidesz közpénz 100 milliokat költ ilyenekre)
amikor rápiritják, hogy nem mond konkrét dolgokat, csak puffogtat, elmondta, ígyis 20 on eljárás van vele szemben, nem szeretne börtönbe menni mert a börtönből nehezen tudna mit csinálni, és jogász végzettságü nyilván tudja mit szabad mit nem mondani.
a fidesz nem tud vele mit kezdeni, elkedzték, de nemtudnak rajta fogást találni , nekik ez új, ő nemegy agymosató tanulatlan nyugger akit ugy vezetnek meg ahogy akarnak, meg nem az ellenzék, elébe ment nem gyurcsányozta össze magát sőt kikérte mgaának, nagyon okosan odafigyelk mit mondd hogy még véletlenül se tudjanak belekötni. és stb tudnámmég reggelig sorolni.
én adok neki egy esélyt, ettől rosszabb ugysem lehet már, szavazni amugysem jártam mert senki nem nyerte el a tetszésemet, mzp re dobtam volna de sajnos nemtudtam elmenni szavazni. elég a fideszből, nagyon lehoznak már az állandó harcukkal de ők a béke emberei közben meg elakarjak foglalni brüsszelt meg brüsszel ellen vonulni. elpukkantanék egy petárdát orbán mellett meg bepisilne.
Ha rámentek a facebook oldalára, letekertek de jó sokat, amit említett , hogy szerinte mi az igazán nagytőkés osztály, azt a 19 es notre dam leégésekor tette ki, amit említett az első partizános interjúban, és itt jön az hogy valóban ő már régóta kritikus volt befelé.
Megmondta tisztán világosan mikor lépett be a fideszbe és mit csinált, kormánytisztviselő volt, diplomata, majd később került magasabb poziciokba.( a barátnőm is kormánytisztvieselő és mégse nerlovag.)
Azt is elmondta, hogy eddig azért tartotta a száját, mert az ex felesége karrierjét nem szerette volna befolyásolni tönkretenni, mégiscsak a gyerekei anyja.
a neféljetek mozgalmat 2 nappal a pedo ügy előtt hozta létre, hogy most időgépe van vagy tudott valamit az más kérdés.
instagram oldalán 2022 ben már olyan kép címet adott hogy semmi sem tart örökké 150 év alatt sem lettünk törökké. bármit is akart ezzel.
a következő, kérdezik miből, hogy sikerult ezt a rendezvényt összehoznia, ne magatokból induljatok ki, neki nyilván komolyabb ismerősei vannak, akik tudnak neki ilyenben segíteni, elmondta, hogy saját pénze van benne, önkéntesek és kapott vállalkozóktól is segítséget és cirka 20 milla volt az egész, (fidesz közpénz 100 milliokat költ ilyenekre)
amikor rápiritják, hogy nem mond konkrét dolgokat, csak puffogtat, elmondta, ígyis 20 on eljárás van vele szemben, nem szeretne börtönbe menni mert a börtönből nehezen tudna mit csinálni, és jogász végzettságü nyilván tudja mit szabad mit nem mondani.
a fidesz nem tud vele mit kezdeni, elkedzték, de nemtudnak rajta fogást találni , nekik ez új, ő nemegy agymosató tanulatlan nyugger akit ugy vezetnek meg ahogy akarnak, meg nem az ellenzék, elébe ment nem gyurcsányozta össze magát sőt kikérte mgaának, nagyon okosan odafigyelk mit mondd hogy még véletlenül se tudjanak belekötni. és stb tudnámmég reggelig sorolni.
én adok neki egy esélyt, ettől rosszabb ugysem lehet már, szavazni amugysem jártam mert senki nem nyerte el a tetszésemet, mzp re dobtam volna de sajnos nemtudtam elmenni szavazni. elég a fideszből, nagyon lehoznak már az állandó harcukkal de ők a béke emberei közben meg elakarjak foglalni brüsszelt meg brüsszel ellen vonulni. elpukkantanék egy petárdát orbán mellett meg bepisilne.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
itt beszél a mi hazánkról is'shutterisland írta:mintha remlene, hogy a fidesz szatellit partjakent nevezte meg oket, de hogy a sok kozul melyik interju melyik perceben, az passz.Érdekes számomra, hogy ha jól tudom a Mi hazánkról még egy szót sem szólt soha
Ezzel sokra nem megyünk'shutterisland írta:mintha remlene, hogy a fidesz szatellit partjakent nevezte meg oket, de hogy a sok kozul melyik interju melyik perceben, az passz.Érdekes számomra, hogy ha jól tudom a Mi hazánkról még egy szót sem szólt soha
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem ott fog eldolni minden,hogy milyen embereket fog bemutatni maga korul.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
mintha remlene, hogy a fidesz szatellit partjakent nevezte meg oket, de hogy a sok kozul melyik interju melyik perceben, az passz.Érdekes számomra, hogy ha jól tudom a Mi hazánkról még egy szót sem szólt soha