rengeteg a munkanélküli/ingyenélő'shutterisland írta: nagy a hype az fix, 100 ezren neztek meg 2 ora alatt a gyors fb liveot mielott bement.
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
Az LMP-s Ungar Peter muterja a bandzsi Schmidt Maria, szerintem ebben nincs tobb kerdes.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagy a hype az fix, 100 ezren neztek meg 2 ora alatt a gyors fb liveot mielott bement.
- hehetheoriginal
csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy erős upgrade az új baszóka, gg peti
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
azert majdnem eljutottunk oda, hogy mar live stream is van.
tenyleg rengeteget varnak ettol a palitol.
tenyleg rengeteget varnak ettol a palitol.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A listavezető és a főpolgármester két külön dologra vonatkozik. Szentkirályit azért fogják visszaléptetni, mert megalázó lenne a harmadik hely. Listavezető attól még maradhat, és a közgyűlésbe be is fog kerülni ő is, meg a főpolgármester is.Marky írta:Mit nyerne a Fidesz azzal, ha nincs listavezetoje (fopolgarmester-jelolt) Budapesten? Karacsony szerint nehany honapja meg pont ezzel a modositassal akartak elgancsolni....gutihaz14 írta: az nem lesz kicsit necces hogy a vitezyt eddig kopkodte a tarlos pl majd visszaleptetik a szentkiralyit pont az o javara? mondjuk a fidesztol barmi kitelik ugyebar az oroszokat is kopokodtek most meg ok a gazdaik szoval nem lepne meg ez sem
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vitézy is hozzájuk van bekötve, szerintemMarky írta:
Mit nyerne a Fidesz azzal, ha nincs listavezetoje (fopolgarmester-jelolt) Budapesten? Karacsony szerint nehany honapja meg pont ezzel a modositassal akartak elgancsolni....
Másrészt nekik az is jó, ha Budapest megmarad a "bűnös városnak", lehet generálni tovább a vidék-főváros szembenállást, az ott lévő liberális fertő-mocsok ellen harcolni.
Elég nekik ha a közgyűlésekben jó pozíciókba kerülnek, akár többségbe is, de a főpolgármester marad Karácsony pl.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mit nyerne a Fidesz azzal, ha nincs listavezetoje (fopolgarmester-jelolt) Budapesten? Karacsony szerint nehany honapja meg pont ezzel a modositassal akartak elgancsolni....gutihaz14 írta: az nem lesz kicsit necces hogy a vitezyt eddig kopkodte a tarlos pl majd visszaleptetik a szentkiralyit pont az o javara? mondjuk a fidesztol barmi kitelik ugyebar az oroszokat is kopokodtek most meg ok a gazdaik szoval nem lepne meg ez sem
Olyan lesz mint Simicskae?'shutterisland írta: szerintem a tobbsegunkben megvan az a fura mellekerzes, de ha ma ledobja vegul azt az atombombat, akkor erdekes heteknek nezunk elebe.
Hogy itt mindig mindenki jobban tudja, hogy másnak mi a véleménye. Hogy egy klasszikust idézzek: "eszem faszom megáll"...zsuninnyo írta:Allasofoglalas nelkul? Konkretan ahogy leirtad benne van a velemenyed.kiserik írta: Lacinak nem jött be a szatelitezés: https://www.youtube.com/watch?v=nSrl3rHQqEs
Ákosunk is hozzátett néhány gondolatot: https://www.youtube.com/watch?v=DfY9TbbwWhk
És a művésznő is megszólalt: https://www.youtube.com/watch?v=5iQGujvf0ug
Állásfoglalás nélkül, csak azért hoztam ezeket, hogy több oldalról is figyeljük az eseményeket, amik továbbra is érdekesek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
szerintem a tobbsegunkben megvan az a fura mellekerzes, de ha ma ledobja vegul azt az atombombat, akkor erdekes heteknek nezunk elebe.
Allasofoglalas nelkul? Konkretan ahogy leirtad benne van a velemenyed.kiserik írta: Lacinak nem jött be a szatelitezés: https://www.youtube.com/watch?v=nSrl3rHQqEs
Ákosunk is hozzátett néhány gondolatot: https://www.youtube.com/watch?v=DfY9TbbwWhk
Állásfoglalás nélkül, csak azért hoztam ezeket, hogy több oldalról is figyeljük az eseményeket, amik továbbra is érdekesek.
Lacinak nem jött be a szatelitezés: https://www.youtube.com/watch?v=nSrl3rHQqEs
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
itt beszeltek rola par szot.
ungar peter az atv-ben
ungar peter az atv-ben
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Facebookról egy Vitézy komment: “civil-LMP közös jelölt vagyok, ezért a kampánynak saját arculata van. Az LMP támogatása nem titok, az összes interjúban beszéltem róla tegnap.”gutihaz14 írta:en ugy tudom csak beallt moge az lmp de nem az o szinukben indul de errol nem olvastam semmit. annyira nem erdekelthehetheoriginal írta: Vitezy lmp szinekben indul, nem?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
en ugy tudom csak beallt moge az lmp de nem az o szinukben indul de errol nem olvastam semmit. annyira nem erdekelthehetheoriginal írta: Vitezy lmp szinekben indul, nem?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
az nem lesz kicsit necces hogy a vitezyt eddig kopkodte a tarlos pl majd visszaleptetik a szentkiralyit pont az o javara? mondjuk a fidesztol barmi kitelik ugyebar az oroszokat is kopokodtek most meg ok a gazdaik szoval nem lepne meg ez sem
valamelyik univerzumban:
Mert 10x e Fidesz utan, es hogy szinte Orban rokona, ez nem eleg hogy leessen valakinek, hogy a fidesz embere?'shutterisland írta: en arra leszek kivancsi, hogy szentkiralyi visszalepteteset meg merik e huzni.
ha igen, akkor azzal egy eleg nagy retegnek le kell essen, hogy vitezy az o emberuk, ha meg nem, akkor viszont barmi lehet szerintem.
- 'shutterisland
en arra leszek kivancsi, hogy szentkiralyi visszalepteteset meg merik e huzni.
ha igen, akkor azzal egy eleg nagy retegnek le kell essen, hogy vitezy az o emberuk, ha meg nem, akkor viszont barmi lehet szerintem.
mondjuk vitezy megiteleset, nepszeruseget nem tudom, mertek e megbizhatoan.
egyebkent azt beszeltuk haverokkal, hogy most mar tenylet olyan szeles a politikai paletta, hogy kis tulzassal senkinek sem kellene majd otthon maradnia.
ez inkabb 26-ra vonatkozik, de :
aki jol elvan, annak ott a fidesz.
egy bizonyos reteget kiszolgalnak fletoek a dk-val.
konteohivok es nagymagyarok huzhatjak toroczkaiekra.
jakab parizer urnak is megvan a maga kicsi szektaja. (5000 lelekszamu videki szulofalumban a helyi abc elotti beszedere tobbszazan kimentek pl)
ez a mp-vona-mzp vonal is felolel egy "kozepre huzo" reteget.
aztan ott van meg a jobbik, lmp, momentum, godenyek ha lesznek az is kiszolgal egy szuk reteget es gondolom a ciganysagnak is lesz valamilyen erdekkepviselete.
ha meg valaki megsem talal maganak valot de csak elne a jogaval akkor nyugodt szivvel mehet a kutyakra az x.
batran fole lehetne annak a 70 szazalekos reszveteli aranynak is menni.
mondjuk vitezy megiteleset, nepszeruseget nem tudom, mertek e megbizhatoan.
egyebkent azt beszeltuk haverokkal, hogy most mar tenylet olyan szeles a politikai paletta, hogy kis tulzassal senkinek sem kellene majd otthon maradnia.
ez inkabb 26-ra vonatkozik, de :
aki jol elvan, annak ott a fidesz.
egy bizonyos reteget kiszolgalnak fletoek a dk-val.
konteohivok es nagymagyarok huzhatjak toroczkaiekra.
jakab parizer urnak is megvan a maga kicsi szektaja. (5000 lelekszamu videki szulofalumban a helyi abc elotti beszedere tobbszazan kimentek pl)
ez a mp-vona-mzp vonal is felolel egy "kozepre huzo" reteget.
aztan ott van meg a jobbik, lmp, momentum, godenyek ha lesznek az is kiszolgal egy szuk reteget es gondolom a ciganysagnak is lesz valamilyen erdekkepviselete.
ha meg valaki megsem talal maganak valot de csak elne a jogaval akkor nyugodt szivvel mehet a kutyakra az x.
batran fole lehetne annak a 70 szazalekos reszveteli aranynak is menni.