Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 20., szerda 17:15

'shutterisland írta:

MP :

" Hangsúlyozta, hogy jelen pillanatban három állítást tud megfogalmazni, ezek egy része már ismert, és ezeket osztotta meg az ügyészekkel is.

- Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.

- A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták. „Azt, hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, nem tudtam elmondani.”

- Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.

nyilvan egyik sem meglepo, es nyilvan sulyos vadak, de szerintem 10-bol 8 magyar vagy nem is tudja, mirol szol ez vagy nem erdekli/nem uti meg az ingerkuszobot, illetve szerintem kicsit alulertekelte a fideszt azzal, hogy szerinte majd emiatt lemondanak. :D
Viszont amit mond az alapjan beismero hangfelvetele van Gulyas Gergelyrol es Varga Juditrol minimum (de azt mondta hogy meg tobbekrol is) a Schadl ugy kapcsan.

Ha a kancellaria miniszter es az igazsagugy miniszter tudott arrol, hogy Rogan ki-be jarkal az ugyeszsegre es nyomozati anyagokat modositgat kenye-kedve szerint, akkor nyilvan Rogannak, Gulyasnak, es minden tovabbi hangfelvetelen szereplo kormanytagnak el kell tunnie.

Komoly domino effektushoz vezethet az ugy, foleg azok utan, hogy a ket politikusnonek es Balog Zoltannak is annyi.

Akarnek remenykedni, de felek hogy csalodnom kell hogy egy ilyen utan sem lennenek elkergetve ismerve az apatiat a tarsadalomban.

En egyelore megelegszem a 2/3 bedolesevel.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 20., szerda 17:07

MP :

" Hangsúlyozta, hogy jelen pillanatban három állítást tud megfogalmazni, ezek egy része már ismert, és ezeket osztotta meg az ügyészekkel is.

- Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.

- A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták. „Azt, hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, nem tudtam elmondani.”

- Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.

nyilvan egyik sem meglepo, es nyilvan sulyos vadak, de szerintem 10-bol 8 magyar vagy nem is tudja, mirol szol ez vagy nem erdekli/nem uti meg az ingerkuszobot, illetve szerintem kicsit alulertekelte a fideszt azzal, hogy szerinte majd emiatt lemondanak. :D

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. március 20., szerda 16:59

Dupla D írta:
géza írta: Az LMP-bol mar reg elmentek az igazi ellenzeki formak, akik most ott vannak, azok latszatban azok, de valojaban a Fidesz szekeret toljak. Szoval teljesen logikus, hogy Vitezy moge bealltak.
Tegyük fel, hogy Vitézy alkalmasabb, mint Karácsony. Emellett a Fidesszel jobb kapcsolatban tud lenni, akkor nem az a városlakók érdeke, hogy Vitézyt válasszák meg? Ez nem hozzád kérdés, hanem mindenkihez.
Nem vagyok biztos abban, hogy Vitezy alkalmasabb lenne, nekem az peldaul eleg antipatikus, hogy Karacsony felkerte az elejen, hogy legyen a kozlekedesi szakembere, es nemet mondott ra. De tegyuk fel, hogy az, azzal nekem az a bajom, hogy lenyegeben a Fidesz ezzel kinyilvanitja, hogy csak akkor kollaboral a fovarosi vezetessel, ha azok bujnak hozza. Es ha bujnak hozza, akkor jonnek majd a stadionok, mini Dubaj, Fudan, stb., persze cserebe lehet, hogy lesz kettovel tobb park is. Nem szabad hagyni, hogy a zsarolasuk celt erjen, legjobb az lenne, ha kovetkezo valasztasokon nem lenne meg a relativ tobbseguk, es ujra politikust kene jatszaniuk, es beszelni az ellenzekkel, de ez nehezkes, ha az egyik legerosebb politikai poziciot az o emberuk tolti be.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 16:45

magyarpetit ellepték a csőcselék firkászok, jake gyllenhaal nightcrawlerje jut eszembe :lol:

"a legfőbb ügyésznek és a kormánynak is le kell mondania" :D

megkérdezték melyik párt szineiben indul: semmi olyannal, amelyik jelenleg az orszaggyulesben van. lesz egy vonagabor vita, captain planet vibes :mrgreen:
sztem ütne, ha összefognának.
aztán még puzsér beszáll, megy a trió, baszóbb, mint a messi-etoo-ronaldinho vagy a bbc :kalapos:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 20., szerda 16:18

Berti írta:
kiserik írta: ..
Ahogyan ki lettem oktatva politológiából, most ki vagyok magyar nyelvből is.
Plusz a focihoz sem értesz, puszi :-* :lol:
Úgy van! Rúgjál bele szegény földön fekvőbe :lol:

:hmmm: Mondjuk ez így is van :) :-*
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 20., szerda 16:07

kiserik írta: ..
Ahogyan ki lettem oktatva politológiából, most ki vagyok magyar nyelvből is.
Plusz a focihoz sem értesz, puszi :-* :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 20., szerda 15:45

hehetheoriginal írta: van.
de az nem te vagy :lol: :-* :mrgreen:
Kabbe :lol: :-*

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 15:42

van.
de az nem te vagy :lol: :-* :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 20., szerda 15:41

hehetheoriginal írta:
illetve nő is
:lol: kibaszott cringe, pls hagyd abba :lol:
imádnivaló, hogy próbálod magyarázni, miután fel lettél kérdezve teljesen jogosan :lol:
nem egyszerűbb - és egyúttal nagyobb faszra is vall -, ha elismered, hogy volt bizony negatív indíttatása és felhangja a becézgetéseknek? :smile: "állásfoglalás nélkül" :kalapos:
Pucukám, és az nem lehet, hogy ebben a szennyes világban tényleg van olyan, aki nem hazudik? :hmmm:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 15:29

tudtam bazmeg, hogy még a kegyelmi/pedofil ügybe is bele lehet minket keverni :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 20., szerda 15:08

hehetheoriginal írta:
Dupla D írta:
Tegyük fel, hogy Vitézy alkalmasabb, mint Karácsony. Emellett a Fidesszel jobb kapcsolatban tud lenni, akkor nem az a városlakók érdeke, hogy Vitézyt válasszák meg? Ez nem hozzád kérdés, hanem mindenkihez.
BP-n általában a balos erők voltak hatalmon, a fityesz rendszeresen a lepukkant szar okádék zsákfalvakból meg a ner által leuralt kisvárosokból szedi be a 2/3-ot
Hogy függ össze ez a kérdésemmel?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 15:02

Dupla D írta:
géza írta: Az LMP-bol mar reg elmentek az igazi ellenzeki formak, akik most ott vannak, azok latszatban azok, de valojaban a Fidesz szekeret toljak. Szoval teljesen logikus, hogy Vitezy moge bealltak.
BP-n általában a balos erők voltak hatalmon, a fityesz rendszeresen a lepukkant szar okádék zsákfalvakból meg a ner által leuralt kisvárosokból szedi be a 2/3-ot
illetve nő is
:lol: kibaszott cringe, pls hagyd abba :lol:
imádnivaló, hogy próbálod magyarázni, miután fel lettél kérdezve teljesen jogosan :lol:
nem egyszerűbb - és egyúttal nagyobb faszra is vall -, ha elismered, hogy volt bizony negatív indíttatása és felhangja a becézgetéseknek? :smile: "állásfoglalás nélkül" :kalapos:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 20., szerda 14:59

zsuninnyo írta:
kiserik írta:
Hogy itt mindig mindenki jobban tudja, hogy másnak mi a véleménye. Hogy egy klasszikust idézzek: "eszem faszom megáll"...
Hogy valaki nem tud magyarul, attol all meg az eszem-faszom.
Laci -> szemelyes kotodesed a mihazankhoz, csak ok hivjak Lacinak
Akosunk -> lekicsinylo becenev
"muveszno" -> ezt erdemes boncolgatnom? meg a nevet sem irod le, csak egy "gunyos" jelzovel illetted.
Tudod mi a partatlan - elfogulatlan? Ha leirod a neveiket normalisan.
Illene megtanulni akkor fogalmazni, ha mar ennyire kiakadsz azon, hogy kovetkeztetest lehet levonni abbol, amit irtal. De ezek szerint igen, masok jobban tudjak mi a velemenyed, mint te magad.
Aff, itt tényleg baj van a toronyban. :fpalm:

Csak hogy világos legyen. Hadházy Ákos munkásságát nagyra becsülöm. Az én fiam is Ákos, és őt is szoktam Ákosunknak nevezni. Pottyondy Edina (remélem nem vétettem 'y'-t a nevében) egy kiváló színművész/előadóművész, illetve nő is. Az, hogy egy ilyen személyre "művésznőként" hivatkozom, csak egy aberrált, elborult, gonosz világban egyértelmű azzal, hogy gúnyos jelzővel illettem. Toroczkai-t meg nem volt kedvem kiírni és a László elég hivatalos nekem. Amúgy igen, tudok szimpatizálni a Mi hazánkkal, ahogyan tudok Hadházyval és most Magyar Péterrel (szigorúan kiírva a nevét) is.

Ahogyan ki lettem oktatva politológiából, most ki vagyok magyar nyelvből is. Nem gondolom, hogy ebben a fórumban, ahol beszélgetünk, társalgunk különböző dolgokról, mindig mindent úgy kell megírni, fogalmazni, mint egy hivatalos cikkben. Persze kötekedni mindig jó, meg faszagyerek hozzáállás és ahogy mondani szokták, rossz az aki rosszra gondol.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 20., szerda 14:49

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 20., szerda 14:33

kiserik írta:
zsuninnyo írta:

Allasofoglalas nelkul? Konkretan ahogy leirtad benne van a velemenyed.
Hogy itt mindig mindenki jobban tudja, hogy másnak mi a véleménye. Hogy egy klasszikust idézzek: "eszem faszom megáll"...
Hogy valaki nem tud magyarul, attol all meg az eszem-faszom.
Laci -> szemelyes kotodesed a mihazankhoz, csak ok hivjak Lacinak
Akosunk -> lekicsinylo becenev
"muveszno" -> ezt erdemes boncolgatnom? meg a nevet sem irod le, csak egy "gunyos" jelzovel illetted.
Tudod mi a partatlan - elfogulatlan? Ha leirod a neveiket normalisan.
Illene megtanulni akkor fogalmazni, ha mar ennyire kiakadsz azon, hogy kovetkeztetest lehet levonni abbol, amit irtal. De ezek szerint igen, masok jobban tudjak mi a velemenyed, mint te magad.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 20., szerda 14:31

na mar nyilatkozott, elvileg a volner-schadl ugyben hallgattak meg, de sajna nem volt idom tovabb hallgatni a live-ot.
kivancsi vagyok lesz e booom.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 20., szerda 13:55

hehetheoriginal írta:
'shutterisland írta: nagy a hype az fix, 100 ezren neztek meg 2 ora alatt a gyors fb liveot mielott bement.
rengeteg a munkanélküli/ingyenélő :mrgreen:
ez is nyilvan rejtelyes, de az is, hogy van olyan elerese, hogy par ora alatt megnezte meg ugy 150k ember, hogy az nem fizetett paki meg vietnami klikk. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. március 20., szerda 13:12

hehetheoriginal írta: rengeteg a munkanélküli/ingyenélő :mrgreen:
Ezt nem érzékeled a madridom hétközi aktivitásán? :mrgreen:

Cserébe anyagilag top a színvonal, szeretnék tanulni. :lol:
Nem illik.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. március 20., szerda 12:53

Az LMP-bol mar reg elmentek az igazi ellenzeki formak, akik most ott vannak, azok latszatban azok, de valojaban a Fidesz szekeret toljak. Szoval teljesen logikus, hogy Vitezy moge bealltak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 12:36

'shutterisland írta: nagy a hype az fix, 100 ezren neztek meg 2 ora alatt a gyors fb liveot mielott bement.
rengeteg a munkanélküli/ingyenélő :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Vissza: