Viszont amit mond az alapjan beismero hangfelvetele van Gulyas Gergelyrol es Varga Juditrol minimum (de azt mondta hogy meg tobbekrol is) a Schadl ugy kapcsan.'shutterisland írta:
MP :
" Hangsúlyozta, hogy jelen pillanatban három állítást tud megfogalmazni, ezek egy része már ismert, és ezeket osztotta meg az ügyészekkel is.
- Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.
- A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták. „Azt, hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, nem tudtam elmondani.”
- Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.
nyilvan egyik sem meglepo, es nyilvan sulyos vadak, de szerintem 10-bol 8 magyar vagy nem is tudja, mirol szol ez vagy nem erdekli/nem uti meg az ingerkuszobot, illetve szerintem kicsit alulertekelte a fideszt azzal, hogy szerinte majd emiatt lemondanak.
Ha a kancellaria miniszter es az igazsagugy miniszter tudott arrol, hogy Rogan ki-be jarkal az ugyeszsegre es nyomozati anyagokat modositgat kenye-kedve szerint, akkor nyilvan Rogannak, Gulyasnak, es minden tovabbi hangfelvetelen szereplo kormanytagnak el kell tunnie.
Komoly domino effektushoz vezethet az ugy, foleg azok utan, hogy a ket politikusnonek es Balog Zoltannak is annyi.
Akarnek remenykedni, de felek hogy csalodnom kell hogy egy ilyen utan sem lennenek elkergetve ismerve az apatiat a tarsadalomban.
En egyelore megelegszem a 2/3 bedolesevel.