Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Hát az Elisyium nagyon egyszer nézős. A vége meg hatásvadász, de még az se nagyon hat. Inkább csak a backforwardok Max és a nevelőjével amik megspékelik a filmet, amúgy elég lapos.
Ja és, ha a nőknél tartunk, akkor Dianna Agron, Natalie Portman, Emma Watson... Meg valamiért a Risesban Anne Hathaway is adja.
Ja és, ha a nőknél tartunk, akkor Dianna Agron, Natalie Portman, Emma Watson... Meg valamiért a Risesban Anne Hathaway is adja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. december 1., vasárnap 2:13-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az Űrgolyhókat mikor láttátok utoljára? Hatalmas még mindig
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem. Inkább az volt a baj, hogy Blomkamp magasra tette a lécet a 9-es körzettel és mivel az sokak kedvencévé vált, így óriási volt az elvárás. Rányomta a bélyeget az Elysiumra, mivel ez is sci-fi, és ezt is Blomkamp rendezte. Mindig nehéz egy sikeres film után rendezni, mert mindig ahhoz próbálják majd hasonlítani. Sok esetben még akkor is, ha nem ugyanabból a zsánerből való.h3x0r írta:Elysium (2013)
Sokan a District 9 utodjakent tartjak a filmet, ezert en is sokat vartam tole.
Engem leginkább az operatőri munka baszott fel, de az nagyon. kell rángatni a kamerát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Elysium (2013)
Sokan a District 9 utodjakent tartjak a filmet, ezert en is sokat vartam tole. A film elso fele is tetszett, a masodik felen viszont tobb alkalommal is felhuztam magam. Nagyon ritkan szoktam logikai buktatokon porogni, most viszont 2-3 ilyen jelenet is volt. Maga az otlet es a mondani valo nagyon jo, a CGI is viszonylag realisztikus volt. Talan tobbet is ki lehetett volna hozni a temabol, de ennek ellenere is jo volt.
7/10
Sokan a District 9 utodjakent tartjak a filmet, ezert en is sokat vartam tole. A film elso fele is tetszett, a masodik felen viszont tobb alkalommal is felhuztam magam. Nagyon ritkan szoktam logikai buktatokon porogni, most viszont 2-3 ilyen jelenet is volt. Maga az otlet es a mondani valo nagyon jo, a CGI is viszonylag realisztikus volt. Talan tobbet is ki lehetett volna hozni a temabol, de ennek ellenere is jo volt.
7/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Taxisofőr
Újranéztem a klasszikust, és igen, ha valami tökéletes, akkor ez az Simán 10/10-es a film, egyik all-time kedvencem.
Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról.
Újranéztem a klasszikust, és igen, ha valami tökéletes, akkor ez az Simán 10/10-es a film, egyik all-time kedvencem.
Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról.
"And my heart will leave you never."
-
Ebben a ruhában a nemiszervének a domborulatai is látszanak amúgy.
Nekem még mindig a két Emma viszi a prímet.
Nekem még mindig a két Emma viszi a prímet.
- Remy
- Kapcsolat:
épp néztem tőle a Hallgatás törvényét. Ott is nagyszerűen játszik. (aztán elfelejtette, hogy 20:00-kor meccs, így félbeszakítottam)nmate írta:Ugye-ugye. Remyvel épp beszéltük minap, hogy messze a legjobb színésznő a mai felhozatalban, és nem csak szépségre...Kerlon írta:Jennifer
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ugye-ugye. Remyvel épp beszéltük minap, hogy messze a legjobb színésznő a mai felhozatalban, és nem csak szépségre...Kerlon írta:Jennifer
-
Dráma, thriller. Talán ez a két műfaj, ami leginkább szokott tetszeni.
Vígjátékoknál válogatós vagyok, szóval jöhet pár, majd kinézek párat közülük
Vígjátékoknál válogatós vagyok, szóval jöhet pár, majd kinézek párat közülük
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az akciófilmek a férfi lét részéhez tartoznak
- Remy
- Kapcsolat:
Tini nindzsa teknőcök
A 90-es években mindenki Tini nindzsa szeretett volna lenni. Az óriás teknősöket szinte mindenki szerette, és hála az akkori rajzfilmsorozatnak, és a mozifilmeknek, nagyon sok gyerek az ő történetükön nőtt fel. Nem volt ez másképp velem sem, hiszen még az ovis farsangon is beöltöztem az egyik Teknősnek. Emellett volt figurám és TMNT-s alátétem is az asztalra. Egyszóval imádtam őket.
New Yorkot rettegésben tartja egy bűnszervezet, akik napról-napra, óráról-órára kifosztják az embereket. A rendőrök nem tudják, hogy mit lépjenek, mert semmire sincs bizonyíték, így a város megmentése arra a négy hősre marad, akik pizzát majszolnak és a csatornákban élnek. A Tini nindzsa teknőcök az egyetlen fény az alagút végén…
Lehet ezt a filmet szeretni, lehet ezt a filmet utálni, de annyi biztos, hogy a maga korában, a B színvonal ellenére is megállta a helyét. Azokban az időkben nem sok képregényhős film készült – legalábbis olyan, ami minőséget is képviselt – hiszen a Batman-en kívül nem is lehetne értékelhetőt felsorolni. De talán a másodrangú Tini Nindzsa odafér a korszakot meghatározó képregényadaptációkhoz, legalábbis véleményem szerint.
A 90-es évek varázsa teljes mértékben átjárja ezt az alkotást, és pont annyira veszi komolyan magát, amennyire egy efféle filmet komolyan lehet venni. Steve Barron egy olyan filmet hozott létre, amiben a poénok, a lazaság, és az egysoros beszólások főszerepet játszanak. Elég csak az Elias Koteas-t által megformált Casey Jones-ra gondolni. A nagyszájú, de nagy szívvel rendelkező „harcos” tökéletesen jellemzi az egész filmet.
A Tini nindzsa teknőcök látványügyileg nem volt kiugró, de mégis egy olyan sajátos világot teremtett a CGI mentes, és gumiruhákkal (?) felruházott teknősökkel, amit nem lehetett elfelejteni. Emellett a zenék is rátettek egy lapáttal a hangulatra, valamint a főgonosz, Zúzó is belevitt egy kis színt a megjelenésével. Bár sajnálatos módon nem kaptunk sokat Zúzóból, de a Vaderes beütésével sokak kedvencévé vált, mint főgonosz.
Igazság szerint ezt a filmet csak akkor érdemes elővenni, ha valaki a 90-es években látta, mert kétlem, hogy most ez tetszene valakinek is. Rengeteg hibája van, sok esetben gagyi is, és szinte mindenbe bele lehetne kötni, de felesleges. Azok, akik ismerik ezt a filmet, és ezen nőttek fel, azok tudják, hogy miről beszélek. Az évek során sokat romlott a Teknőcök hírneve, ezért úgy gondolom, hogy kijárna már nekik ismét egy minőségi film. 2014-ben meglátjuk, hogy Jonathan Liebesman mire ment velük, de számomra a ’90-es örök kedvenc marad. 8/10
A 90-es években mindenki Tini nindzsa szeretett volna lenni. Az óriás teknősöket szinte mindenki szerette, és hála az akkori rajzfilmsorozatnak, és a mozifilmeknek, nagyon sok gyerek az ő történetükön nőtt fel. Nem volt ez másképp velem sem, hiszen még az ovis farsangon is beöltöztem az egyik Teknősnek. Emellett volt figurám és TMNT-s alátétem is az asztalra. Egyszóval imádtam őket.
New Yorkot rettegésben tartja egy bűnszervezet, akik napról-napra, óráról-órára kifosztják az embereket. A rendőrök nem tudják, hogy mit lépjenek, mert semmire sincs bizonyíték, így a város megmentése arra a négy hősre marad, akik pizzát majszolnak és a csatornákban élnek. A Tini nindzsa teknőcök az egyetlen fény az alagút végén…
Lehet ezt a filmet szeretni, lehet ezt a filmet utálni, de annyi biztos, hogy a maga korában, a B színvonal ellenére is megállta a helyét. Azokban az időkben nem sok képregényhős film készült – legalábbis olyan, ami minőséget is képviselt – hiszen a Batman-en kívül nem is lehetne értékelhetőt felsorolni. De talán a másodrangú Tini Nindzsa odafér a korszakot meghatározó képregényadaptációkhoz, legalábbis véleményem szerint.
A 90-es évek varázsa teljes mértékben átjárja ezt az alkotást, és pont annyira veszi komolyan magát, amennyire egy efféle filmet komolyan lehet venni. Steve Barron egy olyan filmet hozott létre, amiben a poénok, a lazaság, és az egysoros beszólások főszerepet játszanak. Elég csak az Elias Koteas-t által megformált Casey Jones-ra gondolni. A nagyszájú, de nagy szívvel rendelkező „harcos” tökéletesen jellemzi az egész filmet.
A Tini nindzsa teknőcök látványügyileg nem volt kiugró, de mégis egy olyan sajátos világot teremtett a CGI mentes, és gumiruhákkal (?) felruházott teknősökkel, amit nem lehetett elfelejteni. Emellett a zenék is rátettek egy lapáttal a hangulatra, valamint a főgonosz, Zúzó is belevitt egy kis színt a megjelenésével. Bár sajnálatos módon nem kaptunk sokat Zúzóból, de a Vaderes beütésével sokak kedvencévé vált, mint főgonosz.
Igazság szerint ezt a filmet csak akkor érdemes elővenni, ha valaki a 90-es években látta, mert kétlem, hogy most ez tetszene valakinek is. Rengeteg hibája van, sok esetben gagyi is, és szinte mindenbe bele lehetne kötni, de felesleges. Azok, akik ismerik ezt a filmet, és ezen nőttek fel, azok tudják, hogy miről beszélek. Az évek során sokat romlott a Teknőcök hírneve, ezért úgy gondolom, hogy kijárna már nekik ismét egy minőségi film. 2014-ben meglátjuk, hogy Jonathan Liebesman mire ment velük, de számomra a ’90-es örök kedvenc marad. 8/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aki pedig azt mondja, hogy soha nem néz ilyen filmeket, mert soha nem esik jól neki megnézni egy agykikapcsoló darát, egy standard akciófilmet, az egész egyszerűen hazudik.
Én azt mondom, és nincs okom hazudni. Utolsó akciófilm amit kb fél éve "láttam" a Feláldozhatók 2 volt, 30 perc után már be is aludtam rajta. Azelőtt meg az első rész de azon se éreztem, hogy pozitív irányba kikapcsolná az agyamat.
Esetleg még 1-2 ilyen alkotás lehet elvétve amit láttam, de azok közös filmnézések voltak és nem én választottam.
Agykikapcsolásra meg inkább a TBBT, és FG féle sorozatokat használom, szakadok párat rajtuk és feldobja a napom.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem szerintem max 30 film volt meg idén, legalábbis amiket elsőre láttam, de lehet sokat mondok.. Plusz pár kedvencet újráztam szokás szerint. Sorozatokból meg Dexter összes évad, That 70s Show összes évad, Tbbt, Himym, Tahm aktuális részei, meg persze Friends, de az 6-7 éve folyamatosan pörög
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy nekem is volt egy iq nindzsa csaj szaktársam, aki álmélkodott azon, hogy mennyit filmezek, ő meg természetesen a mai napig fb-n, naponta lefényképezi, hogy mit eszik és megosztja.
Más: Nyár óta én is kevés filmet nézek viszonylag, filmklub+ heti egy átlagba.
Az évi termést pedig olyan 120-130 közé tudnám saccolni.
Sorozatok pedig:
- Breaking Bad 5 évad(legtutibb sorozat a világon)
- Gengszterkorzó 3 évad
- New Girl 2 évad
- és TBBT, FG, TWD aktuális részei
Más: Nyár óta én is kevés filmet nézek viszonylag, filmklub+ heti egy átlagba.
Az évi termést pedig olyan 120-130 közé tudnám saccolni.
Sorozatok pedig:
- Breaking Bad 5 évad(legtutibb sorozat a világon)
- Gengszterkorzó 3 évad
- New Girl 2 évad
- és TBBT, FG, TWD aktuális részei
-
Kb. 200 darab film jön össze, vezettem is táblázatba, de váratlanul windoscserét kellett alkalmaznom, így elúszott a pontos adat. (nyáron majd két hónapig nem volt gépem, az is közrejátszik, de nem bánom.)
Sorozatok tekintetében 1 évad BrBa,Kés/alatt valamint az Arrow, TBBT,HYMYM,FG,Californication, GoT aktuális részei
Sorozatok tekintetében 1 évad BrBa,Kés/alatt valamint az Arrow, TBBT,HYMYM,FG,Californication, GoT aktuális részei
- Remy
- Kapcsolat:
Az 1990-es Tini Nindzsa még még hatalmas kicsit gagyi, kicsit idétlen, de még mindig jó.
Én imádom azokat a filmeket, amiken felnőttem, egyszerűen nem tudom utálni őket a hibájuk ellenére sem.
Én imádom azokat a filmeket, amiken felnőttem, egyszerűen nem tudom utálni őket a hibájuk ellenére sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Eleg erdekes ez a tema, hogy mi szamit elvesztegetett idonek. Tegyuk fel az egyik baratommal egyszerre megyunk orara, meg van fel ora szabadidonk, en megnezek egy filmet (jelen esetben sorozat), vegig rohogom azt a fel orat, mig o csak facebookozik, esetleg hireket olvas. Statisztika szerint fel oraval tobbet filmeztem, fel oraval tobb idot b.sztam el, de en megis jobban szorakoztam.Anyaka írta:Mínusz 4 hónap alvás. Mínusz 3 hónap munka. Mínusz 1 hét kulázás, és a többi...Vágod, hogy 1 hónapot elszabtál a 11-ből ? de úgy kajak fullra egy hónapot. pedig addig egy csomó érdekes hsz-t is írhattál volna ide
Sokan alvással teszik ugyanezt, én meg filmmel, és munkával helyettesítem, azt a +2-4 óra felesleges alvást, a délig fekvés helyett. Szóval nem érzem úgy, hogy elszabtam volna, inkább úgy mondanám, hogy feldobtam a munkámat, így az az idő mindjárt felírható lenne oda, illetve felváltottam a tv műsorokat, érdekesebbre.
A számok meg nem szolgálnak semmit, csupán sorszámok, a címekhez. Én nem reklámozom, de ha megkérdezi valaki kirakom az asztalra.
Tegyuk fel van 5 ember, 2 ora alatt az egyik megnez egy filmet, a masik 5 reszt egy sorozatbol, a harmadik jatszik a gepen, a negyedik facebookozik, hireket olvas a neten, az otodik pedig alszik. Ki toltotte el hasznosabban azt a 2 orat? Es meg ezen kivul rengeteg mas elfoglaltsagot lehetne irni. En inkabb azt nezem, hogy aznap, abban az x oraban tudnek-e valami hasznosabbat csinalni, amitol okosabb, egeszsegesebb lennek vagy csak jobban szorakoznek.