semmi ujSemennyire nem értem a nagy hypeot a filmmel kapcsolatban.
Mert a tobbi film annyira fos, hogy mar egy atlagos is kiemelkedő
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 23., szombat 20:52
semmi ujSemennyire nem értem a nagy hypeot a filmmel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 23., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 22., péntek 23:49
Ne mar, a Midsommerben kurva nagy pedig, mikor panik rohama van stb. Szerintem az ilyen szerepeket a legnehezebb hitelesen eljatszani.ELSiete írta:Belőlem pl ő nem vált ki eddig semmit, sem az Opiban, sem a Dűnében. Midsomarban sem volt extra, bár az a film önmagában gusztustalan volt és nehezen lehetett a színészi játékra koncentrálni. Ha már fiatal színésznők, akkor Anya Taylor Joy, de Bella Ramsey is jó lesz. Chalamet tényleg óriási, de Austin Butler is ott lesz mindig az elkovetkezendo években.Caraway írta: Ha mar fiatal noi szineszek, Florence Pughnak komolyan sikerult az utobbi 1 eve. Kisebb szerep a Duneben es az Oppenheimerben is, jo kis csapatokkal dolgozhatott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 22., péntek 21:58
Belőlem pl ő nem vált ki eddig semmit, sem az Opiban, sem a Dűnében. Midsomarban sem volt extra, bár az a film önmagában gusztustalan volt és nehezen lehetett a színészi játékra koncentrálni. Ha már fiatal színésznők, akkor Anya Taylor Joy, de Bella Ramsey is jó lesz. Chalamet tényleg óriási, de Austin Butler is ott lesz mindig az elkovetkezendo években.Caraway írta: Ha mar fiatal noi szineszek, Florence Pughnak komolyan sikerult az utobbi 1 eve. Kisebb szerep a Duneben es az Oppenheimerben is, jo kis csapatokkal dolgozhatott.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 22., péntek 21:57
Végre remy. Hosszú idő után az elso irasod, amivel egyetértek. Minden szavaddal. Végre normalis írás. Semmi buziskodas meg csillampor. Mire a végére értem úgy éreztem, mintha elkezdtel volna tököt növeszteni. Abba ne hagyd.Remy írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 22., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 22., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 22., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 22., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 22., péntek 20:00
+1Berti írta: Euphoria igen, meg kell nézni egy gyertek vissza utána. Garantáltan más véleményen lesztek, kivéve ha ilyen harcos kedvetekbe vagytok
Gecijó színésznő és a dune szereplést sem gondolom gyengébbnek, mint pl Amy Adams az Arrivalben, aki amúgy szarrá volt szopkodva. Női karakterekből Villeneuve nem tud egy nagyot játszó szerepet kihozni, ez úgy tűnik az újhullámos gigarendezők gyengéje.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 22., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. március 22., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 22., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 22., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 22., péntek 9:14
Faust írta: Hu amugy, most tenyleg nem azert, de ez a Zendaya egy akkora semmi hogy az hihetetlen, nez azzal az egyetlen banatos arcaval ki a fejebol 2 es fel oran keresztul, neha amikor szineszkedni kell gyorsan el is vagnak rola. Erthetetlen mire fol van ennyire sztarolva a borszinen kivul. Tobbi az mind patent.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 9:10
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem