Ember, te azt írod, hogy abban reménykedtél, hogy találsz itt valami értelmes embert is, ezzel ellentétben az első kommented az volt, hogy elcsaltuk a 14-es és a 16-os BL döntőt is! Ezek után milyen reagálásokat vársz? Te vagy a főbolond. Amúgy meg mikor tiltanak már ki innen végre?Nyugivan írta:Oh nem vagyok én frusztrált,nekem nem kell minden nap azon izgulni hogy mi lesz a holnapi ennivaló.Galacticos írta:
Es latom oriasi karriert futottal be ha egy szep tavaszi hetvegen van idod regisztralni a rivalis forumara es ott megprobalod kielni a frusztraciod.
Mindössze egy haver jelezte hogy nézzek el ide,olvassam el a csokis álmok CF fórumot hátha találok értelmes embert is.... tévedtem, belátom...
Real Madrid vs. Barcelona
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Koszi, igy ebed kozben kurva nagyot rohogtem rajtad.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De most komolyan. A barca bármit tesz, nyíltan csalnak az alaptalan vádaskodás? Ennyire egybites vagy vagy csak teteted? Örülünk ha neked jól megy, de szerintem itt senki sem aggódik azon, hogy mit fog enni másnap, ha igen, akkor a legnyomorultabb dolog ebbe beleállni, ilyen ember is lehetsz a való életben, gratulálok. Haver jelezte mi? Gondolom itt olvasgatsz már hónapok óta. Te tévedtél? Vicc vagy, semmi több, emberileg nulla. Remélem szebbé tettük a napodat, bár az igazság az, hogy pont leszarom milyen a napod Az ilyen embereket mint te, kellene bezárni valahová aztán lelj boldogságra magadfajták között.Nyugivan írta:Oh nem vagyok én frusztrált,nekem nem kell minden nap azon izgulni hogy mi lesz a holnapi ennivaló.Galacticos írta:
Es latom oriasi karriert futottal be ha egy szep tavaszi hetvegen van idod regisztralni a rivalis forumara es ott megprobalod kielni a frusztraciod.
Mindössze egy haver jelezte hogy nézzek el ide,olvassam el a csokis álmok CF fórumot hátha találok értelmes embert is.... tévedtem, belátom...
-
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Messi, Eto'o
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Oh nem vagyok én frusztrált,nekem nem kell minden nap azon izgulni hogy mi lesz a holnapi ennivaló.Galacticos írta:Es latom oriasi karriert futottal be ha egy szep tavaszi hetvegen van idod regisztralni a rivalis forumara es ott megprobalod kielni a frusztraciod.Nyugivan írta:
Az "ilyenek" jelző kissé csalóka,mert veletek ellentétben már réges rég otthagytam azt a szarrakás Magyarországot... további kellemes úszást árral szemben...
Vicces korrupciós gyanúsítást kapni pont egy barca drukkertől, ha nem látom el sem hiszem.
honnan most ez az erős frusztráció? a nálunk erekciót kiváltó jövőkép, míg a túloldalt adóságoktól és kilátástalanságtól fűtött szégyenérzet miatt?
most rajtatok röhög az egész világ, hogy egy minden oldalról feltolt aranycsapatból milyen szép ívben repültetek a mélyszakadékba..de majd el fog múlni. Néhány év és valamelyik túlvitaminozott katalángyerek megint bl döntőig fog vinni titeket. Türelem..vagyis Nyugivan
honnan most ez az erős frusztráció? a nálunk erekciót kiváltó jövőkép, míg a túloldalt adóságoktól és kilátástalanságtól fűtött szégyenérzet miatt?
most rajtatok röhög az egész világ, hogy egy minden oldalról feltolt aranycsapatból milyen szép ívben repültetek a mélyszakadékba..de majd el fog múlni. Néhány év és valamelyik túlvitaminozott katalángyerek megint bl döntőig fog vinni titeket. Türelem..vagyis Nyugivan
- Galacticos
Es latom oriasi karriert futottal be ha egy szep tavaszi hetvegen van idod regisztralni a rivalis forumara es ott megprobalod kielni a frusztraciod.Nyugivan írta:Az "ilyenek" jelző kissé csalóka,mert veletek ellentétben már réges rég otthagytam azt a szarrakás Magyarországot... további kellemes úszást árral szemben...Galacticos írta: Es az ilyenek koztunk maszkalnak, az utcan, a mindennapi elet reszei.. felelmetes belegondolni.
-
Az "ilyenek" jelző kissé csalóka,mert veletek ellentétben már réges rég otthagytam azt a szarrakás Magyarországot... további kellemes úszást árral szemben...Galacticos írta: Es az ilyenek koztunk maszkalnak, az utcan, a mindennapi elet reszei.. felelmetes belegondolni.
annyira végtelenül buta vagy, hogy minden karakter pazarlás rád. tipikusan az az 1bites véglény vagy, akinek akármivel lehet érvelni, nem fogja fel, mert sötét mint a szar. Ennyit érsz, smiley-kat meg pejoratív jelzőket.Nyugivan írta: Üdvös ahogy be tudsz pötyögni pár betűt egymás után aztán nyomsz rá pár smiley-t... kétszer is...ezek után kíváncsi vagyok sikerül e egy mondatot kinyögni?
Ne erőlködj,mert már nem fogom elolvasni, leülhetetsz,egyes...
-
Üdvös ahogy be tudsz pötyögni pár betűt egymás után aztán nyomsz rá pár smiley-t... kétszer is...ezek után kíváncsi vagyok sikerül e egy mondatot kinyögni?Sierra írta:Nyugivan írta: Kíváncsi vagyok hogy az alaptalan Negreira- ügy hová is fog vezetni....kb sehová,csak arra volt jó hogy kicsit bekavarjon az ellennek...
te ostoba te
Ne erőlködj,mert már nem fogom elolvasni, leülhetetsz,egyes...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
HEHE szeretni fog téged...jó hogy jöttél.Nyugivan írta: Néha muszáj odacsapni a retkeknek,csakhogy kicsit megugorjon a pulzusuk az ömlengés közben.
A mezei szurkolásról meg annyit, hogy ez a mezei szurkoló bizony végig nézte ahogy a nagy rivális kiegyenlítette az örök mérleget a gengszter klubotok ellen.
Lehet vásárolni a továbbiakban is idegenben kezdődő kieséses szakaszt(persze mostanra el lett törölve az idegenben pöckölt gólok lényege), rajtatok kívül még a vak is látta ahogy Kassai és társai betoltak titeket a trikó meg a májmedence elleni finálékba.
Kíváncsi vagyok hogy az alaptalan Negreira- ügy hová is fog vezetni....kb sehová,csak arra volt jó hogy kicsit bekavarjon az ellennek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2024. március 23., szombat 16:53-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Koszonjetek ezt is gyurcsanyeknak.
- Galacticos
Na az ilyenek miatt kar hogy bezart a harshegyen az elmegyogyintezet.
Es az ilyenek koztunk maszkalnak, az utcan, a mindennapi elet reszei.. felelmetes belegondolni.
Es az ilyenek koztunk maszkalnak, az utcan, a mindennapi elet reszei.. felelmetes belegondolni.
Nyugivan írta: Kíváncsi vagyok hogy az alaptalan Negreira- ügy hová is fog vezetni....kb sehová,csak arra volt jó hogy kicsit bekavarjon az ellennek...
te ostoba te
-
Néha muszáj odacsapni a retkeknek,csakhogy kicsit megugorjon a pulzusuk az ömlengés közben.
A mezei szurkolásról meg annyit, hogy ez a mezei szurkoló bizony végig nézte ahogy a nagy rivális kiegyenlítette az örök mérleget a gengszter klubotok ellen.
Lehet vásárolni a továbbiakban is idegenben kezdődő kieséses szakaszt(persze mostanra el lett törölve az idegenben pöckölt gólok lényege), rajtatok kívül még a vak is látta ahogy Kassai és társai betoltak titeket a trikó meg a májmedence elleni finálékba.
Kíváncsi vagyok hogy az alaptalan Negreira- ügy hová is fog vezetni....kb sehová,csak arra volt jó hogy kicsit bekavarjon az ellennek...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem elvitatva a barca fiataljainak a tehetseget, mert nem tudjuk mi lesz veluk a jovoben, de Xavi egy fele jatekrendszert ismer, amiben ezek a jatekosok 7 eves koruk ota felnottek. Ha beraksz ebbe a rendszerbe egy 17 eves sracot, egy adott szintig sokkal jobban fog kinezni, mint amilyen valojaban. Xavi jatekoskent erre tokeletes pelda volt szerintem, egy csucsra jaratott barcaban volt egy tokeletes fogaskerek, ha elment volna mas csapatba ma senki nem emlegetne (szerintem tevesen) a vilag vala volt legjobb kozeppalyasanak. Ami teny, hogyha megnezzuk hogy az utobbi evekben kinevelt, mara felnott masia jatekosok mire vittek mas csapatokban, vagy akar a barcaban, akkor a realitas az, hogy nagyon messze vannak a mai elittol es akkor meg finoman fogalmaztam. A blben kaptak egy nagyon gyenge csoportot, ahol sokaig rezgett a lec es utana egy a 3. edzojet fogyaszto, a bajnoksagban jelenleg 7. helyen allo napolit.Torquemada írta: Még mindig nem találkoztam a nagyokos laporta nyilatkozatával a Valencia-RM meccs hosszabbításában történtekkel kapcsolatban. Ha már mindenbe beleszól.
Az meg tényleg vicc, hogy ezek állandóan a Real Madriddal vannak elfoglalva. Szerencsére ez visszafelé nem így működik. Nem veszünk tudomást róluk, szükségtelen rosszak, ennyi.
Xavi kérdés. Utáltam játékosként, edzőként, ritka ellenszenves figura. Viszont szerintem amit lehet, azt kihozza a csapatából. 17 évesekkel leiskolázták a matracosokat. Egy nagyrészt ifi kerettel a legrosszabb esetben is megvan a második hely. BLben állnak, bár nem fogják megnyerni. Többet attól a kerettől nem is lehet elvárni.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
olyan a mezei barca szurkoló is mint laporta és xavi.
mi le se szarnánk, nem is foglalkoznánk velük, erre megint jönnek a semmiből idehányni vmit agyhalott módjára
mi le se szarnánk, nem is foglalkoznánk velük, erre megint jönnek a semmiből idehányni vmit agyhalott módjára
92:48
Takarodj már innen te kutyaszar
-
Ja,kb annyira képzetlen hogy már párszor meg is oblákoltatta az asszimetrikus képű digót a csokis sleppjével együtt,de sebaj, hátha a trikó ismét eljut a döntőig csakhogy ismét nektek ajándékozzon egy-egy BL-serleget mint anno 14-ben meg 16-ban..doncsontos írta:
na mindegy ha igaz, az nekunk csak jó mert nagyon kepzetlen a csavo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyugivan 2024. március 23., szombat 16:17-kor.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Még mindig nem találkoztam a nagyokos laporta nyilatkozatával a Valencia-RM meccs hosszabbításában történtekkel kapcsolatban. Ha már mindenbe beleszól.
Az meg tényleg vicc, hogy ezek állandóan a Real Madriddal vannak elfoglalva. Szerencsére ez visszafelé nem így működik. Nem veszünk tudomást róluk, szükségtelen rosszak, ennyi.
Xavi kérdés. Utáltam játékosként, edzőként, ritka ellenszenves figura. Viszont szerintem amit lehet, azt kihozza a csapatából. 17 évesekkel leiskolázták a matracosokat. Egy nagyrészt ifi kerettel a legrosszabb esetben is megvan a második hely. BLben állnak, bár nem fogják megnyerni. Többet attól a kerettől nem is lehet elvárni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Addig jó, amíg ott van a barca élén. Kicsit olyan ez mint Gyurcsán meg Orbi kapcsolata.ELSiete írta: Tuti elmebeteg a tag. Perez kioffolhatná egy életre végre ezt a semmirekellő alkeszt.