Dupla D írta:
zsuninnyo írta:
Nem teljesen ertem mi volt reszemrol a csusztatas.
A muzeum tervei megvannak, ez nagyszeru. Nem epult meg, van meg sok ezer dologrol terv, ami nem valosult meg. Akkor foigazgatokent mirol tehet? A tervek meg minden az o erdeme, de hogy bezartak, az mar nem az o kudarca?
Lazarek beszantottak mindent = nem tudja ervenyesiteni az akaratat a fidesszel szemben, amit pont igerni probal. Esetleg ez az elozo pontra is rahuzhato, hiszen akkor a feje felett dontottek a bezarasrol, es o nem akarta, akkor szinten egy alsobbrendu fel ebben a szerepben.
Nincs nyilvanos programja, ez igaz. Amiket elmondott azok egybevagnak azzal, ami most is van. Az emberei sincsenek meg, bar nekunk szerintem ez teljesen irrelevans.
Arra sem tudott valaszt adni, hogyan tudna lavirozni a ket oldal kozott (ha kozepen lenne, ami nyilvanvaloan nem igaz).
A biodomrol mondjuk nem hallottam semmit, lehet nem figyeltem, vagy el sem mondta, de az is egy eleg lenyeges kerdes lenne.
A régi múzeum hamarabb zárt be, mint ahogy ő igazgató lett volna. Részben utána az ő gondolataival kezdődött a tervpályázat az új múzeumról, amiben legalább időszakos kiállítások vannak, ha már a kormány nem ad pénzt a kivitelezésre.
A biodómról beszélt. Szerinte elhibázott volt a terv, de mivel nagyrészt megépült, ezért működtetni kell.
Engem kurvára hidegen hagy, hogy valakit ki támogat ki nem. Nem örülök neki, hogy elindult, mert egy ellenzéki bástyát veszíthet az ország. De immár 8 éve követem a munkásságát, és ha valaki, akkor ő tényleg tudja mi kell a városnak, megrögzötten szereti, minden kis szar dologról tud a város kapcsán, mindenről poszttól, amióta követem.
Sokkal jobban tetszett szakpolitikára fókuszáló, független, párpolitikától mentes oldala, ami fél éve átalakult kampányolássá. Nem tudom, hogy a Fidesz az LMP-n keresztül bízta-e meg, de abban én személy szerint biztos vagyok, hogyha egy embert kellett volna mondanom az utóbbi 8 évben, akire ezt a várost rá lehet bízni, az ő. Felőlem elindulhat Fideszes színekben is. Aki ennél tovább nem lát, az ugyanolyan hívő, mint akit birkázunk a másik oldalon.
Ha visszalép Szentkirályi, akkor én 53-47-et mondok Vitézynek. Ha marad a trió, akkor szerintem kiélezett lesz, mert van 25-30%-nyi ember, aki fixen ellenzékre vagy fideszre szavaz. Abból bárki kijöhet győztesen, de inkább ott Karácsonyt mondanám.
Hozzáteszem, én Karácsonyra is nyugodt szívvel húznám az ikszet, és az én szavazatomat az utolsó Medián mérés fogja eldönteni, ha hárman maradnak. Akinek több esélye lesz nyerni Vitézy és Karácsony közül, arra fogok szavazni.
De szeretném egyszer azt látni, hogy a legalkalmasabb emberek vannak a különböző pozíciókban. Ez pedig a főpolgármester esetében nálam sok éve Vitézy lenne.