Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Lakersben is volt olyan tavaly, hogy beverte a legvégén mindkét büntetőjét, nem is egyszer. De a többi 80 meccsen meg nem.
Ezt a Detroitot nagyon bírom amúgy. Jenningset régen is kedveltem a hülyeségei ellenére, J.Smith-t dettó, Monroenak is már kezdettől szurkolok, ahogy Drummondnak is(őt figyelgettem NBA előtt már, mert volt, hogy úgy jósolták, hogy 1/1-es lesz a 2012-es drafton, csak aztán jött Davis nagyszerű éve, neki meg nem ment nagyon akkor). Ja és Drummond hihetetlen pocsék büntetőző, szerintem az NBA-ben a legrosszabb, ma is eddig 4/14. Megtanul dobni jövő nyáron, és ott lesz a top centerek között.
Bynum meg végre jól játszott, régi önmagát idézte, volt már 1-2 mozdulat, ami utalt arra, hogy a legjobb center volt egykor támadóoldalon.
Ezt a Detroitot nagyon bírom amúgy. Jenningset régen is kedveltem a hülyeségei ellenére, J.Smith-t dettó, Monroenak is már kezdettől szurkolok, ahogy Drummondnak is(őt figyelgettem NBA előtt már, mert volt, hogy úgy jósolták, hogy 1/1-es lesz a 2012-es drafton, csak aztán jött Davis nagyszerű éve, neki meg nem ment nagyon akkor). Ja és Drummond hihetetlen pocsék büntetőző, szerintem az NBA-ben a legrosszabb, ma is eddig 4/14. Megtanul dobni jövő nyáron, és ott lesz a top centerek között.
Bynum meg végre jól játszott, régi önmagát idézte, volt már 1-2 mozdulat, ami utalt arra, hogy a legjobb center volt egykor támadóoldalon.
- Galacticos
új style.realistahuni írta:A Clippers miért nem játszik ujjatlanba?
tavaly már párszor játszott így a gsw.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A Clippers miért nem játszik ujjatlanba?
Tök furcsa ez így, mintha valami edzésen lennének...
Tök furcsa ez így, mintha valami edzésen lennének...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyébként ma emberi időpontokban is lesznek meccsek, héttől Raptors-Nuggets (elvileg Valanciunas mégis kezdeni fog), aztán fél tíztől Pistons-Sixers és Clippers-Pacers! Kár, hogy kilenctől Barça-meccs.
Kobe: D’Antoni said Kobe is getting closer to playing. Friday at SAC is a possibility, but doesn’t want to look past the next practice (Tuesday).
Kobe: D’Antoni said Kobe is getting closer to playing. Friday at SAC is a possibility, but doesn’t want to look past the next practice (Tuesday).
- Galacticos
ez shaqtin a fool lesz.GT37 írta:Henderson, szép passz
amúgy nagyon fasza volt az éjjeli derbi, +23nál már azt hittem hogy meglesz, aztán visszajöttek hála parkernek többek közt, és 83-88-ra vezettek is akkor meg azt hittem hogy ez elment. howardon viszont meglepődtem a végén azért fontos szerepe volt, harden egyenlítő triplája előtt ő szedte le a támadó lepattanót és 2 perccel a vége előtt mindkét(!!) büntetőjét bedobta -1nél. harden pedig úgy tűnik kiheverte a sérülést.
Ki biza, mehet Westbrook és Curry közé.
- Galacticos
azért azt megindokolhatnád hogy irving miért nem top10? mivel jobb nála lillard, wall vagy lawson?Zsombor írta:Chris Paul, Parker, Westbrook, Curry, D-Will, Rose, Lillard, Rondo, Wall, Lawson
vagy csak kifelejtetted?
PG:
Chris Paul, Parker, Westbrook, Curry, D-Will, Rose, Lillard, Rondo, Wall, Lawson
SG:(szerintem addig fölösleges beszélni arról, hogy Harden vagy Kobe, amíg Bryant 35 évesen, jobban védekezik, mint Harden)
Bryant, Harden, Wade, Beal, Thompson, Afflalo, Ellis, Derozan, Redick, Matthews
SF:
James, Durant, George, Melo, Iggy, Deng, Green, Batum, Parsons, Gay
PF:
Love, Aldridge, Griffin, Nowitzki, Lee, Monroe, Randolph, Ibaka, Gasol, Nene
C:
Howard, Hibbert, Davis, Gasol, Lopez, Horford, Chandler, Cousins, Duncan(idén már gyengébb azért, persze prime korszakában első lenne), Drummond, Pekovic
Mondjuk nem sikerült a top 10-et kiválasztani mindenhol, főleg magasembereknél voltam gondban, így eléggé szubjektív lett ez a lista, szerintem 1 óra múlva már nem ugyanez lenne a sorrend.
Chris Paul, Parker, Westbrook, Curry, D-Will, Rose, Lillard, Rondo, Wall, Lawson
SG:(szerintem addig fölösleges beszélni arról, hogy Harden vagy Kobe, amíg Bryant 35 évesen, jobban védekezik, mint Harden)
Bryant, Harden, Wade, Beal, Thompson, Afflalo, Ellis, Derozan, Redick, Matthews
SF:
James, Durant, George, Melo, Iggy, Deng, Green, Batum, Parsons, Gay
PF:
Love, Aldridge, Griffin, Nowitzki, Lee, Monroe, Randolph, Ibaka, Gasol, Nene
C:
Howard, Hibbert, Davis, Gasol, Lopez, Horford, Chandler, Cousins, Duncan(idén már gyengébb azért, persze prime korszakában első lenne), Drummond, Pekovic
Mondjuk nem sikerült a top 10-et kiválasztani mindenhol, főleg magasembereknél voltam gondban, így eléggé szubjektív lett ez a lista, szerintem 1 óra múlva már nem ugyanez lenne a sorrend.
- Galacticos
nekem wall nyilatkozata után jutott eszembe.Zsombor írta:Az alley-oop kapcsán össze akartam dobni, hogy nálam ki a top10 a ligában posztonként, késő délután be is írom akkor ide. Bár fájó lesz, mert D-Willt nem tudom igazából, hogy hova rakjam.
kíváncsi leszek hogy kettes poszton ki lesz az elsőd kobe vagy harden.
na akkor irányítók:
rondo, deron és rose kilőve nálam, rondo és rose a sérülés miatt, deron a sérülékenysége miatt meg most is sérült asszem. ( de hogy őszinte legyek, ez lehet csak kifogás deronnál tőlem, mert ha egészséges lenne is bajban lennék vele)
az első egyértelműen nálam paul, utána viszont már bajban vagyok. mert ha azt az elvet nézem hogy nem statisztika hanem szimpátia és hogy ha csapatot építenék kit vinnék el elsőnek akkor az curry lenne de abban az esetben szimpátia miatt parker a top5ben sem biztos hogy benne lenne, a teljesítménye miatt pedig megérdemelné.
irvinget jobban bírom mint wallt, szerintem jobb is. úgyhogy négy helyet már kiadtam szóval maradt rubio, lillard, westbrook, conley, wall, holiday ezek közül pedig számomra nem kérdés hogy westbrook.
szóval:
1. paul
2. curry
3. westbrook
4. parker
5. irving
vagy parker westbrook csere?! már vagy húsz perce ezen agyalok és még mindig hiányérzetem van. na mindegy. a westbrook-parker sorrend inkább annak szól hogy kit vinnék el előbb.
Az alley-oop kapcsán össze akartam dobni, hogy nálam ki a top10 a ligában posztonként, késő délután be is írom akkor ide. Bár fájó lesz, mert D-Willt nem tudom igazából, hogy hova rakjam.
- Galacticos
igen tudom.Zsombor írta: Amúgy azt remélem tudod, hogy ő az ajánlott szerződést fogadta el, szóval ez a vezetőség marhasága volt.
nyilván így nem sok játékos mondja azt hogy "kösz nem kell, beérem sokkal kevesebbel is". viszont ha ezt meglépte volna akkor akár leeshetett volna a hatodik is neki, így viszont 99% hogy nem fog. és még ha meg is előzi jordant az örök pontranglistán (megfogja) akkor is ott lesz hogy 6 vs 5 gyűrű már ha egyáltalán karrierje befejeztével valakiben felmerül a kérdés hogy jobb volt-e mint jordan.
na mindegy, ők tudják.
csak most olvastam wall hétközben tett nyilatkozatát, miszerint ő a legjobb irányító a ligában. értem én hogy kell az önbizalom de azért na. nálatok ki a top 5 pg a ligában? még top 10nél is törném a fejem, de top 5nél..
Őszintén? Fogalmam sincs. Amúgy azt remélem tudod, hogy ő az ajánlott szerződést fogadta el, szóval ez a vezetőség marhasága volt. Szerintem Gasolt trade-elik még deadline előtt, főleg a legutóbbi nyilatkozata után. Azt talán el tudom képzelni mondjuk, hogy Butler visszatér a csapathoz, de nála jobbat nem nagyon lehet szerezni.
Ezt a keretet viszont kedvelem, egy hajtós kiscsapat. Farmart régen is bírtam, Swaggy P-t is kezdem megkedvelni. Jelenleg azt se tudom, hogy MD hogy fogja Kobe-t beépíteni a rotációba.
Ezt a keretet viszont kedvelem, egy hajtós kiscsapat. Farmart régen is bírtam, Swaggy P-t is kezdem megkedvelni. Jelenleg azt se tudom, hogy MD hogy fogja Kobe-t beépíteni a rotációba.
- Galacticos
és most hogy meglőtte félig saját magát és totálisan a saját csapatát még jó két évre? így mit gondolsz ki megy oda?Zsombor írta:Ezért gondoltam azt Bryant szerződéshosszabbítása előtt,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, ha nem lesz más dolgom, akkor meg is van a program amúgy kösz a válaszokat.realistahuni írta:18:00 nets - bulls
20:30 knicks - okc
23:00 lakers - heat
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
18:00 nets - bulls
fú de királyság lesz
Chandler kiesése elsősorban. Ő a legfontosabb a csapatban, nélküle gyakorlatilag nincs is védekezés. Rengeteg gif van arról, ahogy pl Bargnani "védekezik", de a többi bakiról is készül pár. Meg szerintem ez a New York alapból esélytelen akár egy konfdöntőre is. Mikor egy 500 éves Prigoniban, meg Udrihban kell bízni irányító poszton(ott van Felton is, aki mondjuk azt a 3 milliót vagy mennyit megéri teljesen) ott azért nem lehet contender csapatról beszélni. Kettesen ott van Shumpert, akit cserélni akarnak és ezért motiválatlan, vagy Smith, akinek nincsen agya. Anthony sem sül annyira idén, mint tavaly, Stoudemire meg mindig sérült, valamint az is kiderült ugye az évek során, hogy Nash nélkül nem sokat ér.
Ezért gondoltam azt Bryant szerződéshosszabbítása előtt, hogy Anthony lelép onnan, mert gyakorlatilag semmi jövő nincs abban a csapatban. Fizetésekkel be vannak táblázva 2015-ig STAT max szerződése miatt, pick-jük idén pl nincs is. Arra jók lesznek, hogy bejussanak majd minden évben a rájátszásban, ahol ha mondjuk összefutnak a Miamival, akkor kapnak egy söprést.
Ezért gondoltam azt Bryant szerződéshosszabbítása előtt, hogy Anthony lelép onnan, mert gyakorlatilag semmi jövő nincs abban a csapatban. Fizetésekkel be vannak táblázva 2015-ig STAT max szerződése miatt, pick-jük idén pl nincs is. Arra jók lesznek, hogy bejussanak majd minden évben a rájátszásban, ahol ha mondjuk összefutnak a Miamival, akkor kapnak egy söprést.
Hajjaj, várom már.aztán letöltöttem azt megnéztem az utolsó negyedet. most nézem a trash talkot, hát az a karácsonyi program eléggé fasza lesz 25.-én.
16:30 trash talk
esélyes hogy addigra már kobeval. jó kis kaják, sütemények minden, várom már.
- Galacticos
chandler lesérült, nem tudnak védekezni.Remy írta:A New York hogy-hogy ilyen szar idén?
meg jr is tiszta vicc idén. bőven esett a pontátlaga is, a dobószázaléka szerintem legalább 10%-kal esett vissza tavalyhoz képest. bár még nem játszott túl sok meccset idén az eltiltása miatt, szóval lehet hogy a szezon végére megint bele lendül.
nekem ugyanez volt hétközben a memphis ellen. nézem -12 harden se játszik, aztán reggel nézem nyert a houston. aztán letöltöttem azt megnéztem az utolsó negyedet. most nézem a trash talkot, hát az a karácsonyi program eléggé fasza lesz 25.-én.Zsombor írta:Én meg kikapcsoltam a Lakers meccset, mert mondom már tuti a vereség, erre reggel nézem
16:30 trash talk
esélyes hogy addigra már kobeval. jó kis kaják, sütemények minden, várom már.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Westbrook laza game-winner: http://www.youtube.com/watch?v=BYa3csXve10
Szegény GS...
De mindjárt jön Zsombor vagy Gala, aztán elmondja, mi a helyzet.
Szegény GS...
Én nem vagyok nagy szakértő, sőt, de szerintem azért (is), mert november elején kidőlt Chandler, aki a védekezésük alappillére volt.Remy írta:A New York hogy-hogy ilyen szar idén?
De mindjárt jön Zsombor vagy Gala, aztán elmondja, mi a helyzet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A New York hogy-hogy ilyen szar idén?
A tavalyi poéncsapat viszont idén nem rossz, azaz a Bobcats.
Idén egy kicsit le vagyok maradva az NBA-ról és nagyon nem vágom, hogy mi történik.
A tavalyi poéncsapat viszont idén nem rossz, azaz a Bobcats.
Idén egy kicsit le vagyok maradva az NBA-ról és nagyon nem vágom, hogy mi történik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots