Nyilvan meccseken romlik a hatekonysag, edzeseken Dwight Howard is 80% koruli buntetozo volt. Nezzed meg Caitlyn Clarkot Iowabol, Juju Watkinst USCbol, vagy az LSU csapat tobb tagja. Azok a csajok meg hehet is leszopatnak a nagy kosaras multjaval.Berti írta:Érdekes a véleményed. Én már többször próbáltam női kosárlabát nézni, de egyszerűen kiakadok 3 perc után, hogy mennyire semmilyen. Zsákolást vagy blokkolást eddig egyszer sem láttam, csak hogy dobálnak olyan 30% hatékonysággal.Bencze írta: Noi sportokhoz:
Szerintem is fociban a leggyengebbek, de kosarlabdaban, keziben, vizilabdaban, teniszben, kuzdosportokban boven elevezheto produktomot raknak ki. Lehet kicsit elfogult vagyok mivel egyetemen 4 evig a noi csapattal dolgoztam es jatszottam ellenuk nap mint nap, de a noi kosarasok a legjobb jatekosok akik ellen valaha jatszottam (ok, Rod Strickland jobb volt ). Egyszeruen nem rontanak dobasokat, kemenyek, gyakorlatilag alig gyengebbek a hasonlo koru fiuknal. Eszmeletlen munkat is raknak bele. Egyszeruen hihetetlenek amikor szemlyesen latod oket. Kevesbe atletikusak a ferfiaknaknal? Hat persze. De a skill level az ott van es ezt mondom ugy, hogy “csak” egy 20-25kent rangsorolt csapatrol tudok nyilatkozni.
Fociban tenyleg segitene a kisebb palya es alacsonyabb kapu
Egyebkent imadom, amikor kozepiskolas kosaras multtal rendelkezo 40-50 eves ferfiak mondjak, hogy WNBA-Ben a legjobb jatekosok lennenek. Egyszeruen nevetseges.
Ja, meg a softballt is odasorolnam. Azok a csajok is eszmeletlenek eloben