Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
azert gutihaz, ez a holnapi a te nagy napod is lehet, ha borul a bili.
en vegighallgattam kozben, semmi tul extra info, de az, hogy feliratozni kell nehol a hangfelvetelt, maris kapasbol tamadasi pont lesz rajta sajna.
en vegighallgattam kozben, semmi tul extra info, de az, hogy feliratozni kell nehol a hangfelvetelt, maris kapasbol tamadasi pont lesz rajta sajna.
miert kell magazni? annyira tavoli ez
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Belinkelnéd?'shutterisland írta: hat kb annyival le lehetne rendezni a storyt de azert 27k ember nezi a lajvot.
szerk:
https://www.youtube.com/live/Eq4cG3CjhFc
- 'shutterisland
hat kb annyival le lehetne rendezni a storyt de azert 27k ember nezi a lajvot.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megnyomta a rec gombot...mas : 6.30kor jon egy mp interju amiben mesel arrol, hogyan keletkezett a hangfelvetel stb.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
valoszinuleg a fidesz szavazok nagy resze :
1. valamilyen szempontbol kotodik a fideszhez es anyagi haszna van belole (ilyen olyan vallalkozok, trafik tulajok, polgik, stb)
2. olyan birka, hogy a volner-schadl-re azt hiszi, hogy a nemet valogatott csatarduoja.
ez a ket reteg tovabbra is oda huzza az x-et, ha lesz is botrany.
a 3. csoport, akik azert nyomnak oda, mert "meg mindig jobb, mint az ellenzek" mar szerintem elbizonytalanithatobb, ha kiborul a bili, ok egy resze atszavazgatna valakire az ellenzekbol vagy nem menne el.
plusz vannak meg a nemszavazok is, talan kozuluk is sokan megmozdulnanak a fidesz ellen huzni.
ez osszessegeben azert szerintem atrajzolna kisse a terkepet, ha nem is annyira, hogy kormanyvaltas legyen.
na meg a valasztasokig meg 2 ev van, addigra azert nyilvan lecseng ez.
ha a mostani ep-onkormanyzati valasztasok helyett orszaggyulesi lenne, bajban lennenek vityaek.
mas : 6.30kor jon egy mp interju amiben mesel arrol, hogyan keletkezett a hangfelvetel stb.
1. valamilyen szempontbol kotodik a fideszhez es anyagi haszna van belole (ilyen olyan vallalkozok, trafik tulajok, polgik, stb)
2. olyan birka, hogy a volner-schadl-re azt hiszi, hogy a nemet valogatott csatarduoja.
ez a ket reteg tovabbra is oda huzza az x-et, ha lesz is botrany.
a 3. csoport, akik azert nyomnak oda, mert "meg mindig jobb, mint az ellenzek" mar szerintem elbizonytalanithatobb, ha kiborul a bili, ok egy resze atszavazgatna valakire az ellenzekbol vagy nem menne el.
plusz vannak meg a nemszavazok is, talan kozuluk is sokan megmozdulnanak a fidesz ellen huzni.
ez osszessegeben azert szerintem atrajzolna kisse a terkepet, ha nem is annyira, hogy kormanyvaltas legyen.
na meg a valasztasokig meg 2 ev van, addigra azert nyilvan lecseng ez.
ha a mostani ep-onkormanyzati valasztasok helyett orszaggyulesi lenne, bajban lennenek vityaek.
mas : 6.30kor jon egy mp interju amiben mesel arrol, hogyan keletkezett a hangfelvetel stb.
- hehetheoriginal
Gondolkodhat barmennyi nem agyhalott fideszes akarhogy, ha az orszag nagy resze agyhalott.
Es fideszes.
Es fideszes.
thereisonly1ronaldo
Az is nagy botrány volt, amikor 8 osztályos kaliberű politikusok ZS kategóriás kurvákkal orgiáztak kokainfelhőben a 2/3 idején. Ez most nagyobb visszhangot fog kiváltani, pláne ha valóban tudja Petya Rogánhoz kötni.
De következménye nem hiszem, hogy lesz. Rásütik, hogy AI generált vagy valami hasonló. Rogán írat Jucival valami cáfolatot, Petya forr majd a sajtóban és elhalkul. Viszont a kétségeket fel fogja erősíteni. A nem agyhalott fideszesek már most is gondolkodóban vannak, minél több ilyen és lehet nem lesz olyan egyértelmű már egy szavazás.
De következménye nem hiszem, hogy lesz. Rásütik, hogy AI generált vagy valami hasonló. Rogán írat Jucival valami cáfolatot, Petya forr majd a sajtóban és elhalkul. Viszont a kétségeket fel fogja erősíteni. A nem agyhalott fideszesek már most is gondolkodóban vannak, minél több ilyen és lehet nem lesz olyan egyértelmű már egy szavazás.
Errol beszelt hehe is.
- 'shutterisland
hat most ha senkit nem zavar, hogy mennyi penzt lenyulnak, hazudnak, yachton krvakkal drogoznak, akkor szerintem sem vonul senki az utcara azert, mert egy ugyeszsegi aktaba belenyultak egy olyan ugyben, amirol az orszag fele szerintem azt sem tudja, mirol szolt.
persze ha kijon a megcafolhatatlan hangfelvetel holnap reggel, azert annak mindenkepp tobbszaz ezres nezettsege lesz par oran belul.
persze ha kijon a megcafolhatatlan hangfelvetel holnap reggel, azert annak mindenkepp tobbszaz ezres nezettsege lesz par oran belul.
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
elvileg 24 ora mulva ez megtortenik.MP-ről nem tudom mit mondjak, sokat dumál, de még nem hozott semmilyen kézzelfogható bizonyítékot. Ha ez megtörténik akkor már lenne miről beszélni, ha nem akkor kiderül hogy csak egy bohóc. Pedig jó lenne ha valaki megmutatná már hogy fel lehet lépni és lehet változásokat elérni.
azt nem tudom, van e meg erosebb kartyaja ha ez a volner-schadl sztori nem eri el az ingerkuszobot.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://telex.hu/belfold/2024/03/25/had ... alasztasok
Bírom ezt a csávót még akkor is ha nem értek vele 100%-ban egyet.
De nagyon jó a probléma felvetés, hogy hogyan lehet demokratikus eszközökkel megdönteni pl. Orbán rendszerét, aki bebetonozta magát a 2/3-okkal? Szinte lehetetlen.
Szerintem ehhez mindenképpen egy hiteles ellenzék, és mondjuk első körben megtörni a 2/3-ot, egyszerű többséggel máris sokkal nehezebb dolguk lenne, második körben megnyerni a választásokat, és valamilyen koalicióval összehozni egy olyan többséget amelyik el tudja törölni a sok 2/3-os faszságot amit behoztak az évek során.
MP-ről nem tudom mit mondjak, sokat dumál, de még nem hozott semmilyen kézzelfogható bizonyítékot. Ha ez megtörténik akkor már lenne miről beszélni, ha nem akkor kiderül hogy csak egy bohóc. Pedig jó lenne ha valaki megmutatná már hogy fel lehet lépni és lehet változásokat elérni.
Bírom ezt a csávót még akkor is ha nem értek vele 100%-ban egyet.
De nagyon jó a probléma felvetés, hogy hogyan lehet demokratikus eszközökkel megdönteni pl. Orbán rendszerét, aki bebetonozta magát a 2/3-okkal? Szinte lehetetlen.
Szerintem ehhez mindenképpen egy hiteles ellenzék, és mondjuk első körben megtörni a 2/3-ot, egyszerű többséggel máris sokkal nehezebb dolguk lenne, második körben megnyerni a választásokat, és valamilyen koalicióval összehozni egy olyan többséget amelyik el tudja törölni a sok 2/3-os faszságot amit behoztak az évek során.
MP-ről nem tudom mit mondjak, sokat dumál, de még nem hozott semmilyen kézzelfogható bizonyítékot. Ha ez megtörténik akkor már lenne miről beszélni, ha nem akkor kiderül hogy csak egy bohóc. Pedig jó lenne ha valaki megmutatná már hogy fel lehet lépni és lehet változásokat elérni.
Azt azert erdemes lenne eldonteni, hogy most akkor nem csinal semmit, vagy kartekony, mert a ketto eleg messze van egymastol.illgner írta:Inkább áruljuk ki a semmihez sem értő, ám annál kártékonyabb Karácsonynak meg a mögötte lévő gyurcsány-bébiknek, Tüttő Katának, Draskovicsnak, Gy. Németh Erzsinek, stb. Igazad van, bár azt hittem, hogy ezen már túl vagyunk.zsuninnyo írta:
Ahogyan latszik az orszag tobb reszen, meg mindig jobb a "nagy semmi", mint kiarulni egy varost a fidesznek.
Egyebkent annyira kartekonyak, hogy annak ellenere ami tortent az elmult 5 evben, es a kedves "magyar" kormany mindent megtett annak erdekeben, hogy budapestet szopassa az elso tetves pillanattol kezdve (penz teljes megvonasaval valo fenyegetes), valahogyan nem lett egy budos lepukkant getto az egesz, sot valamiert meg fejlodott is.
Szoval nem, ezen nem vagyunk tul. De nyugodtan oda lehet adni a fidesznek a fovarost, kell a kertek vegebe egy akku gyar, meg tobb felhokarcolo (ami valoszinuleg igy-is ugy-is lesz), es hasonloan csodalatos beruhazas szetbarmolni a varost. Nem volt elegge lepukkantva Tarlos altal. Szoval igen, legyen inkabb "Orban-bebiknek" adva, az tuti nagy fellendules lesz.
- 'shutterisland
Inkább áruljuk ki a semmihez sem értő, ám annál kártékonyabb Karácsonynak meg a mögötte lévő gyurcsány-bébiknek, Tüttő Katának, Draskovicsnak, Gy. Németh Erzsinek, stb. Igazad van, bár azt hittem, hogy ezen már túl vagyunk.zsuninnyo írta:Ahogyan latszik az orszag tobb reszen, meg mindig jobb a "nagy semmi", mint kiarulni egy varost a fidesznek.illgner írta:
Az lehet, de ha Vitézy Dáviddal szemben Karácsony újabb öt évet kap arra a nagy semmire, amit fel tud mutatni, akkor ez a város megássa a saját sírját.
Ahogyan latszik az orszag tobb reszen, meg mindig jobb a "nagy semmi", mint kiarulni egy varost a fidesznek.illgner írta:Az lehet, de ha Vitézy Dáviddal szemben Karácsony újabb öt évet kap arra a nagy semmire, amit fel tud mutatni, akkor ez a város megássa a saját sírját.istimester írta: Ez a Bobó Szandi annyira nullamínuszegy jelölt, hogy akkor se lenne esélye, ha Onlyfans accounttal kampányolna. Mondjuk Ruszin vkf admirális-generálisnak bejött
Az lehet, de ha Vitézy Dáviddal szemben Karácsony újabb öt évet kap arra a nagy semmire, amit fel tud mutatni, akkor ez a város megássa a saját sírját.istimester írta: Ez a Bobó Szandi annyira nullamínuszegy jelölt, hogy akkor se lenne esélye, ha Onlyfans accounttal kampányolna. Mondjuk Ruszin vkf admirális-generálisnak bejött
- 'shutterisland
mp megy bortonbe tobbek kozott ragalmazasert es tobbszori korrupcioert, 26-ban meg ujabb sima 2/3Az biztos hogy ha MP tudja bizonyítani az állításait az olyan horderejű ügy amit más európai országban semelyik kormány nem élne túl, meglátjuk itt mi lesz.
egyebkent ha a balkanon lennenk, akkor hosunket lehet veletlen elutne egy auto vagy kiesne a 9.-rol, halistennek azert meg eppen nem jellemzo ez otthon. (habar az ordog ugyvedjenek eltuneserol is voltak erdekes pletykak)
de igy mar ertheto, miert kert szemelyi vedelmet amugy.
egyebkent ezzel a "volt feleseget, gyermekei anyjat" is rendesen elkaszalna, nem ?