HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 25., hétfő 18:35
Mar parszor emlitettem itt, sogornom focizik, Fradi, MTK, Puskas meg meg par hely ahol megfordult, ugyhogy testkozelbol is lattam eleget, meg hallottam eleget errol. Kritikan aluli az egesz NB1, ahogy van, nezhetetlenul gyenge. Ezt egyebkent O maga is mondta, nyilvan szereti csinalni, de kivulrol nezve O is latja, hogy alacsony a szinvonal. Egyebkent a kutyat nem erdekli, akik kint vannak meccseken, azok csaladtagok, baratok, meg par elvetemult.
Ennek ellenere azt nem vitatom, hogy sok munka van benne, komolyan edzenek, es szerintem sokat fejlodott a sportag hattere itthon is. Rendesen elemzik oket, egyenre szabott edzestervek, dietak, taplalekkiegeszitok megvannak.
Egy eleg korrekt fizetest lehet osszeszedni, ha viszonylag jo vagy, boven atlagkereset felett. Viszont ennel tobb nincs benne, nem general bevetelt, ugyhogy azon a reszen en is ki tudok akadni, amikor szoba kerul, hogy miert nem adjak a meccseiket surubben, vagy miert keresnek 30-szor annyit a ferfiak.
Mert utobbi eladhato, fizetnek a kozvetites alatti reklamokert, mert nezettseget general, mehet a merchandising, elobbi meg igazabol csak van, lenyegeben eltartva. Lehet egyszer fordulni fog, de soha nem lesz kozel sem olyan szinten mint a ferfi futball. Nem azert, mert nogyulolo lennek, felolem azt csinalnak amit akarnak, csak senki ne akarjon meggyozni rola, hogy ez jo. A bilogiat azert nem lehet csak ugy atirni, az altalanos meg az, hogy fizikalisan a ferfiak elorebb vannak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)