Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Szinte biztosra mondom, hogy nem lesz ebbol semmi.
Innentől meg el is vesziti a nagy hypeot es a kezdeti fellangolast, asszem el is lehet felejteni a figurat.
3 hetig tartott, par honap mulva kutya se fog ra emlekezni.
Majd kivi leszek, ha vmi ujsagiro hajlando lesz ránézni, par honap mulva vajon milyen poziban es hol fog az emberunk dolgozni.....
Innentől meg el is vesziti a nagy hypeot es a kezdeti fellangolast, asszem el is lehet felejteni a figurat.
3 hetig tartott, par honap mulva kutya se fog ra emlekezni.
Majd kivi leszek, ha vmi ujsagiro hajlando lesz ránézni, par honap mulva vajon milyen poziban es hol fog az emberunk dolgozni.....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Akkor most dőlt el ez a kérdés.Remy írta: Akkor ma sem dőlt be a Fidesz?
Nem latok sajnos az atomvillanastol, bedolt a ner?
Remy.
Remy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor ma sem dőlt be a Fidesz?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
hasonlót írtam redditre. Az időpontnál Varga Judit szerintem már tudhatta, hogy mit kérnek tőle és mi lesz valószínűleg a sorsa. Aztán megbeszélték Péterrel, hogy akkor csináljanak hangfelvételt.
Ez így nekem nagyon gyenge, ráadásul ezekszerint nincs sok egyéb más bizonyitéka a kezében ami nagyot ütne. De ettől még várom a pozitív hatását.
Ez így nekem nagyon gyenge, ráadásul ezekszerint nincs sok egyéb más bizonyitéka a kezében ami nagyot ütne. De ettől még várom a pozitív hatását.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Korábban nem azt mondta hogy több felvétele is van, olyan is amin Gulyás is hallható?
Egyébként nekem a felvétel készítésének időpontja is gyanús, akkor már olyan rossz viszonyban voltak, hogy abból nem következik ilyen jellegű kitárulkozó beszélgetés, de izgatottan várom a fejleményeket
Egyébként nekem a felvétel készítésének időpontja is gyanús, akkor már olyan rossz viszonyban voltak, hogy abból nem következik ilyen jellegű kitárulkozó beszélgetés, de izgatottan várom a fejleményeket
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
par ora es kiderul, nagy elvarasaim nincsenek nekem sem (marmint pl h lemondanak) de legalabb felporogtek a dolgok.
azert a yt + fb nezettsegere kivancsi leszek majd a hangfelveteles videonak.
azert a yt + fb nezettsegere kivancsi leszek majd a hangfelveteles videonak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem az általad említett korábbi ügyek is kellettek ahhoz hogy most már konkretan tömegeket érdekeljen, és tomegek mozduljanak meg.MarioCirolo írta:Nagyon kivancsian vagyok, de ha az nem volt eleg az embereknek, hogy a nyomozati iratokban le van irva “Toni, Barbara, Adam”, nem tudok elkepzelni olyan extrat, ami nagyban valtoztatna a helyzeten. MP ugyesen jatszik az idozitessel, jol kommunikal es meg benne van a nepben a pedofil ugy, de nem erzem tovabbra sem az “atombombat”. Az elmult evekben legalabb 5 olyan ugy volt amibe egy normalis orszagban belbukott volna a kormany, de Magyarorszagon ez teljesen mashogy mukodik.Realista24 írta: Nem hinnem hogy valami silány szarral jönnének ki, ha igen, akkor nagyon buták.
Lehet hogy ez sem lesz elég, de hogy hosszútávon része lesz a kormanyvaltasnak, ha valóban jó anyag, az fix.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nagyon kivancsian vagyok, de ha az nem volt eleg az embereknek, hogy a nyomozati iratokban le van irva “Toni, Barbara, Adam”, nem tudok elkepzelni olyan extrat, ami nagyban valtoztatna a helyzeten. MP ugyesen jatszik az idozitessel, jol kommunikal es meg benne van a nepben a pedofil ugy, de nem erzem tovabbra sem az “atombombat”. Az elmult evekben legalabb 5 olyan ugy volt amibe egy normalis orszagban belbukott volna a kormany, de Magyarorszagon ez teljesen mashogy mukodik.Realista24 írta: Nem hinnem hogy valami silány szarral jönnének ki, ha igen, akkor nagyon buták.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hinnem hogy valami silány szarral jönnének ki, ha igen, akkor nagyon buták.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
12 ora mulva valamivel okosabbak leszunk, en a hangfelvetel "utossegetol" fuggoen el tudok kepzelni a teljes kozombossegtol a "100 ezren vonulnak az utcakra" forgatokonyvig szinte mindent.
ha valami fel perces recsegos szarral jon ki, amiben nincsenek utos mondatok, akkor eleg gyorsan elszallt.
ha valami fel perces recsegos szarral jon ki, amiben nincsenek utos mondatok, akkor eleg gyorsan elszallt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kérdés az hogy százalékosan milyen arányba vannak ezek a csoportok? Mert az 1. és 2. fix szavazó, a 3. az amit elveszithetnek, de így is nyernének ,igaz a 2/3 nem lenne meg.'shutterisland írta: valoszinuleg a fidesz szavazok nagy resze :
1. valamilyen szempontbol kotodik a fideszhez es anyagi haszna van belole (ilyen olyan vallalkozok, trafik tulajok, polgik, stb)
2. olyan birka, hogy a volner-schadl-re azt hiszi, hogy a nemet valogatott csatarduoja.
ez a ket reteg tovabbra is oda huzza az x-et, ha lesz is botrany.
a 3. csoport, akik azert nyomnak oda, mert "meg mindig jobb, mint az ellenzek"
Szerintem demokratikusan, szavazás útján már nem is lehetne őket lecserélni, DE ha mégis, lehet bejátszanák azt mint Trump, hogy csalás volt és utcára küldenék az embereket.
- 'shutterisland
szerintem toni be lesz aldozva, lehet ezt beszeltek meg viktorunkkal az ebed mellett a flavaban.
-
Igaz amit irsz, de hiaba buktak 7%-ot, ettol az ellenzeki partok nem erosodtek (lsd. 3. pont a felsorolasomban). Szerintem ez csak idoszakos csokkenes, ami sem az EP valasztason es foleg nem a 26-os valasztason nem fog latszodni. Szerintem ahhoz, hogy ez a kormany bukjon nagyon sok nemzetkozi dolognak kellene osszeallnia, mint Trump ne keruljon ujra hatalomra, erjen veget a haboru Putyin veresegevel es hogy az orszag ne kapja meg az unios forrasokat.BlancoMark írta:Mar a kegyelmi uggyel is 7%-ot buktak a biztos valasztok koreben, es azt gondolom ez meg sulyosabb lenne.MarioCirolo írta:
Barmi is legyen a felvetelen en nem tudok elkepzelni olyan forgatokonyvet, amiben a kormanyt ez hosszu tavon negativan erintene. 1. Olyan szintu media kontroll van, hogy az orszag nagyobb reszehez ez el sem fog jutni. 2. A fidesz szavazok nagy resze vagy nagyon jol el a kormany alatt (vagy azt hiszi, hogy jol el), vagy teljes stockholm szindromaban szenved, vagy mar olyan mereteket olt nala a kognitiv disszonancia, hogy ha Orban szemelyesen menne el hozza es rabolna ki, azt is lenyelne. 3. Nincs alternativa. 4. Az a balhes tomeg, akik kepesek lennenek zavargasokkal megdonteni a kormanyt, mint az ultrak, taxisok stb. vagy fogva (lefizetve) vannak, vagy "de a Gyurcsany".
Masfelol vegre vannak ugyek amik megmozgatjak az embereket es vannak akik (influenszerek, Magyar Peter) szinten megmozgatjak oket.
Szokatlan melysegben vannak az elozo 14 evet figyelembeveve. Azt is nehez lesz elerni, hogy Rogan hatalmon maradjon. Es hat nelkule lennenek problemak rendesen, az garantalt. A rendszer masodik legfontosabb eleme.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
200K nézője van már a videónak facebookon'shutterisland írta: hat kb annyival le lehetne rendezni a storyt de azert 27k ember nezi a lajvot.
a youtube statok valamiért nem tiszták (5700 megtekintést mutat)
az eddig emlegetett atombomba hatósugara egyre csökken. már említ olyanokat, hogy nem mindenki fogja érteni a hangfelvételen elhangozattakat. itt nem a feliratozásra gondolok és a hangfile minőségére.
én még bizakodó vagyok, remélem holnap este utcára kell menni
yeap. várható, hogy odaveri a forintotRealista24 írta:Meddig fog vajon kiloni az euro/dollar?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BlancoMark
Mar a kegyelmi uggyel is 7%-ot buktak a biztos valasztok koreben, es azt gondolom ez meg sulyosabb lenne.MarioCirolo írta:Barmi is legyen a felvetelen en nem tudok elkepzelni olyan forgatokonyvet, amiben a kormanyt ez hosszu tavon negativan erintene. 1. Olyan szintu media kontroll van, hogy az orszag nagyobb reszehez ez el sem fog jutni. 2. A fidesz szavazok nagy resze vagy nagyon jol el a kormany alatt (vagy azt hiszi, hogy jol el), vagy teljes stockholm szindromaban szenved, vagy mar olyan mereteket olt nala a kognitiv disszonancia, hogy ha Orban szemelyesen menne el hozza es rabolna ki, azt is lenyelne. 3. Nincs alternativa. 4. Az a balhes tomeg, akik kepesek lennenek zavargasokkal megdonteni a kormanyt, mint az ultrak, taxisok stb. vagy fogva (lefizetve) vannak, vagy "de a Gyurcsany".BlancoMark írta: Na elvileg Varga Judit ecseteli a felvetelen, hogy mekkora maffiaallam Magyarorszag.
Ha ez nem uti at az ingerkuszobot es a kormany nem vesziti el a legitimitasat es a nepszeruseget, akkor ez a nep meg is erdemli. Mert akkor ez tenyleg azt jelentene, hogy Orban kiallhatna M1 elo adasban bevallani hogy csakis a lopas es a hatalom hajtja, es akkor sem tortenne semmi valtozas.
Vajon most Jucus is Soros ugynok lesz a propaganda mediaban?
Masfelol vegre vannak ugyek amik megmozgatjak az embereket es vannak akik (influenszerek, Magyar Peter) szinten megmozgatjak oket.
Szokatlan melysegben vannak az elozo 14 evet figyelembeveve. Azt is nehez lesz elerni, hogy Rogan hatalmon maradjon. Es hat nelkule lennenek problemak rendesen, az garantalt. A rendszer masodik legfontosabb eleme.
-
Barmi is legyen a felvetelen en nem tudok elkepzelni olyan forgatokonyvet, amiben a kormanyt ez hosszu tavon negativan erintene. 1. Olyan szintu media kontroll van, hogy az orszag nagyobb reszehez ez el sem fog jutni. 2. A fidesz szavazok nagy resze vagy nagyon jol el a kormany alatt (vagy azt hiszi, hogy jol el), vagy teljes stockholm szindromaban szenved, vagy mar olyan mereteket olt nala a kognitiv disszonancia, hogy ha Orban szemelyesen menne el hozza es rabolna ki, azt is lenyelne. 3. Nincs alternativa. 4. Az a balhes tomeg, akik kepesek lennenek zavargasokkal megdonteni a kormanyt, mint az ultrak, taxisok stb. vagy fogva (lefizetve) vannak, vagy "de a Gyurcsany".BlancoMark írta: Na elvileg Varga Judit ecseteli a felvetelen, hogy mekkora maffiaallam Magyarorszag.
Ha ez nem uti at az ingerkuszobot es a kormany nem vesziti el a legitimitasat es a nepszeruseget, akkor ez a nep meg is erdemli. Mert akkor ez tenyleg azt jelentene, hogy Orban kiallhatna M1 elo adasban bevallani hogy csakis a lopas es a hatalom hajtja, es akkor sem tortenne semmi valtozas.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Az ország nem Bégető fele eddig is tudta hogy maffiaként működik az állam,ill ők is tudják csak hát ott van a gyurcsány jobb vóna szindróma.Mikor az igazságügyminiszter hivatali ideje alatt kijelenti hogy az ország vezetése egy maffiahálózat ott már nincs miről beszélni.Itt azon fog múlni minden hogy a nép mit reagál mert itt ügyészségi nyomozás nem fog történni.El kell takarítani ezt a tolvaj zsc bandát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meddig fog vajon kiloni az euro/dollar?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Na elvileg Varga Judit ecseteli a felvetelen, hogy mekkora maffiaallam Magyarorszag.