Zene
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Zene
thereisonly1ronaldo
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
másik kiváló példa szerintem az új albumról ha már a stílusok találkozása a témaferni írta:
De pl Pogány Induló is tolt egyet egy olyan alapra az Afro Beaten, amit el se hitted volna, hogy működik és mégis.
székelykapu
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Amúgy a Sör És Fű - Hotel13 album is elég erősre sikeredett, pár napja jött ki, engem meglepett nagyon mennyire egyben van.Még március van, de simán lehet hogy az év magyar albuma.
Amúgy ami nagyon tetszik, hogy mennyire bátran próbálnak ki dolgokat pl Krúbi is, de Azahriah is simán lefeatelt Azával, de ott nekem a 4TRESS feat a kedvenc.
Nagyon jó dolgok jönnek ki ezekből.
Kispál és Borz feat. Krúbi: Beszorult mondat // official video
Carson Coma x Beton.Hofi - Frida Kahlo
De pl Pogány Induló is tolt egyet egy olyan alapra az Afro Beaten, amit el se hitted volna, hogy működik és mégis.
Akkor gyerekek 10/10 az album, zseni a tag
Ádi erőlteti ezt a mixtape dolgot, nekem jó albumnak is
Nagyon jó dolgok jönnek ki ezekből.
Kispál és Borz feat. Krúbi: Beszorult mondat // official video
Carson Coma x Beton.Hofi - Frida Kahlo
De szuper, ami youtuben van kirakva azon nincs rajtaBerti írta:mindkettő rajta van és album, nem mixtapeferni írta: Nagyon hiányzik róla sajnos a Tükörterem, legutóbbi időszak magasan legjobb száma és valamiért lemaradt róla.
Illetve még a NULLAKÖZÖD-nek is helye lett volna a mixtapen.
Akkor gyerekek 10/10 az album, zseni a tag
Ádi erőlteti ezt a mixtape dolgot, nekem jó albumnak is
mindkettő rajta van és album, nem mixtapeferni írta: Nagyon hiányzik róla sajnos a Tükörterem, legutóbbi időszak magasan legjobb száma és valamiért lemaradt róla.
Nagyon hiányzik róla sajnos a Tükörterem, legutóbbi időszak magasan legjobb száma és valamiért lemaradt róla.
De én még a MOTEL-t is szerettem
Ha ezeket hozzávesszük Beton.Hofi harmadik alkotói szegmenséhez én elégedett vagyok, sőt.
Tényleg szimplán nem értem ezek miért maradtak le.
De én még a MOTEL-t is szerettem
Ha ezeket hozzávesszük Beton.Hofi harmadik alkotói szegmenséhez én elégedett vagyok, sőt.
Tényleg szimplán nem értem ezek miért maradtak le.
Abban egyetértek, hogy inkább mixtape mint album hatása van. A koncepciót nem sikerült értelmeznem, illetve a trilóga koncepciója sincs meg.
Viszont a trekkeknek nagyon jó hangzása van (Anubiis és Hundred Sins hozza magát) és Ádi is jobban kilép a konfortzónából, mint a korábbi projekteken. Sokkal változatosabb flowkat hoz.
Személyes kedvenceim: Óceán (legjobb BH szám szerintem), Torinói ló, Holnap megállnak az órák, Meggyfán, Indián, Nullaközöd, Tükörterem, 16 tonna fehér ló.
A skiteket leszámítva ez 8/18, amely arányt még eddig idén egy magyar album sem hozott.
Viszont a trekkeknek nagyon jó hangzása van (Anubiis és Hundred Sins hozza magát) és Ádi is jobban kilép a konfortzónából, mint a korábbi projekteken. Sokkal változatosabb flowkat hoz.
Személyes kedvenceim: Óceán (legjobb BH szám szerintem), Torinói ló, Holnap megállnak az órák, Meggyfán, Indián, Nullaközöd, Tükörterem, 16 tonna fehér ló.
A skiteket leszámítva ez 8/18, amely arányt még eddig idén egy magyar album sem hozott.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem sincsenek meg rajta azok a bangerek, mint az előző kettőn. Illetve annyira mély számok sincsenek, mint pl az Árvahouse vagy a Playbánia, Day1000.
Első pár hallgatásra eléggé egyhangú, kicsit laposnak tűnt. De azért megszerettem jó pár zenét rajta. Nekem a Tesi az abszolút kedvenc, de a Meggyfán, Indián, Sofia Coppola, Lucyd, Tükörterem is közelíti nálam a Playbánia szintjét.
Amit még sajnálok, hogy a featek gyengébben rajta, a Pogis trekkek sem ütnek akkorát, mint várná az ember.
Egy Beton.Hofi-Steve feat azért remélem összejön egyszer, ha már Ádi is ennyire bálványozza őt.
Első pár hallgatásra eléggé egyhangú, kicsit laposnak tűnt. De azért megszerettem jó pár zenét rajta. Nekem a Tesi az abszolút kedvenc, de a Meggyfán, Indián, Sofia Coppola, Lucyd, Tükörterem is közelíti nálam a Playbánia szintjét.
Amit még sajnálok, hogy a featek gyengébben rajta, a Pogis trekkek sem ütnek akkorát, mint várná az ember.
Egy Beton.Hofi-Steve feat azért remélem összejön egyszer, ha már Ádi is ennyire bálványozza őt.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az furcsa nekem, hogy pár hallgatás után nincs rajta sláger, mint a Hard Reset, és a Bagira volt.
A holnap megállnak az órák nekem kevés ehhez.
A holnap megállnak az órák nekem kevés ehhez.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én nekem kb. harmadjára jött át de azóta le se álltam vele. Sokkal mélyebb mint első hallgatásra tűnt. Patika. Ádi gecijó
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Igazából én csak annyit érzek, hogy ez tényleg mixtape, míg az előzőek rendes albumok voltak.
Annak aminek készült, teljesen jó lett.
1-2 számot mondjuk nem értek miért hiányoznak róla.
Annak aminek készült, teljesen jó lett.
1-2 számot mondjuk nem értek miért hiányoznak róla.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen?Berti írta:Még március van, de simán lehet hogy az év magyar albuma.ikelemen5 írta: Az új Hofi albumról nem volt még szó itt?
Vagy azt már csak a boomerek hallgatják?
Nagyon színes és profi projekt.
En sokkal kevesbe kedvelem ezt mint az elozoeket.
Mintha elfogyott volna a mondanivaloja.
Kicsit önismétlőek a zenek is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Még március van, de simán lehet hogy az év magyar albuma.ikelemen5 írta: Az új Hofi albumról nem volt még szó itt?
Vagy azt már csak a boomerek hallgatják?
Nagyon színes és profi projekt.
https://open.spotify.com/track/299rXvRK ... wkxwpzhEqg
Beginnings are such delicate times.
Elkepeszto, hogy ez a faszi kb ketevente kijon valamivel, amit nem tudsz kirangatni a fejedbol.
Beginnings are such delicate times.
Elkepeszto, hogy ez a faszi kb ketevente kijon valamivel, amit nem tudsz kirangatni a fejedbol.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
majka 360-on volt valaki az mvm domeban ?
videok alapjan rendesen oda lett teve.
videok alapjan rendesen oda lett teve.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Follow the flow hihetetlen koncertet nyomott a Papp Laszloban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://www.youtube.com/watch?v=sQRfp2X ... =Fredagain..
basszad ki villamoson delutan 5-kor hangosba
basszad ki villamoson delutan 5-kor hangosba
thereisonly1ronaldo