Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 26., kedd 20:19

ferni írta:
lestat írta:

Kicsit le vagyok maradva.
Mi a fo tema. Mondjon le?
Ha van esze robbant majd még valamit előtte.
Mi olyat tudna robbantani, ami barmin is valtoztatni fog? Volt mar itt korrupcio, pedofilbotrany, a hatalmi agak teljes szetbaszasa, kulfoldi es magyar cegek nyilvanos fenyegetese es ellehetetlenitese, embercsempeszek szabadon engedese, korhazak es az oktatas lerohasztasa, valasztasi csalas. Es ezt nem cinikusan irom, sokkal inkabb elkeseredve.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 26., kedd 20:04

lestat írta:
'shutterisland írta: na aprilis 6-an szupermega tünti, van majd 2 hetuk bereklamozni mindenhol, kivancsi vagyok mennyi embert szed ossze, ha kimaxoljak.
Ha van esze robbant majd még valamit előtte.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 26., kedd 20:02

'shutterisland írta: na aprilis 6-an szupermega tünti, van majd 2 hetuk bereklamozni mindenhol, kivancsi vagyok mennyi embert szed ossze, ha kimaxoljak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 19:50

na aprilis 6-an szupermega tünti, van majd 2 hetuk bereklamozni mindenhol, kivancsi vagyok mennyi embert szed ossze, ha kimaxoljak.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 18:57

Kercsó írta: VJ reggeli posztja alatt elszabadultak a vásárolt török lájkok. csak van értelme annak, hogy Sz.Péterünk oly serényen nyaldossa a TürkTanács tagországainak seggét :smile:

a posztra leadott 36K emojiból 23K röhög a szerencsétlenen.

szegény ember "2/3-a" :lol:

nem a facebookon fog eldőlni a kormányváltás vagy bármi hasonló, de beszédes, hogy MP 3(?) hét alatt összeszedett 200K követőt, míg a Fidesz több év alatt 375K-t
Ebbol is latszik, hogy a magyar propaganda meg mindig le van maradva. Nem maguknak kell kovetoket venni, hanem a masiknak. Ekkora szakertok :)

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 26., kedd 18:31

VJ reggeli posztja alatt elszabadultak a vásárolt török lájkok. csak van értelme annak, hogy Sz.Péterünk oly serényen nyaldossa a TürkTanács tagországainak seggét :smile:

a posztra leadott 36K emojiból 23K röhög a szerencsétlenen.

szegény ember "2/3-a" :lol:

nem a facebookon fog eldőlni a kormányváltás vagy bármi hasonló, de beszédes, hogy MP 3(?) hét alatt összeszedett 200K követőt, míg a Fidesz több év alatt 375K-t
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 18:11

elvileg eleg gyengus a tuntetes 1-2 ezer emberrel, de nem is tudom mit vart igy hirtelen beszervezve este 6-ra, a legtobb 4 v 5-ig dolgozo ember meg pestrol is alig erne oda, nem hogy videkrol.
majd talan a kossuth terte mar osszegyulnek, de ha besul a ma esti, akkor majd azon rohog holnaptol a megafonos bohoc brigad.

mondjuk 60k ember nezi itt ott eloben. :agree:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 18:08

kiserik írta: Csupán csak előttetek van a több, mint 1 órás videó, de inkább 1-1 mondatot kell kiemelni. Ejj, mintha csak a Megafont hallanám :lol:

Fideszszócső úgy, hogy gyakorlatilag nincs megjelenési lehetőségük a fidesz médiában :)
Bemasolta a POSTOT AMIT O IRT. Ezek utan azt mondani, hogy de ott egy 1 oras video, meg kiragadott mondatok, meg jaj hat megafon, ezt mar nem kell kommentalni.
Ja de bocs, van meg utana 2 kijelento mondat es 2 kerdo mondat, ami kerdore vonja Magyar Petert.
Tessek: Ez még visszalépés is, hiszen eddig közmegegyezés volt abban a tekintetben, hogy az ügyészséget a fideszes Polt Péter kézivezérléssel irányítja. Ez így még jól is jöhet a Fidesznek. Mindezek után felmerül a kérdés, hogy vannak-e még bizonyítékai Magyar Péternek? Ha nincsenek, akkor ez jogilag elég kevés, ha vannak, akkor miért tartja vissza azokat?

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 18:01

szerintem toroczkait az zavarja, hogy ennek most 5x nagyobb a visszhangja, mint mikor ok jottek ki a volner-schadl uggyel es hogy mp partjanak nepszerusege mar most megugorja az oveket is elmeletben.
abban viszont egyetertek vele, hogy ez edes keves a kormany buktatashoz es ha nem jon mas hangfelvetel, akkor ezzel sokra se politikailag se buntetojogilag nem megy.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 26., kedd 17:59

Csupán csak előttetek van a több, mint 1 órás videó, de inkább 1-1 mondatot kell kiemelni. Ejj, mintha csak a Megafont hallanám :lol:

Fideszszócső úgy, hogy gyakorlatilag nincs megjelenési lehetőségük a fidesz médiában :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2024. március 26., kedd 18:01-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 17:48

A hasznos hulye szokasos kommentje barmire. Nem tudom, hogy most a fidesz tolasa miatt, vagy csak amugy ennyire korlatolt, hogy nem erti azt a 2 percet.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 26., kedd 17:45

Toroczkai épp most bizonyitotta be hogy a fidesz szócsöve:
A Magyar Péter által közzétett, nagyon rövid hangfelvétel nem az, amit ígért. Miniszterekről, maffiaállamról beszélt, de csak a felesége beszél a felvételen, aki máris elmondta, hogy nem is gondolta komolyan az egészet. Ezt az ügyészség nagyon könnyen le fogja söpörni, igaz foglalkoznia kell majd vele, de ennyi. A Schadl-ügyet már régóta ismertük, Magyar Péter új ügyet nem tárt fel. A hangfelvételen azonban elhangzik, hogy az ügyészség "független". (Toroczkai twitter)

Ő is ezzel a "független" ügyézséggel jön, a lényeggel pedig nem foglalkozik. Jobb lett volna ha csöndbe marad.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 26., kedd 17:34

https://youtu.be/9zOoBXzwfAU?si=sSoNGwJ8iIO0GH4b

Egy kis napi Toroczkai :mrgreen: (hosszú, holnap munka mellé egész jó beszélgetés)

Nagyjából így vagyok én is ezzel a Magyar jelenséggel, érdekel, tetszik is, kíváncsi vagyok hová vezet, de óvatos is vagyok vele.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 26., kedd 17:19

'shutterisland írta: esetleg kimegy amugy innen valaki 6kor ?
kivancsi vagyok, bar szerintem igy hirtelen nem fog tudni akkora tomeget osszerantani.
Szerintem most 10 k ember se lesz, bar az ugyeszseg utani nyilatkozatban azt mondta mp, lesz elore meghirdetett is husvet utan.

Lattam egy kommentet, jol bemutatja a valosagot, valaki azt irta menne, de magyar meccs lesz amire mar van jegye, igy azt valasztja. :kalapos:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 17:13

esetleg kimegy amugy innen valaki 6kor ?
kivancsi vagyok, bar szerintem igy hirtelen nem fog tudni akkora tomeget osszerantani.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 26., kedd 17:06

RealMadridFanatic írta: de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol.
Civilben is ugyanolyan gyökerek. Magas lóról flegmáznak és arragánskodnak...

itt is

és itt is

A tükörbe nem szégyent látnak, hanem még meg is veregetik a saját vállukat... :ike:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 26., kedd 16:57

RealMadridFanatic írta:
Caraway írta: Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.
Pedig zseni. En nem csipem kulonosebben Puzser stilusat, de itt szimplan kirohogi es kozli, hogy nem kivan vele beszelni. Mint amugy a legtobben.

Amugy kik ezek a kis senkihaziak? Hallottam roluk, nyilvan tudom nagyjabol a hatteret, de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol. Bar gyanitom zero tartasuk, gerincuk es ertekrendjuk van, igy nincs is problema. A remiszto inkabb az, hogy ha ontik erre a bohozatra a penzt, amit ok eloallitanak, akkor csak megvan a kello nezettseg.
Jópofa lett volna Robi reakciója, ha tényleg ennyi lett volna, de szépen kivágdosta bohár. A teljes sztorit Robi leírta a facebook oldalán. Tipikus propaganda.

Ezek a megafonos retkek pedig nem tudom, hogy tudnak fennmaradni. Persze tudom, közpénzből, nem is kevésből. De hogy kajak vannak olyan agyhalott retard emberek akik követik őket vagy hisznek nekik, nem tudom felfogni. Őt, Deákot, Szilvesztert meg Trombitást úgy összeengedném egy Puzsérral egy élő vitába, hogy az életkedvük is elmenjen és mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mennyire tartalomtalan nyomorékok.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 26., kedd 16:33

Caraway írta: Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.
Pedig zseni. En nem csipem kulonosebben Puzser stilusat, de itt szimplan kirohogi es kozli, hogy nem kivan vele beszelni. Mint amugy a legtobben.

Amugy kik ezek a kis senkihaziak? Hallottam roluk, nyilvan tudom nagyjabol a hatteret, de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol. Bar gyanitom zero tartasuk, gerincuk es ertekrendjuk van, igy nincs is problema. A remiszto inkabb az, hogy ha ontik erre a bohozatra a penzt, amit ok eloallitanak, akkor csak megvan a kello nezettseg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 26., kedd 16:31

Ez votma?

https://www.facebook.com/share/v/dDYArA ... tid=WC7FNe

Gulyas Gergely es a falhoz allitott tusz esete. Mindig van lejjebb. :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 26., kedd 16:20

Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.

Vissza: