Politika
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Re: Politika
Két Marshallcsomagnyi segélyt kaptunk aminek köszönhetően az unió legszegényebb országává váltunk.Mar Bulgária is előz,vagy szinten van velünk.Ennel egyértelműbb jele nem kell hogy legyen annak hogy a kormányt el kell zavarni.Mindent ellopták amit csak lehetett,és most is azt csinálják,csak most kevesebb a lenyulhato pénz.Viszont van kis hazánknak lombkorona sétánya,30 centis kilatoja stb.Senkit nem hagyunk az út szélén, tőled is elvesszuk a házadat értékeidet.by:Rogan shadl,juci
Sajnos olyan világot élünk, ahol nem egyértelmű, hogy homok került a gépezetbe, vagy szándékos a dolog. Ennek megítéléséhez vagy hit, vagy idő kell.'shutterisland írta: csak nekem tunik ugy, hogy sokat bakizik mostansag a "tokeletes propaganda gepezet" ?
a tegnapi reakcio judittol/rogantol is majdhogynem kontraproduktiv volt, kocsis is mondott hulyesegeket, gulyast rejtegettek aztan egy ilyen gyenge videoval elojott megint, most ez a bolond bayer.
szerintem tobbet benazik a fidesz a kegyelmi ugy ota, mintha nem lenne meg az a nagy osszhang.
Mostanában sokszor eszembe jutnak a régi beszélgetéseim az első 2/3 előttről: szabad e ilyen hatalmat adni? Akkor az volt a közhangulat, hogy igen, mert az kell a változáshoz. Mára már tudjuk, hogy palira lett véve az ország nagy része.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem?Nem szakmailag inkompetensek
mi alapján mondod, hogy a dk vagy bármelyik párt nem inkompetens szakmailag?
sztem bárki a világon ha kap pénzt az emberektől, akkor le tudja adni a rendelést akármire, bármire, szóval ezt ha lehet ne nevezzük hozzáértésnek vagy szakmai kompetenciának.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, nem magyarul fogalmaztam, hogy ennyire félreérthető? Fórumtárs feldobta a kérdést, hogy "a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk".Süti írta:Isten ments hogy ők opciók legyenek, de teljhatalmú tizensokév kormányzás mellett az ország jelentős része romokban. Szóval a mostaniakról is pontosan tudjuk mennyire alkalmatlanok (nagyon).node írta:
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).
A 15 évvel ezelőtti dolgokra visszamutogatást amúgy se értettem soha, de ha úgy hozol fel valamit, hogy azóta nem lett jobb, akkor az kinek a hibája?
Erre válaszoltam, hogy pont sikerült egy olyan politikai formációt kiválasztania példaként, akik saját maguk, empirikus úton bizonyították 2004 és 2010 között, hogy ténylegesen alkalmatlanok a kormányzásra. Tehát nem, ők nem azért alkalmatlanok, mert a KESMA alkalmatlannak akarja láttatni őket, hanem azért, mert alkalmatlannak bizonyultak, amikor kormányoztak. Ez gyakorlatilag ténykérdés minden 30-35 évesnél idősebb, 2004 és 2010 között Magyarországon élt, gondolkodni képes választópolgár számára. És éppen ezért volt ennyire hatékony propagandafogás a gyurcsányozás a KESMA részéről, azaz a teljes ellenzék összemosása Gyurcsány Ferenccel: az embereknek konkrét, valós tapasztalata volt a Gyurcsány-kormány(ok) ténykedésének következményeivel, és 90%-uk nem kért belőle folytatást.
Szerencsére tettél a végére három smiley-t, másképp nem tudtuk volna, hogy kellene nevetni.ferni írta: Sétálgat Polt Péter az ügyészségen egy csomó papírral a hóna alatt. Arra jár Schadl György, és megszólítja:
- Szia, Polt Péter, igaz, hogy van nálad egy vádemelés?
- Igaz.
- És én benne vagyok?
Polt keresgél egy kicsit a papírokban, aztán válaszol:
- Igen.
Akkor le fogsz tartóztatni?
- Igen.
És letartóztatják.
Megy tovább, megjelenik előtte Völner Pál, aki szintén megszólítja:
- Igaz.
- És én benne vagyok?
Polt megint a papírokat vizsgálgatja:
- Igen.
- Igen.
És letartóztatják.
Megy, mendegél, s egyszer csak jön vele szembe Tóni, Barbi és Ádám. Rogán megszólítja:
- Igaz.
- És mi benne vagyunk?
- Igen - vágja rá Polt.
- És nem adnád ide, hogy kihúzzuk magunkat belőle?
- De, nagyon szívesen.
-
hehetheoriginal írta: annyit irok erre: mi a fasz
Épp adatmigráció van telephelyek között és szakaszosan írtam meg a komit. Ezért lett faszság.
Amit kiakartam hozni, hogy az ellenzék, legyen az a DK szakmailag kompetens abban, hogy elkormányozzon egy országot. Az mszp is az lenne és lényegében bárki. Lévén mindenki rendelkezik a saját szakembereivel vagy meghívnák a megfelelőt. A kesma célja az, hogy elhítesse az emberekkel, hogy az ellenzéki pártok mind bénák és csak ők tudnák írányitani az országot.
Ezzel pedig nem azt akarom mondani, hogy bármikor is szavaznék a dk-ra, mszpre. A probléma náluk az emberi tényezőnél van. Nem szakmailag inkompetensek, hanem megbuktak mint becsületes ember. Az embereknek pedig nem a szakmai tudásával van problémájuk, hanem azzal hogy a tudásukat arra használták fel, hogy szétlopják az országot és jelenleg hogy megtartsák a hatalmat.
Ilyenkor jönne képbe kevésbé pszichopatológiás arcok mint az MZP, Vona. Mivel egészségesebb személyiségdinamikával rendelkeznek, valószínűleg egészségesebb pártdinamikát is létretudnának hozni. Szerintem legalább is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mert most nem az elsunnyogott kozbeszerzeseket kell magyarazni es nem valami identitaspolitikai maszlag temarol van szo (szobrok, atnevezesek, kinevezesek....), hanem olyan konkret buncselekmenyekrol, ami a fertozott magyar leleknek is bunteny. Gyerekeket molesztalni, molesztalast tamogatni buncselekmeny, ahogy hivatalos iratokat meghamisitani is es a NER legfelsobb korerol van szo, nem Viktor szomszedjarol.'shutterisland írta: szerintem tobbet benazik a fidesz a kegyelmi ugy ota, mintha nem lenne meg az a nagy osszhang.
Keves ilyen nyilvanvalo es kozvetlen kormanytagokat erinto ugy volt 2010 ota, talan 1 sem.
Sétálgat Polt Péter az ügyészségen egy csomó papírral a hóna alatt. Arra jár Schadl György, és megszólítja:
- Igaz.
- És én benne vagyok?
- Igen.
- Igen.
És letartóztatják.
- Igaz.
- És én benne vagyok?
- Igen.
- Igen.
És letartóztatják.
Megy, mendegél, s egyszer csak jön vele szembe Tóni, Barbi és Ádám. Rogán megszólítja:
- Igaz.
- És mi benne vagyunk?
- Igen - vágja rá Polt.
- De, nagyon szívesen.
- Igaz.
- És én benne vagyok?
- Igen.
- Igen.
És letartóztatják.
- Igaz.
- És én benne vagyok?
- Igen.
- Igen.
És letartóztatják.
- Igaz.
- És mi benne vagyunk?
- Igen - vágja rá Polt.
- De, nagyon szívesen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak nekem tunik ugy, hogy sokat bakizik mostansag a "tokeletes propaganda gepezet" ?
a tegnapi reakcio judittol/rogantol is majdhogynem kontraproduktiv volt, kocsis is mondott hulyesegeket, gulyast rejtegettek aztan egy ilyen gyenge videoval elojott megint, most ez a bolond bayer.
szerintem tobbet benazik a fidesz a kegyelmi ugy ota, mintha nem lenne meg az a nagy osszhang.
Bayer Zsolt Magyar Péterről: Nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével ez a dupla nulla
Zsótika... Okos voltál megint
Zsótika... Okos voltál megint
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem ez az egész ügy legalább arra alkalmas lesz, hogy az emberek kifejezzék mennyire nem kíváncsiak a kis, vagy akár nagyobb ellenzéki pártokra és mennyire hányni tudnak az elmúlt 14 év országrombolásától, a korrupciótól és mindentől, ami hatással van az életünkre.. Ha Magyar pártot alapít és odaáll mellé a szavazóbázis egy része mindkét oldalról, már megérte. A kicsik eltakarodnak, a hatalom meg végre bukik. Sztem nagyon más cél most nem lehet. Pedig nem akartam már szavazni menni..
1: Elég darálás, ha sehol nem jelenhetnek meg, kivéve 1-2 darálós esetet. Tökéletes narratíva, hogy egyrészt nácik, másrészt Fideszbérencek. Nem kell több, a balliberális (remélem ebbe most senki nem köt bele) szavazókat így távol is lehet tartani. A Fidesz mindent mér. 10%-on bőven nem zaranak olyan nagyon. Erősödött a Mi hazánk, megjelent a színen Vona. A pedofil botrány miatt elhagyta 7% a Fideszt, megjelent Magyar. Még ha ezek az emberek nem is a Fidesz megbízásából jelentek meg, általuk a Mi hazánk nem tudott erősödni, így nem kell különösebben foglalkoznia velük a propaganda gépezetnek. Ha ennek ellenére is elkezdenének felfelé menni, akkor bizony beindulna a rendszer, az tuti. Egy 15-20% már érdekli a Fideszt is. Egyébként a Fidesz gyengülése és a Mi hazánk erősödése idején pont elkezdte a kesma kikezdeni pl Toroczkait is az ükapja miatt, csak nem jött össze a dolog.kierkegaard írta:Az a gyanus, hogy a mi hazánkot nem igazán darálja a kesma. Illetve toroczkai gyanusan csak az ellenzéket támadja. Persze szokott lenni mindig egy kis orbánozás de összességében jelentősen az ellenzék dominál.kiserik írta: ...
Nem tudom figyelted e mikor Gödényék pártot alapítottak. Akkor is ment az orbánozás, a fideszezés de elhanyagolható volt az ellenzékizéssel szemben. Teljesen ugyan azt a retorikát követik.
2: Már el is érte a szándékát a Fidesz és a kesma. Tavaly több, mint 400 esetben szavaztak a parlamentben a Fidesz ellen a balliberális ellenzék mellett. Egyébként az elejétől azt mondják, hogy igen, fognak együtt működni a Fidesz kormánnyal, ha nekik tetsző dologról van szó, de ugyan úgy a balliberális oldallal is, ha éppen az az érdeke szerintük az országnak. Ezt jelenti a 3.út. Persze alapból jobboldali és nemzeti gondolkodásúak ezért is állnak bele például az globális cégekbe, akkumulátorgyárakba meg a vendékmunkásokba. Nagyon sokszor előfordul, hogy az ellenzék átvesz, meglovagol olyan dolgokat, amiket a Mi hazánkosok kezdenek el, de ez sehol nincs megemlítve, így az emberek nem kötik össze őket az esettel. Egyébként, ha követed őket, akkor elég keveset foglalkoznak a ballibeerális oldallal, inkább a kormányba és esetekbe (pl a végrehajtó maffia) kötnek bele.
---------
MZP, Vona. Szimpatikus fiatalemberek, de mindkettőnél van olyan, amitől hiteltelenné válnak a szememben. MZP: az amerikai pénz. Látjuk mit okozott Ukrajnában egy amerika által hatalomra juttatott és pénzelt, irányított kormány. Nekik nem az az érdekük, hogy Európa erős legyen. Vona: annó a Jobbikban nagyon csúnya dolgok mentek és én nem tudom, hogy Vona, mint a párt első embere, mennyire volt benne. Továbbá gyanús ez a nagy visszatérés is pont középre pont akkor amikor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Isten ments hogy ők opciók legyenek, de teljhatalmú tizensokév kormányzás mellett az ország jelentős része romokban. Szóval a mostaniakról is pontosan tudjuk mennyire alkalmatlanok (nagyon).node írta:
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).
A 15 évvel ezelőtti dolgokra visszamutogatást amúgy se értettem soha, de ha úgy hozol fel valamit, hogy azóta nem lett jobb, akkor az kinek a hibája?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Nezd meg a Partizan tegnapi live adasat. Ott remekul bemutatjak, hogy tobb info is alatamasztja amit Varga Judit allitott. A nyomozati anyagbol peldaul az elejen probaltak kihuzni Volner vezeteknevet, viszont utana mar annyi bizonyitek gyult ossze ellene, hogy erre nem volt lehetoseg.illgner írta:Valóban botrányos, ha így volt, csak az a kérdés, hogy erre milyen bizonyítékok vannak. Mert hogy Varga Judit egy vacsora mellett ezt elmondja a férjének, az édeskevés. Ki, mikor, hol, hogyan nyúlt bele, és milyen ügyészségi iratokba, melyik ügyésszel csinálták meg. Amúgy a történet elég életszerűtlen, tudom, hogy működik az ügyészség, és elképzelhetetlennek tartom, hogy politikusok bemennek Fővárosi vagy Legfőbb Ügyészségen dolgozó ügyészhez, és utasítják hogy milyen adatokat töröljön ki, vagy változtasson meg a nyomozati iratokban, bár ettől még megtörténhetett. Bizonyítani szinte lehetetlen, mert nincs olyan hülye ügyész, aki saját magára terhelő vallomást tenne, legfeljebb videofelvétellel lehetne ezt bizonyítani, de akkor azt valakink elő kéne venni most már.ThePilgrim írta: Az a baj, hogy normálisan működő jogállamban ez nem, hogy atombomba lenne, hanem maga a cárbomba, miközben nálunk ez tényleg csak petárda...
A felvételen az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy a propagandaminiszter emberei bementek az ügyességre és belenyúltak egy folyamatban lévő ügy nyomozati irataiba.
Jogállamban borulna minden, nálunk jókedvűen ebédelget a miniszterelnök az érintett miniszterrel...
Aztan teny, hogy Rogan es a kabinetfonoke tagadtak, hogy barmifele kapcsolat lenne Schadlel, de a nyomozati anyagban eloszor benne volt hogy a kabinetfonoknek Schadl kolcsonadta a kocsijat. Aztan ez az info is eltunt belole, mint ahogy a Toni, Barbara, Adamozas is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
De nem is írta róluk, hogy alkalmasak bármire is.node írta:
Szóval ezért miért kéred számon?
Nyilván mi akik szidjuk a fideszt, azok pontosan látják az ellenzékben lévő kártevőket. Én azokat is utálom.
De azért hatalmon és kétharmadban tartani egy fideszt, akik abszolút mocsadékok és aljas vérgecik, a kesmával és megafonnal megtámogatva. Hát nem tudom.
Az fix, hogy nyilván nem gyurcsányékban kell gondolkozni, abban egyetértünk.
Toroczkai meg a fideszt is üti vágja, 10%-ban, a maradék 90%-ban meg a big reset, black rock, multik ellen árnyékboxol, plusz ellenzéket szid.
Tudok vele néha szimpatizálni, a lakásmaffia, végrehajtómaffia elleni harcuk, és nyomozásuk az példás volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak annyit irok erre: mi a faszDe gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
es kozvetlen utana egy ilyen mondat:
Szerintem az egyik legfontosabb az lenne, hogy olyan pártot válasszunk amelynek vezetője amellett, hogy szakmailag kompetens de emberileg is legyen ember.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez az idei ev WTF komment kategoriajanak eddigi gyoztese, pedig volt par gyöngyszem eddig is.De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).kierkegaard írta: De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért?
-
persze, hogy vicc az ellenzék. A kesma ellen ki ne lenne bohóc? Szerinted miért költenek ennyi pénzt? Nyilván nem azért, hogy kompetensnek gondold őket.
A fideszt nyilván kompetensnek gondoljuk mert úgy brandelték fel magukat a kesmával.
De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
Szerintem az egyik legfontosabb az lenne, hogy olyan pártot válasszunk amelynek vezetője amellett, hogy szakmailag kompetens de emberileg is legyen ember. Jelenleg úgy vélem, hogy pszichoedukáció szempontjából jelenleg ennek két ember felel meg. MZP és Vona. Vona pszichot tanult, könyveket írt a témában. Az interjúiban látszik, hogy kész, érett személyiség lett. Jelenleg arra felé tart a világ, hogy hasonló emberekre lenne szükségünk az országvezetésekben.
------------------------------------
Bayer:
„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”
tíz éve tudják, hogy bánik a feleségével. : ))))))))))))))))))))
A fideszt nyilván kompetensnek gondoljuk mert úgy brandelték fel magukat a kesmával.
De gondoljunk abba bele, hogy a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk.
Szerintem az egyik legfontosabb az lenne, hogy olyan pártot válasszunk amelynek vezetője amellett, hogy szakmailag kompetens de emberileg is legyen ember. Jelenleg úgy vélem, hogy pszichoedukáció szempontjából jelenleg ennek két ember felel meg. MZP és Vona. Vona pszichot tanult, könyveket írt a témában. Az interjúiban látszik, hogy kész, érett személyiség lett. Jelenleg arra felé tart a világ, hogy hasonló emberekre lenne szükségünk az országvezetésekben.
------------------------------------
Bayer:
„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”
tíz éve tudják, hogy bánik a feleségével. : ))))))))))))))))))))