Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 27., szerda 19:22

Sierra írta: Hat akkor ez ennyi volt, ezzel valszeg vegleg elassa magat a faszi. Legalab kicsit megkavarta az allovizet, talan 2/3 mar nem lesz 2026-ban. :lol: olyan rendszer ez amiben elunk, amibol nincs kiut. Itt barki barmivel probalkozik pillanatok alatt kicsinaljak. Darabokra szednek mindenkit, eselytelen itt barmilyen valtozas. Rengeteg ember pont telibefossa hogy egy kormanytag hany millio forintot fizetett valami szinten kormanykozeli arcnak, hat a Gyurcsan is lopott, csalt, mindegyik ezt csinalja.. a masik meg a 10 millio magyarbol hanyhoz jutott el egyaltalan ez az egesz botrany? Sokkal kevesebbhez mint gondolnank.
Tipik madridom :mrgreen:

Le van irva az egesz sztori, mint a csapatunk augusztus kozepen, aztan meg evek vannak hatra a valasztasokig. En nem vagyok ennyire borulato, orulok neki, hogy vegre valami megmozdult az orszagban.

De hogy mekkora szegyen ez a no... Akkora kamu az egesz, hogy hihetetlen.

Miert volt vele 17 evig, ha eroszakos?
Miert nem tett a csaladbarat kormany az embere megovasa erdekeben semmit?
Miert adott a birosag kozos felugyeletet, ha az egyik fel ekkora eroszaktevo?
Jucus miert volt az Isztambuli egyezmeny ellen?

Kegyetlenul buzlik az egesz, de nem ez a lenyeg. Egy nagyon komoly hanganyag kerult nyilvanossagra, ehelyett ilyen szappanopera iranyba vitte el a temat a kormany. Ha ezek utan is 2/3-ad lesz, kajak meg is erdemeljuk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 27., szerda 19:19

DE ha igaz is, nehogy már emiatt ellegyen nézve, hogy konrétan kimondja, hogy a kezűkbe van az ország és azt tesznek amit csak akarnak
2 fo celjuk van szerintem.

1. karaktergyilkolas, azert elnezve mp nepszeruseget kb nagyobb veszely szamukra, mint vona vagy mzp volt.

2. ezzel egyutt jucus mondatainak ervenyesseget elvenni, mivel egy pszichopata bantalmazo ferj kenyszeritette erre.

igazabol a 2-es pont az egyetlen olyan kartya a kezukben, amit az AI generalt hangfelvetelen kivul (csoda hogy ezt nem jatszottak ki) beprobalhattak.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 27., szerda 18:50

Csak én nem érzem ennek az interjúnak és sztorinak a súlyát? Annyira egyértelmű hogy kamu, propaganda az egész és túl sok mindenbe lehet belekötni vele kapcsolatba:
-miért tűrte eddig és a körülötte lévők is
-miért engedi a gyerekei közelébe a mai napig
-ha nem igazak a felvételen elhangzottak, miért engedett a zsarolásnak
DE ha igaz is, nehogy már emiatt ellegyen nézve, hogy konrétan kimondja, hogy a kezűkbe van az ország és azt tesznek amit csak akarnak.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 27., szerda 18:45

hajdu is korrekt, kiirja, hogy : hallgattassek meg a masik fel is...

hat ez mirol beszel ?
mintha mp azzal tancolta volna korbe a sajtot, hogy jucus tanyerokat dobal vagy osszekarmolaszta es ez lenne a reakcio video.

amugy egy screenshot szerint 89 szazalekos dislike aranya volt 15k nezettsegnel a promo vidinek mielott hajdu lerejtette a szamokat. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 27., szerda 18:23

https://i.ibb.co/FJsBwcN/magyar-p-ter-j ... 9mwqc1.jpg

Én csak ennyit fűznék hozzá az egészhez, utolsó sor.

Biztos Petike erre is kényszerítette :lol:

Az hogy Jucusnak szélesebbek a vállai, mint Petikének azt meg hagyjuk is :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 27., szerda 18:22

sebydani írta:
kierkegaard írta: https://telex.hu/belfold/2024/03/27/var ... w8A_ScDoEA

Lesz mit nezni!!!
Hajdú Péter jézusom.. mi lesz a következő Gulyás Cooky műsorában szidja Brüsszelt, Rogán meg Joshi Bharatnál panaszkodik Gyurcsányra? Takarodjanak már a faszba :lol:
ahelyett hogy pszichologushoz mennenek jopar szavazoikkal egyutt
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. március 27., szerda 18:18

kierkegaard írta: https://telex.hu/belfold/2024/03/27/var ... w8A_ScDoEA

Lesz mit nezni!!!
Hajdú Péter jézusom.. mi lesz a következő Gulyás Cooky műsorában szidja Brüsszelt, Rogán meg Joshi Bharatnál panaszkodik Gyurcsányra? Takarodjanak már a faszba :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 27., szerda 18:14

https://telex.hu/belfold/2024/03/27/var ... w8A_ScDoEA

Lesz mit nezni!!!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 27., szerda 18:09

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta:

istvan a kiraly szallj fel szabad madarrol beszelsz???
ja igen bocs, nem tudom miert irtam eddát :lol:
mindegy. sztem ez nem kéne
Én csak a 444-es videót láttam, annak a végén is elég kínos a Magyarország előadása :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. március 27., szerda 18:07

Hat akkor ez ennyi volt, ezzel valszeg vegleg elassa magat a faszi. Legalab kicsit megkavarta az allovizet, talan 2/3 mar nem lesz 2026-ban. :lol: olyan rendszer ez amiben elunk, amibol nincs kiut. Itt barki barmivel probalkozik pillanatok alatt kicsinaljak. Darabokra szednek mindenkit, eselytelen itt barmilyen valtozas. Rengeteg ember pont telibefossa hogy egy kormanytag hany millio forintot fizetett valami szinten kormanykozeli arcnak, hat a Gyurcsan is lopott, csalt, mindegyik ezt csinalja.. a masik meg a 10 millio magyarbol hanyhoz jutott el egyaltalan ez az egesz botrany? Sokkal kevesebbhez mint gondolnank.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 27., szerda 18:07

Mekkora jatszmazasok mennek tejoisten.;D

Csodalatos, hogy mind a ketten hogy toljak az artatlant.;Dddd

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 18:06

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: hu de kibaszott cringe a magyarpeti tünti végén az edda zene :lol: :lol: :lol:

hogy nincs 1db faszagyerek se, mindegyik defektes vhogy, ez egészen hihetetlen :lol:
ja igen bocs, nem tudom miert irtam eddát :lol:
mindegy. sztem ez nem kéne
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 27., szerda 18:03

MP reagalt fb-n :
Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.

Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.

Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?

Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.

Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni.

Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.

Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz.

Légy erős, vigyázz magadra!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 27., szerda 17:57

hehetheoriginal írta: hu de kibaszott cringe a magyarpeti tünti végén az edda zene :lol: :lol: :lol:

hogy nincs 1db faszagyerek se, mindegyik defektes vhogy, ez egészen hihetetlen :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. március 27., szerda 17:52

Pad'em írta:
BlancoMark írta: btw
Kormany posztok alatt megy rendesen a nemzeti konzultacio. Social median ilyen ellenzeki folenyt meg nem tapasztaltam az utobbi 14 evben ez fix.
Gulyás is mit kapott tegnap FB-n mikor nagy hirtelen előkerült a kipukkadt lufijával a nyomorult :lol:

Meg is lepődtem én is.
Pont múltkor kérdeztem hogy hova tűnt az emberünk, lám-lám a lufi után előkerült :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 27., szerda 17:42

soadroli írta: VARGA JUDIT EXKLUZÍV INTERJÚT ADOTT HAJDÚ PÉTERNEK!
Ma este 20 órakor a Frizbi TV YT-csatornáján.
a nyomorult bohár dani írta ki facebookra. előzetes
Ha már adott az őszinte kitárulkozás, egy 3 gyerekes riportalany, ex igazsagugyi miniszter anya és egy 3 gyerekes riporter apa, gondolom szót ejtettek a pedofil kegyelmi ügy részleteiről is.......

Röhej.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 17:42

konnyeden vissza lehet(NE) forgatni a dolgot, hogy hogyan engedhette a kormany tizenéven keresztul, hogy az egyik prominens tagjat csaladon beluli eroszak erhesse.

vicc az egesz, nem ez a lenyeg.
de megint mindenki errol beszel, a lenyeg meg megint elsikkad.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 27., szerda 17:38

'shutterisland írta:
mert egy "konnyeivel kuszkodo no" ebben a mai pc vilagban verhetetlen adu asz.
Csak a Fidesz pont hogy küzd a PC világ ellen, szóval annyira nem lesz hatásos, mint máshol.

Petike fix agresszív kicsit és meg tud hülyülni, az a szomorú, hogy még mindig nincs nála jobb opció :lol: Valami alapja fix van, de a kérdés hogy átlépett-e bizonyos határokat.

Az a baj, hogy ezzel olyan mértékű propaganda anyagot fognak megint csinálni, hogy botrány... Esélytelen itt bármit is csinálni, amíg a népesség elmaradott részei fixen rájuk húzzák, túl nagy az a tömeg egyszerűen.

Amíg OV nem dobja fel a pacskert vagy ez a propagandán etetett réteg nem hal ki és jönnek helyettük a jóval informáltabb fiatalok, addig itt semmi se lesz.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 27., szerda 17:32

Curtis,Hajdu,Majka.. Hitvany egy szar banda.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 27., szerda 17:21

soadroli írta: VARGA JUDIT EXKLUZÍV INTERJÚT ADOTT HAJDÚ PÉTERNEK!
Ez az egy mondat tokeletesen leirja az orszag szellemi allapotat. A volt igazsagugyminiszter, akirol alig egy napja keruktek ki hangfelvetelek, ahol beismer olyan bunoket, amiben mas nyugati orszagokban siman belebukna barmilyen kormany, elmegy egy legalja youtubeos talkshowba kibeszelni az allitolagos csaladonbeluli eroszakot amiben szenvedett 17 evig.

Vissza: