tele is szarta már a közös ágyukat?IdentitásbólGyőzelem írta: Amugy totalisan ugyanazt nezi az ember, mint Johnny Depp es Amber Heard ugyben.
A nő csak beszel es beszel, elcsuklik neha a hangja, de buzlik az egesz ahogy ranez, hogy betanult, tultol, es felnagyitott minden szó. Mar amelyik igaz ezekbol.
5 percre neztem bele, nem birtam tovabb.
Politika
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Amugy totalisan ugyanazt nezi az ember, mint Johnny Depp es Amber Heard ugyben.
A nő csak beszel es beszel, elcsuklik neha a hangja, de buzlik az egesz ahogy ranez, hogy betanult, tultol, es felnagyitott minden szó. Mar amelyik igaz ezekbol.
-
az is érdekes, hogy kb tömeggyilkos szintjén viselkedett mp. Aztán VJ beszél arról, hogy milyen szükségletei vannak a gyerekeknek, meg hogy bántotta az apja a fiát is. Majd elmondja, hogy a felügyeleti jogot azért támogatta, hogy a gyerekeknek legyen apjuk.
Ezek is nagyon nem passzolnak.
Ezek is nagyon nem passzolnak.
Ez kajak Mónika show szint.
Ennél többet vártam kajak.
Oké egy fasz, értjük, de ehhez mi a fene közünk van?
Vett Jucus egy új kabátot és nem tetszett Petinek
Jaj bakker
Ennél többet vártam kajak.
Oké egy fasz, értjük, de ehhez mi a fene közünk van?
Vett Jucus egy új kabátot és nem tetszett Petinek
Jaj bakker
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
MP azért sírt a válláskor, mert tudta, hogy azt később fel fogja használni, hogy szerethetőbb karaktert faragjon magából
baaameg
ez a nő közveszélyes
baaameg
ez a nő közveszélyes
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
VJ eleg jokedvunek tunt mikozben meselte ezeket a sztorikat. Azt hittem el is rohogi magat kozben. Nem ugy nezett ki mint akit nagyon meghatott a dolog.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kurva szarul áll ez a celeb szakma VJ-nek... hihetetlen, hogy 2 hónapja még az ország egyik vezető bábja, izé politikusa volt, most meg teregeti a legutolsó szennyest is.
bohóc.
https://www.instagram.com/p/C5BOP92MnTN ... VqMDJpNw==
remélem a bicskei gyerekektől is bocsánatot kér most...
bohóc.
https://www.instagram.com/p/C5BOP92MnTN ... VqMDJpNw==
remélem a bicskei gyerekektől is bocsánatot kér most...
#whatisyourexcuse
Jucus mennyi vacsorát csinált, kajak sajnálom, hogy Péter ezek szerint kaját rendelni se engedte
Vannak komoly dolgok amiket mond, amik durvák, de ezért csinálni ezt a cirkuszt...
Vannak komoly dolgok amiket mond, amik durvák, de ezért csinálni ezt a cirkuszt...
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez az egesz azert van,hogy adjon tudjak vele b*szni a mediat.ferni írta:Hát figyelj, nagyon alákérdez, már a legeleje is meglepő volt.miro. írta: ?
Ja te azt gondolod,hogy o itt most azt kerdez amit akar?
Vagy nagyon profi munka ez vagy Hajdú Péter lett normális.
Szóval igazad van, az első lesz a megfejtés....
Ez az egesz a fidesz muve.
Itt azt is tudjak,hogy a Hajdu mikor vesz levegot.
A hajdu egy masodperc alatt kirugna a sajat labat,ha olyat kerdezne,ami elotte nincs megbeszelve.
Hozzateszem,ki is lenne vagva.
Tokeletes fidesz munka,ujra. Ehhez ertenek.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Hát figyelj, nagyon alákérdez, már a legeleje is meglepő volt.miro. írta: ?
Vagy nagyon profi munka ez vagy Hajdú Péter lett normális.
Szóval igazad van, az első lesz a megfejtés....
-
Én pl teljesen elhiszem, hogy voltak dolgok. Én azt is teljesen eltudom hinni, hogy a magyar péter valamilyen személyiségzavar mátrixába esik. Viszont a Varga Judit is az biztos. Őt se kell félteni. Ahogy volt pl a johhny deepes tárgyalás a volt feleségével. same shit.
Pl tök jól megfigyelhető Magyar Péternél a klasszikus szöveg, hogy értetek csinálom, meg a hazáért csinálja. Ez már alapból redflag. Persze ahogy Varga Juditté is full manipuláció. Persze nyilván egy stáb írja meg a posztokat.
Pl tök jól megfigyelhető Magyar Péternél a klasszikus szöveg, hogy értetek csinálom, meg a hazáért csinálja. Ez már alapból redflag. Persze ahogy Varga Juditté is full manipuláció. Persze nyilván egy stáb írja meg a posztokat.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
?ferni írta: Hajdú Péter meglepő eddig, teljesen korrekt, nagyon meglepő
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Na ebből megint hitvita lett, akik rühellték a fideszt/kormányt, azok most még jobban fogják, akik meg eddig támogatták őket, most Varga Judit pártját fogják. Az igazság meg sosem fog kiderülni, de az nem is érdekel senkit. Mert ez a szokásos hitvita.
Hajdú Péter meglepő eddig, teljesen korrekt, nagyon meglepő
nem is értem ezzel mit gondoltak
oké hogy egy fasz Petike is, de ezzel haknizni...
rendben van hogy nem százas MP se, meg ez nem normális amiket mond, de ezek elég sok magyar családban megtörténnek, itt meg elő van adva mint valami szenzáció.
nagyonsoadroli írta: fú de kínos ez
nem is értem ezzel mit gondoltak
oké hogy egy fasz Petike is, de ezzel haknizni...
rendben van hogy nem százas MP se, meg ez nem normális amiket mond, de ezek elég sok magyar családban megtörténnek, itt meg elő van adva mint valami szenzáció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. március 27., szerda 20:39-kor.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
fú de kínos ez
Attol fuggetlenul, hogy egyertelmuen az egesz hazugsag (a bantalmazas resze), igen, sot el tudom kepzelni, hogy kb ez az alaptomi_b írta: Ti el tudjátok képzelni, hogy egy kormánytagot 10 évig vernek és senki nem tesz semmit, pedig tudnak róla?
Az latszik, hogy az o kapcsolatuk az heves volt, hiszen olyan emberek.
- BlancoMark
Na VJ vegig empatakent hivatkozik magara. Az az ember, akinek az vezetese alatt csaladok tomegeit tette az utcara a vegrehajto maffia, az az ember akinek a legnagyobb problemaja a korrupcioval az hogy Poltnak nem sikerult elsikalni.
Empata aki egy kizsakmanyolo rezsimhez asszisztal. Az ember aki hozzajarul K.Endre felmentesehez.
Kikapcsoltam, szegyellje magat. Mi ferfiak ismerjuk az erzest amikor egy no nyilatkozik rolunk miutan mar nem kotik erzelmek hozzad. A valosag uj ertelmezest nyer, itt is ezt latom.
Empata aki egy kizsakmanyolo rezsimhez asszisztal. Az ember aki hozzajarul K.Endre felmentesehez.
Kikapcsoltam, szegyellje magat. Mi ferfiak ismerjuk az erzest amikor egy no nyilatkozik rolunk miutan mar nem kotik erzelmek hozzad. A valosag uj ertelmezest nyer, itt is ezt latom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. március 27., szerda 20:28-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Hallgattam de már mostanra hányingerem lett az előre megírt szövegekből..
Egyébként szerintem minden kapcsolatban van veszekedés meg odaszólogatás.. azt meg jól fel lehet nagyítani.
Korábban VJ sms-re is hivatkozott, mutathatna példát a fogadott és küldött sms-ekről.
Meglepődnék, ha a korrupciót érintené a beszélgetés, ez itt karaktergyilkosság és hiteltelenítés.
Ti el tudjátok képzelni, hogy egy kormánytagot 10 évig vernek és senki nem tesz semmit, pedig tudnak róla?
Egyébként szerintem minden kapcsolatban van veszekedés meg odaszólogatás.. azt meg jól fel lehet nagyítani.
Korábban VJ sms-re is hivatkozott, mutathatna példát a fogadott és küldött sms-ekről.
Meglepődnék, ha a korrupciót érintené a beszélgetés, ez itt karaktergyilkosság és hiteltelenítés.
Ti el tudjátok képzelni, hogy egy kormánytagot 10 évig vernek és senki nem tesz semmit, pedig tudnak róla?
Hallgatja más is a Tónika Showt?
https://www.youtube.com/watch?v=W-4Sb4FtCuM
Fix nem volt kisangyal MP, de fene tudja mi az igaz. Mondjunk nekünk amúgy is főgecik kellenek az élre, igazából ez kampány neki
Hajdú is a Rogán-propagandáról beszélt a műsör elején, próbál nem elfogultnak tűnni.
https://www.youtube.com/watch?v=W-4Sb4FtCuM
Fix nem volt kisangyal MP, de fene tudja mi az igaz. Mondjunk nekünk amúgy is főgecik kellenek az élre, igazából ez kampány neki
Hajdú is a Rogán-propagandáról beszélt a műsör elején, próbál nem elfogultnak tűnni.
Ezt nem lehet "kijatszani", ez nem ugy mukodik. Egy AI altal generalt hangfelvetel nagyot menne itt, vagy Nemesborzovan 15 percig, de az elso pillanatban kiderul, hogy kamu. Ez nem egy csodaszer, vagy vmi varazslat. Es itt nem eleg elhinteni, hogy az, mert egyreszt a kozonseguk ezt nem ertene (mert nem tudjak mi az az AI), masreszt hamar kiderul hogy hazugsag, es ez visszafele sulne el. Nem veletlenul nem hasznalja senki ezt az ervelest, csak akik nagyon hinni akarnak ebben az AI forradalomban.'shutterisland írta:
igazabol a 2-es pont az egyetlen olyan kartya a kezukben, amit az AI generalt hangfelvetelen kivul (csoda hogy ezt nem jatszottak ki) beprobalhattak.[/color]
Ha nagyon bele akarnanak kotni a hangfelvetelbe, akkor azt mondanak ra maximum, hogy ossze van vagva, de ezt is hallja akinek fule van, hogy nem igaz, ezert nem kezdenek ezzel a tennyel semmit.