Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
csak ez a buzi lila betuszin ne lenne rajt
kellemes husvetot, sok locsolot
kellemes husvetot, sok locsolot
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mp reakcio, 20 perce posztolta.
szerintem jol reagalja le igy elso blikkre.
szerintem jol reagalja le igy elso blikkre.
Rengetegen kérdezték, hogy megnéztem-e a videót és sokan kérték, hogy reagáljak az ott elhangzott vádakra.
Nem szerettem volna megnézni, mert lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda. Végül mégis megtettem és hol könnyeztem, hol összeszorult a szívem.
Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)
Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.
Engem úgy neveltek, hogy a házastársi vitákat az ember nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Sem akkor, amikor történnek, sem 5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából. Eddig igyekeztem ennek megfelelően eljárni. Igyekeztem csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évünkre.
Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.
Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.
Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni. A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a gyűlöletet legyőzi a szeretet, az irigységet az összefogás és a hazugságot az igazság.
A Húsvét üzenete a feltámadásról, a kegyelemről és a megújulásról szól.
Áldott ünnepet kívánok minden honfitársamnak, lelki megnyugvással és egy kis csenddel.
A haza minden előtt.
""Varga Judit egy kismamát ütött meg""'shutterisland írta: az onkenyes mervado is kifejezetten szorakoztatora sikeredett a temaban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Ezt a kepet meg ha bedobna egyszer, az nagyot mehetne:
https://www.reddit.com/r/hungary/s/OyJnGxjunF
A Schadl iratokba van, nyilvan nem tudni, hogy igaz-e, de komoly dolgok vannak felirva, foleg Semjennel.
nyilt ciganyozas, kibaszott undorito, szegyenletes
ráteszem az aput egy lapáttal:'shutterisland írta: az onkenyes mervado is kifejezetten szorakoztatora sikeredett a temaban.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6QAf9P ... %C3%B3bert
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jol csinalja. Egyesevel elohoz valakirol valami gazos sztorit. Rengeteg embernek csak most kezd felnyilni a szeme.'shutterisland írta: hat a hangfelvetel utani videojat elnezve nem volt sikeres a gulyasgeri gerinc beultetese.
mp most epp dajcstomirol sztorizik, bar ez mar egy regi tortenet, de ahogy latom, meglovagolva a nepszeruseget az online terben, bedob neha par emlekezet frissito posztot.
Ezt a kepet meg ha bedobna egyszer, az nagyot mehetne:
https://www.reddit.com/r/hungary/s/OyJnGxjunF
A Schadl iratokba van, nyilvan nem tudni, hogy igaz-e, de komoly dolgok vannak felirva, foleg Semjennel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ezt csinálja a fityesz is. Valami pár éves témát előkaparnak.'shutterisland írta: hat a hangfelvetel utani videojat elnezve nem volt sikeres a gulyasgeri gerinc beultetese.
mp most epp dajcstomirol sztorizik, bar ez mar egy regi tortenet, de ahogy latom, meglovagolva a nepszeruseget az online terben, bedob neha par emlekezet frissito posztot.
Deutsch is már mehetne a levesbe. Még úgy az egész vityástól , dobreven keresztül flétóig.
Semennyire nem allunk kozel hozza. Csak nezd meg, hogy Argentinaban sem volt, pedig ok egy kicsit kozelebb vannak ehhez es tapasztaltabbak is mint miR. Carlos írta: A robbanáspont talán az államcsőd lenne. Nem tudom mennyire állunk ahhoz közel jelenleg, de 2022 óta egészen biztos, hogy csak közelítettünk felé.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A robbanáspont talán az államcsőd lenne. Nem tudom mennyire állunk ahhoz közel jelenleg, de 2022 óta egészen biztos, hogy csak közelítettünk felé.hehetheoriginal írta: Az a baj,hogy ahogy a fougyesz beszelt a hangfelvetelrol es hogy "utananeztek" a rajta levo dolgoknak, ovoda szint kb, "nem talaltunk bizonyito ereju allitast" meg hasonlo mondatok....
Kihallgattak jucit, aztan mi lesz belole.
Lofasz se
Nyiltan, tobb szinten, tobb sulyos temaban is bukott a hatalom itt, de itt ha nincs orszagos robbanaspontig eszkalalodo elegedetlenseg, akkor semmi se fog valtozni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
Az a baj,hogy ahogy a fougyesz beszelt a hangfelvetelrol es hogy "utananeztek" a rajta levo dolgoknak, ovoda szint kb, "nem talaltunk bizonyito ereju allitast" meg hasonlo mondatok....
Lofasz se
Nyiltan, tobb szinten, tobb sulyos temaban is bukott a hatalom itt, de itt ha nincs orszagos robbanaspontig eszkalalodo elegedetlenseg, akkor semmi se fog valtozni.
Lofasz se
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
az onkenyes mervado is kifejezetten szorakoztatora sikeredett a temaban.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Pontosan így van. Egy járási ügyészségen vagy egy megyei főügyészségen erre nincs lehetőség. Folyamatosan kontroll és ellenőrzés alatt vannak tartva, hogy ebből őket kizárják. A legkisebb gyanú esetén meghurcolják őket. A Legfőbb Ügyészség az, ami korrupció szempontjából megemlítendő. Polt "uralkodása" alatt nem hiába volt ennyi botrány, de minden el lett simítva, ráadásul a büntetőeljárásról szóló tv. is segít a csúcsszervnek abban, hogy legálisan is mocskosságot lehessen csinálni. Lásd pl. azt, hogy a legfőbb ügyészség határozata ellen nincs helye panasznak.Realista24 írta:2000 fobol, eleg ha 10 korrupt, de azok a legtetejen vannak. Nem bonyolult ez.miro. írta:
Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2024. március 29., péntek 7:28-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2000 fobol, eleg ha 10 korrupt, de azok a legtetejen vannak. Nem bonyolult ez.miro. írta:Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat.___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat.___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
hat a hangfelvetel utani videojat elnezve nem volt sikeres a gulyasgeri gerinc beultetese.
- ___Samy___
Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az egész ügyészség korrupt? Azért ez elég meredek állítás egy több, mint 2000 embert foglalkoztató szervezet kapcsán. Érdekelne, hogy milyen konkrét tények alapján gondolod azt, hogy az egész ügyészség korrupt. Korrupció szinte minden állami szervben van, de pont az ügyészség és a bíróság szervezeti felépítése olyan, hogy a többszörös jogorvoslat miatt gyakorlatilag alig van lehetőség a korrupcióra, olyan sok fórumon mennek át az ügyek.___Samy___ írta:Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia
De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
mikor lesz ahhoz gerince hogy comingoutoljon?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia
De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://telex.hu/zacc/2024/03/28/bencsi ... pl8WdHmMRs
az exkomcsi bencsik bandi a kalman fele "film"rol
az exkomcsi bencsik bandi a kalman fele "film"rol
valamelyik univerzumban: