Még mindig azon pörögsz, hogy le töritanároztalak? Mint mondtam, csak azért volt, mert egy történelemben jártas, széles látókörű embernek tartalak. Bazdki, ha mindenki így személyeskedne, akkor boldog lenne a világcsababarca írta:Te személyeskedsz, meg beszólsz, megsértődsz ha valaki azzal vádol, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.kiserik írta:
Értelek. Csak egy kérdésem van: és mi a helyzet a másik oldallal? Mert ott elismert pénzekről tudunk, képzésekről tudunk. Az a nagyhatalom jó? Mert az én olvasatomban Oroszország és az USA külpolitikailag úgy viszonyul egymáshoz, mint a patkány és a mókus. Kb ugyan az, csak a mókusnak jobb a marketinge.
Amit tőlem most beidéztél, abban leírtam, hogy nekem minden nagyhatalom egykutya, mindegyikkel lehet kiépíteni kapcsolatot, de az nem járja, hogy mindig csak egy oldalt csesztetünk, és játszuk a keménygyereket velük szemben. Lásd a mai kormány nyugat/usa vs oroszok, kínaiak közötti kommunikációs különbsége.
Ha nagy szuverenitáspártiak vagyunk, akkor tartsuk meg és legyen fontos ez a szuverenitás akkor is, ha kínaiak szivárognak be, akkor is ha oroszok, akkor is ha amerikaiak akkor is.
De gondolom elolvastad, ha már idéztél és reagáltál rá
ui.: tehát én azt kifogásolom, hogy harcolunk és ekézzük az USA-t, miközben dörgölőzünk Moszkvához és Pekinghez. Mindeközben meg hajtogatjuk a szuverenitást. Ez így az én szememben hamis.
Továbbra is értem amit mondassz, csak az a fura, hogy ez a másik oldalnak nincs felróva. Megint az a kettősség, mint sok minden másban. Ha valaki azt mondja éljen Oroszország, akkor egy kecseg, ha azt mondja, hogy éljen USA, akkor azzal nincs semmi baj, (leszögezem, hogy én ilyet nem mondok, ez csak példa) vagy ha valakit az oroszok fizetnek az hazaáruló, ha valakit az amerikaiak, az hazafi.
Egyébként nem tudom, hogy hogy jött ide a kormányunk külpolitikája, mert én aztán biztosan nem vagyok kormánypárti, az már szent. Mondjuk azzal egyetértek, hogy középen lavírozni tudnak, csak a céljukkal nem értek egyet. Mert szerintem a kormányunkat semmi más nem vezérli, csak a pénz (amit le lehet nyúlni). És ezekben a játszmákban sem minden fehér és fekete. Itt vannak a kínaiak meg az akksigyárak. Vajon miért ide? Ide, ahol a nyugati autógyárak az elektromos autóikat tervezik gyártani és nincs saját akksigyáruk. Azok a nyugati autógyárak, akik brutális pénzeket kapnak azért, hogy itt legyenek.
Na peace! Most 1 hétig csak Puzsér, 444, Telex, MP, Hadházy videókat, cikkeket fogok linkelni, mert azt hajlandó elfogadni a közönség