Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 1., hétfő 21:12

Ahogy latom olyan volt mint egy alakerdezes. Mintha megbeszeltek volna elore, hogy nem kaphat durva kerdeseket.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 1., hétfő 21:05

Berti írta:
'shutterisland írta: anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?
en csodalom, hogy ezt elengedte neki a fidesz, eleg ha egy mondatot rosszul fogalmaz es akkor ujabb ongolt ver a fidesznek ebben a pattanasig feszult helyzetben.
Már sok embernek szúrja a szemét, hogy ennyire bújkálnak. Rákay pedig kb az egyetlen akit ki mernek állítani.
Ha nagyon gáz akkor meg beáldozható :lol:
Filip freefrag, ez mar regen latszik. Hasznos hulye.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 1., hétfő 20:39

Halfkey írta:
en csodalom, hogy ezt elengedte neki a fidesz, eleg ha egy mondatot rosszul fogalmaz es akkor ujabb ongolt ver a fidesznek ebben a pattanasig feszult helyzetben.
10 percet néztem belőle + az összefoglalót olvastam, azok alapján sajnos jól jött ki belőle. Elég puha kérdéseket kapott, és jól menedzselte a válaszokat.
Lehet, hogy mégsem annyira független az a független sajtó? Annak van igaza, aki ezt feszegeti (Magyar Péter, Szakács Árpád potna a Telexet említette)? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. április 1., hétfő 20:37

Már sok embernek szúrja a szemét, hogy ennyire bújkálnak. Rákay pedig kb az egyetlen akit ki mernek állítani.
Ha nagyon gáz akkor meg beáldozható :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 1., hétfő 20:08

10 percet néztem belőle + az összefoglalót olvastam, azok alapján sajnos jól jött ki belőle. Elég puha kérdéseket kapott, és jól menedzselte a válaszokat.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. április 1., hétfő 19:55

A vérszomjas őrült Netanjahu meg közben lebombázta Irán nagykövetségét. Egyre közelebb tényleg az újabb világégés. :agree:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:40

HAJDÚ PÉTER VS ROGÁN ANTAL - PARÓDIA (By:. Peti)

:lol: :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 19:22

tenyleg mi lesz a kovetkezo ?
rogan bemegy a partizanba ? :lol:

remelem lesz egy kiragadhato elszolas filipunktol.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:18

Mindenki azt hitte hogy ez egy április elsejei tréfa, erre tényleg megjelent az interjú :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 19:17

anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:13

A kegyelmi ügy traumája, Megafon, Orbán Viktor – vágatlan interjú Rákay Philippel

Nocsak a Kálmán :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 31., vasárnap 19:11

'shutterisland írta: a tv2 es hir tv is leadja a frizbis interjut.
biztos ami biztos. :lol:
Micsoda veletlen.... :coffee:
Roncstarsadalom meg nyeli
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 31., vasárnap 11:53

a tv2 es hir tv is leadja a frizbis interjut.
biztos ami biztos. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 31., vasárnap 10:29

Varjuk a reakciot, jo kis beef :kalapos:
Teljes lemez kene, mindegyik dal rajta egy-egy neres politikus orbanseggnyalonak dedikalva, változatos legalja alpariszutyok rimekkel.
thereisonly1ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. március 31., vasárnap 10:22

„Ha a buddhaság fájna…” – a szélhámos Pityinger Lacikának az arcába való belemászás szóban és dalban - Puzsér :lol:
Kép

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 30., szombat 21:45

csababarca írta:
kiserik írta:

Továbbra is értem amit mondassz, csak az a fura, hogy ez a másik oldalnak nincs felróva. Megint az a kettősség, mint sok minden másban. Ha valaki azt mondja éljen Oroszország, akkor egy kecseg, ha azt mondja, hogy éljen USA, akkor azzal nincs semmi baj, (leszögezem, hogy én ilyet nem mondok, ez csak példa) vagy ha valakit az oroszok fizetnek az hazaáruló, ha valakit az amerikaiak, az hazafi.
De ki éljenezik az USA-nak?
Nekem személyesen ha választanom kéne mert pisztolyt tartanának a fejemhez hogy USA vagy Oroszo. akkor USA-t választanám.
De inkább egyik sem, köszi. Kína meg pláne nem.

Szóval én nem tudom mikor éljeneztem az USAt, nem szokásom. A másik, ez a hazaárulózás téma, hát Toroczkai hazaárulózik le minden útjába esőt:D
Én mikor hazaárulóztam bárkit is? Mikor mondtam itt a fórumon az oroszokat pártolókra, hogy kecsegek? Soha. Nem értek velük egyet, de ennyi.

De ez egyébként a kormánypárti narratíva tökéletesen, hogy aki nem rájuk szavaz, nem velük ért egyet az hazaáruló, de már ugye továbbmentek, az nem is magyar.
Nem kell mindent magadra venni. Hadházy például hazaárulózott. Onnan indult az egész. Arra reagáltál Te így:
"Na mindegy, mondjuk ez egy komoly ügy is lehetne, de nem nálunk.
Az viszont tény, hogy Torockai folyamatosan oroszokhoz dörgölőzik a beszédeiben, és rúg bele a "nyugatba" és Ukrajnába.
Persze néha hozzáteszi, hogy az oroszokat se kell félteni, és akkor el van intézve.

Szerintem ennek a Toroczkainak meg kellene maradnia annak, amiben tényleg jó: polgármesternek, és az olyan ügyek feltárójának, mint a Schadl ügy. Az egy becsületes, következetes, és jó munka volt. (most azt hagyjuk, hogy bár a Schadl is milliószálon volt bekötve a fideszbe, de ezekben a videókban is nem a kormányt rugdosta, csak úgy ímmel ámmal, hanem az ellenzéket, és a globalistákat:D)"

Ami a lényeg lenne, hogy ilyen okfejtésre nem emlékszem se tőled, se mástól MZP, Gulyás Marci, Telex és a többi, az USA-val komolyan hírbe hozott szereplőnél sem.

Mondom, mindegy, ilyen hülyeségeken ne vesszünk össze. Ahogyan írtam, a politika hit kérdés, mert a tudása egy átlag embernek túl kicsi hozzá. Beszélgetni, vitázni lehet róla, de veszekedni, sértegetni egymást (nem rád gondoltam mielőtt kiborulsz :-* ) nincs értelme. :cheers:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. március 30., szombat 21:30

rikko írta:
csababarca írta:

Te személyeskedsz, meg beszólsz, megsértődsz ha valaki azzal vádol, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.

Amit tőlem most beidéztél, abban leírtam, hogy nekem minden nagyhatalom egykutya, mindegyikkel lehet kiépíteni kapcsolatot, de az nem járja, hogy mindig csak egy oldalt csesztetünk, és játszuk a keménygyereket velük szemben. Lásd a mai kormány nyugat/usa vs oroszok, kínaiak közötti kommunikációs különbsége.
Ha nagy szuverenitáspártiak vagyunk, akkor tartsuk meg és legyen fontos ez a szuverenitás akkor is, ha kínaiak szivárognak be, akkor is ha oroszok, akkor is ha amerikaiak akkor is.

De gondolom elolvastad, ha már idéztél és reagáltál rá :)

ui.: tehát én azt kifogásolom, hogy harcolunk és ekézzük az USA-t, miközben dörgölőzünk Moszkvához és Pekinghez. Mindeközben meg hajtogatjuk a szuverenitást. Ez így az én szememben hamis.

Közben élvezzük a NATO és EU által osztott javakat...
Utálom orbant, a fideszt , az egész pereputtyot. De az egy amit jól csinál a két tűz között való evickêlést.
Ezt olyannyira jól csinálja, hogy már lassan 2-3 éve nincs EU-s pénz, konkrétan a haveri cégeken kivul (lásd V-Hid, Bayer, Market és társai) senkinek sincs munkája. És ez csak az építőipar. De azert a kommunikáció az az hogy rohadjon meg az EU meg Brüsszel, de azert a gempat adjatok már mert jár…

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 30., szombat 21:28

kiserik írta:

Továbbra is értem amit mondassz, csak az a fura, hogy ez a másik oldalnak nincs felróva. Megint az a kettősség, mint sok minden másban. Ha valaki azt mondja éljen Oroszország, akkor egy kecseg, ha azt mondja, hogy éljen USA, akkor azzal nincs semmi baj, (leszögezem, hogy én ilyet nem mondok, ez csak példa) vagy ha valakit az oroszok fizetnek az hazaáruló, ha valakit az amerikaiak, az hazafi.
De ki éljenezik az USA-nak?
Nekem személyesen ha választanom kéne mert pisztolyt tartanának a fejemhez hogy USA vagy Oroszo. akkor USA-t választanám.
De inkább egyik sem, köszi. Kína meg pláne nem.

Szóval én nem tudom mikor éljeneztem az USAt, nem szokásom. A másik, ez a hazaárulózás téma, hát Toroczkai hazaárulózik le minden útjába esőt:D
Én mikor hazaárulóztam bárkit is? Mikor mondtam itt a fórumon az oroszokat pártolókra, hogy kecsegek? Soha. Nem értek velük egyet, de ennyi.

De ez egyébként a kormánypárti narratíva tökéletesen, hogy aki nem rájuk szavaz, nem velük ért egyet az hazaáruló, de már ugye továbbmentek, az nem is magyar.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 30., szombat 21:20

csababarca írta:
kiserik írta:
Értelek. Csak egy kérdésem van: és mi a helyzet a másik oldallal? Mert ott elismert pénzekről tudunk, képzésekről tudunk. Az a nagyhatalom jó? Mert az én olvasatomban Oroszország és az USA külpolitikailag úgy viszonyul egymáshoz, mint a patkány és a mókus. Kb ugyan az, csak a mókusnak jobb a marketinge.
Te személyeskedsz, meg beszólsz, megsértődsz ha valaki azzal vádol, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.

Amit tőlem most beidéztél, abban leírtam, hogy nekem minden nagyhatalom egykutya, mindegyikkel lehet kiépíteni kapcsolatot, de az nem járja, hogy mindig csak egy oldalt csesztetünk, és játszuk a keménygyereket velük szemben. Lásd a mai kormány nyugat/usa vs oroszok, kínaiak közötti kommunikációs különbsége.
Ha nagy szuverenitáspártiak vagyunk, akkor tartsuk meg és legyen fontos ez a szuverenitás akkor is, ha kínaiak szivárognak be, akkor is ha oroszok, akkor is ha amerikaiak akkor is.

ui.: tehát én azt kifogásolom, hogy harcolunk és ekézzük az USA-t, miközben dörgölőzünk Moszkvához és Pekinghez. Mindeközben meg hajtogatjuk a szuverenitást. Ez így az én szememben hamis.
Még mindig azon pörögsz, hogy le töritanároztalak? Mint mondtam, csak azért volt, mert egy történelemben jártas, széles látókörű embernek tartalak. Bazdki, ha mindenki így személyeskedne, akkor boldog lenne a világ :D

Egyébként nem tudom, hogy hogy jött ide a kormányunk külpolitikája, mert én aztán biztosan nem vagyok kormánypárti, az már szent. Mondjuk azzal egyetértek, hogy középen lavírozni tudnak, csak a céljukkal nem értek egyet. Mert szerintem a kormányunkat semmi más nem vezérli, csak a pénz (amit le lehet nyúlni). És ezekben a játszmákban sem minden fehér és fekete. Itt vannak a kínaiak meg az akksigyárak. Vajon miért ide? Ide, ahol a nyugati autógyárak az elektromos autóikat tervezik gyártani és nincs saját akksigyáruk. Azok a nyugati autógyárak, akik brutális pénzeket kapnak azért, hogy itt legyenek.

Na peace! Most 1 hétig csak Puzsér, 444, Telex, MP, Hadházy videókat, cikkeket fogok linkelni, mert azt hajlandó elfogadni a közönség :mrgreen: :-*

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 30., szombat 20:41

csababarca írta:
kiserik írta:
Értelek. Csak egy kérdésem van: és mi a helyzet a másik oldallal? Mert ott elismert pénzekről tudunk, képzésekről tudunk. Az a nagyhatalom jó? Mert az én olvasatomban Oroszország és az USA külpolitikailag úgy viszonyul egymáshoz, mint a patkány és a mókus. Kb ugyan az, csak a mókusnak jobb a marketinge.

Közben élvezzük a NATO és EU által osztott javakat...
Utálom orbant, a fideszt , az egész pereputtyot. De az egy amit jól csinál a két tűz között való evickêlést.
Kapjuk az orosz olajat, kapjuk az EU-s pénzeket...
Amit a nyugat képvisel per pillanat az a háború több évre való eltolasa...
Tudod, ha tüzet akarsz oltani azt nem benzinnel teszed, hanem vízzel...

Ehhez képest a NATO fegyvert szállít egy nem NATO tagállamba...
De a történelem jó példa... Ahol az amerikaiak voltak az utóbbi 100 évben ott kő kövön nem maradt.

Laosz, Vietnám, Zaire, Kuwait, Irak , Irán, Szaúd Arábia, Szíria, Afganisztán, Jugoszlávia

Vissza: