TéOeM írta:"A Chelsea felvette a kapcsolatot Jackson Martínez ügynökével. A Porto játékosa januárban távozhat a Porto együttesétől 30 millió euró ellenében."
Mindenképpen kell nekik egy normális csatár, ha akarnak valamit. Eto'o sajnos úgy tűnik kipukkadt, visszafejlődött Dagesztánban (pedig de jó játékos volt anno még az Interben is, az az alázat...), Torresnek havonta vannak felvillanásai amivel nem lehet mit kezdeni (City elleni győzelem neki köszönhető, gól+gólpassz), Ba pedig szerintem többre lenne képes, ha tavaly (tavasszal) játszatták volna, ő is eléggé leamortizálódott (pedig a Newcastléban hogy lőtte már a gólokat?).
BBarni írta:Plusz szóba került Morata neve is...
akárhol szóbakerülhet, de 1000%-ig biztosra veszem, hogy jó pár évig maradni fog még nálunk.
GT37 írta:Bár szóba hozták velünk is, én vinném azonnal, ha Defoe tényleg megy a télen.
Defoe miért a télen akar menni? Miért nem lehet megvárni a nyarat? (USA bajnokság kezdése miatt?)
Viszont akkor a T"Hamnek is kell vennie egy csatárt a télen.
GT37 írta:Adebayor szerintem szintén menni fog
pedig milyen jó idénye volt 11-12-ben, 10 feletti gól és gólpassz is. Nem értem AVB minek padoztatta?!
A Basel játékosát, Mohamed Salaht pedig állítólag a Juve, Bayern, Totten trió is megfigyelte az előző BL meccsén.