Gerendait ne mossuk mar bele a NER-be, konyorgom.csababarca írta:Szerintem nincs ebben semmi érdekes.BLevi96 írta:
Tudom hogy ki ő, csak érdekes hogy Rákay Philip után, ő is elmegy az ellen médiához. Általában sose fogadják el a meghívásokat.
Most ezt kell tenniük, hogy ők elmennek, bizonyítva milyen tökösek.
Egyébként a Partizánban jártak már többen is a NER kötelékéből: Fürjes Balázs, Jeszi, Huth, Borkai, Hajdú, Gajdics Ottó, G. Fodor, Révész Máriusz, Köves Slomó, Gerendai, most akikre hirtelen emlékszem.
Meg még néhány bohóc mint Curtis, Győzike, Ördög Nóra,stb.
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kemenyebb vizekre evezve:
https://index.hu/fomo/2024/04/02/dopema ... er-robert/
https://index.hu/fomo/2024/04/02/dopema ... er-robert/
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem nincs ebben semmi érdekes.BLevi96 írta:
Tudom hogy ki ő, csak érdekes hogy Rákay Philip után, ő is elmegy az ellen médiához. Általában sose fogadják el a meghívásokat.
Most ezt kell tenniük, hogy ők elmennek, bizonyítva milyen tökösek.
Egyébként a Partizánban jártak már többen is a NER kötelékéből: Fürjes Balázs, Jeszi, Huth, Borkai, Hajdú, Gajdics Ottó, G. Fodor, Révész Máriusz, Köves Slomó, Gerendai, most akikre hirtelen emlékszem.
Meg még néhány bohóc mint Curtis, Győzike, Ördög Nóra,stb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Magyar Péterről soha nem írtam semmi olyat, hogy tudom kinek az embere. Pár videót linkeltem, amin egymástól független emberek elmondták az ő véleményüket: Szakács, Hadházy, Pottyondy, Toroczkai. Vajon Hadházyra és Pottyondyra miért nem akadtál ki? Emellett mindig elmondtam, hogy kíváncsian várom, mi lesz a vége. Úgyhogy ne általánosíts és ne keverj össze másokkal!zsuninnyo írta: Szakacs Arpad, aki hosszasan kifejti, Magyar Peter kinek az embere (amit linkeltem videot), de o persze a teljes magyar igazsag, miutan a rogani propagandagepezet egyik vezetoje volt, es azon tul 100 millios tamogatast is kapott egy cege. Termeszetesen az o "palfordulasa" az teljesen rendben van ebben az esetben, de egy Magyar Peter, aki semmi ilyen tisztseget sem tamogatast nem kapott, azt tudjuk, hogy valakinek az embere, hiszen mert csak.
Az, meg hogy Magyar Peter mit osztogat meg, az nagyon relevans ebben a kerdesben, hiszen o donti el azt, amit irtam ugye. veletlenul sem a temaja miatt osztogatta meg, ami az o allitasait tamasztja ala
Es ugye Szakacs Arpad, miutan mindenrol kifejti a velemenyet (o "elmondja" hogyan mukodik a ner stb), sosem kap semmilyen tamadast a propagandatol (mint ahogy az egesz mihazank sem), de ha egy 18 eves lany egy szinpadon karomkodik egyet, akkor egy teljes kampanyt inditanak ellene, mint csaladbarat kormany, hogy tonkretegyek es ellehetetletintsek a csaladjaval egyutt.
Ennel nagyobb bizonyitek ketlem, hogy barkinek kellhet arra, hogy a mihazank (es Szakacs Arpad) a fidesz resze. Azt sajnalom, hogy te azon tul, hogy folyton ovodaskent reagalsz mindenre, ennyi osszefuggest nem szeretnel latni, de az, hogy egy oltas miket okoz, azt duplagondol 200iq-val valahogy sikerult "atlatni" es kikovetkeztetni jozan paraszti esszel. (atlag mihazank szimpatizans viselkedes)
Fura egy ember vagy. Ha MP mondja, akkor bólogatsz, ha Szakács, akkor fideszbérenc, pedig ugyan azt mondják. Nem fura ez? Ahogy az is fura, hogy már másodszor érvelsz azzal, hogy a Fidesz saját magát keveri szarba. Ők borították a bilit a behajtókkal kapcsolatban, mert sokat kértek, csak Lacibohóc túl buzgó volt, most meg a NER-ről mondanak csúnya dolgokat és erősítik meg azt, amit Magyar mond Szakács által. És még én vagyok a konteós
A 18 éves Pankotai Lili-t látta az egész ország. Szerinted miért van, hogy a Mi hazánkot és a hozzá köthető embereket, ügyeket nem látja szinte senki? Miért kellene ingyen reklámot (lejáratókampány) rendezni olyanoknak, akik így csak egy szűk körhöz jutnak el? Általában 100e alatti megtekintés számokat produkálnak ezek a videók (az MP által megreklámozott videó 300e-nél jár MP miatt). A legkevesebb médiafigyelmet kapó párt ma Magyarországon a Mi hazánk. Fura nem egy olyan párttól, ami Fidesz része? A legnagyobb lejáratókampány, hogy minden oldalról annyit hallassz, hogy náci, fideszbérenc, konteós marhák. Ez pont elég. Egyelőre nem kell több.
És megint csak ott tartunk, ha az ember hoz egy érdekességet ami esetleg más megvilágításból mutat be dolgokat ezzel szélesítve az információt, akkor jön valami okos és azonnal megbélyegezi az embert. És mivel ellenzéki van millió itt a fórumon, nyiltan kormánypártit meg nem szeretnék, ezért szoktam hozni egyéb dolgokat. Tudod, a magyar nyelv és annak megértése: "Nem feltétlenül elhinni, de elgondolkodni rajta". Bár lehet, hogy a második felével gondok vannak...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Nem várhatod el, hogy elismerjék:hehetheoriginal írta:ebbol is latszik, hogy vmi gebasz van a rendszerben.BLevi96 írta:
valasz amugy mai napig nincs ki es miert adott kegyelmet.
Az egész ügy a Család legbelső köreiben csúcsosodik…
Nagy kár, hogy elhalt az “Öcsi-szál”, megGyőződésem, hogy nagyon-nagyon piszkos dolgok történtek ott.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ebbol is latszik, hogy vmi gebasz van a rendszerben.BLevi96 írta:Tudom hogy ki ő, csak érdekes hogy Rákay Philip után, ő is elmegy az ellen médiához. Általában sose fogadják el a meghívásokat.csababarca írta:
Ő már volt amúgy egyszer, kishal, propagandista, full megfelelési kényszerrel a hatalom felé.
valasz amugy mai napig nincs ki es miert adott kegyelmet.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Tudom hogy ki ő, csak érdekes hogy Rákay Philip után, ő is elmegy az ellen médiához. Általában sose fogadják el a meghívásokat.csababarca írta:Ő már volt amúgy egyszer, kishal, propagandista, full megfelelési kényszerrel a hatalom felé.BLevi96 írta: A Partizánba pedig ma este Jeszy megy!
Kik lesznek a következők?
Az orszag problemainak feltarasa, errol valo informalasa es szakertokkel valo megbeszelese, az nem inkabb "belfoldi" erdek? A mienk, akik benne elunk?G. V.tinho írta:Aki ráadásul ezzel külföldi érdekeket szolgál.
- csababarca
Valóban.G. V.tinho írta:
Akihez megy az a kishal. Az a propagandista. Full megfelelési kényszerrel a dollárpapa iránt. Aki ráadásul ezzel külföldi érdekeket szolgál.
Viszont ettől még Jeszy is az. Fogadd el, de sorolok neveket, akiket gondolom lázasan követsz: Bohár, Szarvas, Deák, Huth, Apáti.
Csak néhány az elférgesültek közül.
- BlancoMark
Nagyon nem kene az ilyen megelhetesi senkiknek platfromot adni, eppen eleg hogy a mi adonkbol elnek magas szinvonalon es bohockodnak a kormanymediaban.BLevi96 írta: A Partizánba pedig ma este Jeszy megy!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Akihez megy az a kishal. Az a propagandista. Full megfelelési kényszerrel a dollárpapa iránt. Aki ráadásul ezzel külföldi érdekeket szolgál.csababarca írta:Ő már volt amúgy egyszer, kishal, propagandista, full megfelelési kényszerrel a hatalom felé.BLevi96 írta: A Partizánba pedig ma este Jeszy megy!
-
Középkorú leszbikus kinézetű Fábián bepucsított a Fidesznek az egész Telex-szel egyetemben.Realista24 írta:Nem tud hibazni, ha elore cenzurazva van az egesz. Szinhaz.'shutterisland írta: megneztem a filipes interju nagy reszet, megoldotta, pedig nyilvan vekony jeg, foleg a mostani allapotok es media figyelem mellett.
egy agresszivabb riportert oda tudott volna azert itt-ott verni, de sajnos jol lehozta.
kar, pedig benne volt a potencial, hogy 2 oranyi anyagbol lesz par elszolas ami olaj a tuzre.
Szánalmas.
Hala Madrid y nada más
- csababarca
Ő már volt amúgy egyszer, kishal, propagandista, full megfelelési kényszerrel a hatalom felé.BLevi96 írta: A Partizánba pedig ma este Jeszy megy!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
A Partizánba pedig ma este Jeszy megy!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tud hibazni, ha elore cenzurazva van az egesz. Szinhaz.'shutterisland írta: megneztem a filipes interju nagy reszet, megoldotta, pedig nyilvan vekony jeg, foleg a mostani allapotok es media figyelem mellett.
egy agresszivabb riportert oda tudott volna azert itt-ott verni, de sajnos jol lehozta.
kar, pedig benne volt a potencial, hogy 2 oranyi anyagbol lesz par elszolas ami olaj a tuzre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megneztem a filipes interju nagy reszet, megoldotta, pedig nyilvan vekony jeg, foleg a mostani allapotok es media figyelem mellett.
Szakacs Arpad, aki hosszasan kifejti, Magyar Peter kinek az embere (amit linkeltem videot), de o persze a teljes magyar igazsag, miutan a rogani propagandagepezet egyik vezetoje volt, es azon tul 100 millios tamogatast is kapott egy cege. Termeszetesen az o "palfordulasa" az teljesen rendben van ebben az esetben, de egy Magyar Peter, aki semmi ilyen tisztseget sem tamogatast nem kapott, azt tudjuk, hogy valakinek az embere, hiszen mert csak.
Az, meg hogy Magyar Peter mit osztogat meg, az nagyon relevans ebben a kerdesben, hiszen o donti el azt, amit irtam ugye. veletlenul sem a temaja miatt osztogatta meg, ami az o allitasait tamasztja ala
Es ugye Szakacs Arpad, miutan mindenrol kifejti a velemenyet (o "elmondja" hogyan mukodik a ner stb), sosem kap semmilyen tamadast a propagandatol (mint ahogy az egesz mihazank sem), de ha egy 18 eves lany egy szinpadon karomkodik egyet, akkor egy teljes kampanyt inditanak ellene, mint csaladbarat kormany, hogy tonkretegyek es ellehetetletintsek a csaladjaval egyutt.
Ennel nagyobb bizonyitek ketlem, hogy barkinek kellhet arra, hogy a mihazank (es Szakacs Arpad) a fidesz resze. Azt sajnalom, hogy te azon tul, hogy folyton ovodaskent reagalsz mindenre, ennyi osszefuggest nem szeretnel latni, de az, hogy egy oltas miket okoz, azt duplagondol 200iq-val valahogy sikerult "atlatni" es kikovetkeztetni jozan paraszti esszel. (atlag mihazank szimpatizans viselkedes)
Gondolom valami picike bizonyítékféle csak van a tarsolyodban. És bizonyára hasonlóan vélekedsz Magyar Péterről is, aki mellesleg posztolta ezt a videót, mint "kötelező videó" és megosztásra szólította fel a követőit https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... 2CR6gSnc0o De várj, nem úgy volt, hogy nem reagálsz többet az írásaimra? Vagy most ez megint irónia volt? Végülis akkor Rogán küldte Szakácsot, hogy támassza alá Magyar állításait... Jajj, úgy elbizonytalanodtam, vagy mégsem?zsuninnyo írta:Szakacs Arpad jo pelda, a hatalom altal kitomott hiteles ember, aki most hirtelenjeben egy konteos alusisakos megmondoember lett. Es pont az o peldaja is mutatja a mihazank fideszes kotodeset.kiserik írta: Sokszor hozom fel Szakács Árpádot, érdemes meghallgatni néhány beszélgetést vele. Nem feltétlenül elhinni, de elgondolkodni rajta, főleg, amit a médiáról mond.
Erdemes elgondolkodni azon amit mond, valoban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Raadasul total erzelemmentesen teszi mindezt.BlancoMark írta: Maradjunk annyiban, hogy aki bantalmazott, annak az utolso utani legrosszabb remalma hogy a szegyent es a megalaztatast ujraelve nyilvanossag elott paradezzon az errol szolo 'elmenyekrol'. Sokan meg terapeuta elott is alig tudnak megnyilni...
Foleg annak fenyeben vicces, hogy a masik fel meg verte a 'bantalmazot'.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szakacs Arpad jo pelda, a hatalom altal kitomott hiteles ember, aki most hirtelenjeben egy konteos alusisakos megmondoember lett. Es pont az o peldaja is mutatja a mihazank fideszes kotodeset.kiserik írta: Sokszor hozom fel Szakács Árpádot, érdemes meghallgatni néhány beszélgetést vele. Nem feltétlenül elhinni, de elgondolkodni rajta, főleg, amit a médiáról mond.
Erdemes elgondolkodni azon amit mond, valoban.