Lovasi András másnaposan másfél gramm lónyugtatóval az ereiben?ferni írta:Bocs a dupláért, de 14:45től azt fülelje le mindenki mit alkottak össze, zseniális.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
Ahhoz képest, hogy a top50ben sincs nem rossz....
Zene
-
Re: Zene
Hala Madrid y nada más
-
Ehhez képest Dopeman a rap császára.
Nem létező flow, erőltetett vekengés, nagyon gyenge rímek és igénytelen “videoklip”.
Hala Madrid y nada más
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egy kis pörgős esti DnB :
Venjent | Let It Roll Winter
Van még amúgy hasonló tőle?, nem vagyok teljesen otthon a diszkográfiában, csak az ismertebb számait vágom..
Venjent | Let It Roll Winter
Ha már BetonHofi, a Holnap megállnak az órákat szeretem, egyszerű kis dnb alap+hozzá BH szöveg, teljesen jó, simán jöhetne tőle egy komplett album akár ilyen stílusban.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
Van még amúgy hasonló tőle?, nem vagyok teljesen otthon a diszkográfiában, csak az ismertebb számait vágom..
Bocs a dupláért, de 14:45től azt fülelje le mindenki mit alkottak össze, zseniális.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
- ___Samy___
Joyner Lucas uj albumat nem tudom fuleltetek-e mar, de valami egeszen zseni lett. Nem kezdek el linkelgetni belole, mert annyi jo van kozte.
Erdemes belehallgatni.
Erdemes belehallgatni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Adinak milyen kapcsolati rendszere volt mikor befutott 30 evesen?Sierra írta: [
Nem kell semmit ujraertelmezni. Ahhoz hogy valaki ilyen szinten befusson nem keves tőke kell meg kapcsolati rendszer. Lehet valaki ugyanugy szeret zenelni es meg jol is csinalja, viszont az egyik minimum kell hozza, vagy inkabb mindketto. De hogy neked miert kell mindenbe bele okoskodni azt nem tudom. Kenyszert erzel, hogy allandoan irj valamit a forumra?
Vagy Azahriah? En ketszer osszefutottam vele hazibulikban mivel hogy ö is palotan tanult…semmilye nem volt. Ja de kovetoi egy olyan yt csatornabol amit szinten csak maga epitett fel. Ha valami jo es hire megy akkor bizony be lehet futni barmilyen toke nelkul.
De ott van Billie Eilish. Irtak egy dalt a tesojaval, feltettek soundcloudtra. Tetszett az embereknek. Kesz.
Szerk: mindegy most latom hogy kitettek sorry.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attól hogy nem érted, nem kell frusztráltnak lenned.Sierra írta:Mi allja meg a helyet?Realista24 írta:Ha egyben nezed az ervet, akkor megallja a helyet. Ne ragadj ki par szot az egeszbol.
Olvasd el ujra ezt, amit irt
aztan ertelmezd ujra a sajat hsz-ed letjogosultsagat.
Nem kell semmit ujraertelmezni. Ahhoz hogy valaki ilyen szinten befusson nem keves tőke kell meg kapcsolati rendszer. Lehet valaki ugyanugy szeret zenelni es meg jol is csinalja, viszont az egyik minimum kell hozza, vagy inkabb mindketto. De hogy neked miert kell mindenbe bele okoskodni azt nem tudom. Kenyszert erzel, hogy allandoan irj valamit a forumra?
Normálisan írtam neked, te személyeskedsz. Nem vagy okos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi allja meg a helyet?Realista24 írta:Ha egyben nezed az ervet, akkor megallja a helyet. Ne ragadj ki par szot az egeszbol.
Olvasd el ujra ezt, amit irtaztan ertelmezd ujra a sajat hsz-ed letjogosultsagat.A kedvencem mikor jonnek hogy “jaj igy konnyu csak osszerakott egy ket stilust es kesz”
Akkor hajra lehet utana csinalni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha egyben nezed az ervet, akkor megallja a helyet. Ne ragadj ki par szot az egeszbol.Sierra írta:Jaj kedvenc ervelesem, igen, ez pont igy mukodik, ilyen egyszeruenlestat írta:Akkor hajra lehet utana csinalni.
Olvasd el ujra ezt, amit irt
aztan ertelmezd ujra a sajat hsz-ed letjogosultsagat.A kedvencem mikor jonnek hogy “jaj igy konnyu csak osszerakott egy ket stilust es kesz”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Mindenki elott ott a lehetoseg hogy megtanuljon jatszani barmilyen hangszeren.Sierra írta:Jaj kedvenc ervelesem, igen, ez pont igy mukodik, ilyen egyszeruenlestat írta:Akkor hajra lehet utana csinalni.
Kurva sok oktato video van yt-n is zenevel kapcsolatban.
Szerintem valahol egyszerubb eloadokent elindulni mint regen.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Jaj kedvenc ervelesem, igen, ez pont igy mukodik, ilyen egyszeruenlestat írta:Akkor hajra lehet utana csinalni.
- lestat
Ja en elfogadom. Ez a velemenyed, ne hallgasd.
Peace
Peace
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Értem a munkásságát, nem zseni.ferni írta:Ezt áthozom ide.Nem leszek népszerű…
A pösze Beton Hofi extrémen túlértékelt, szerintem a top 50 magyar rapperben sincs benne, talán a top 100-ba befér.
Külön kínos ez a belterjes ‘Ádizás’… Biztos nagyon jófej gyerek, bár ez nem igazán jött le nekem abból az 1-2 interjúból, amit láttam vele.
A ‘Vakerlabor’ kifejezés pedig már 30 éve is szekunderszégyen érzetet okozott volna, nemhogy a 21. században.
Összefoglalva: unalmas, túlhypeolt és cringe, de amúgy undergroundban simán elfér Sisivel együtt.
Semmi baj ha valaki munkásságát nem érted meg nem is akarod, attól még nem kéne full faszságokat írni, hogy top50 se meg Sisihez hasonlítani
A tag egy zseni egy olyan személyiséggel, ami vonzza az embereket.
Az ember egy BP Parkban olyan atmoszférát teremt azzal aki, hogy nem hiszed el.
Összetehetjük a két kezünket hogy ilyen újvonalas előadók léptek elő, mert ez a tipik rapvonal nagyon nem halad jó irányba pár előadótól eltekintve.
Sajnos ha egyáltalán nem is tudod ki ő, még interjúkat se hallgatsz meg a zenéit se rendesen illetve személyesen se láttad még, akkor egy elég nagy szelete hiányzik neked ahhoz, hogy megértsd miért szeretik ennyire.
Ilyenkor kicsit visszás valakiről véleményt írnod, akiről láthatóan fingod sincs és nem az a baj, hogy nem tetszik, az a te dolgod.
A harmadik bekezdéstől nem reagálok, mert onnantól már csak ferdíted a mondandóm a saját szájízed szerint.
Megint szent teheneket gyártotok és nem tudjátok elviselni valakinek a szubjektív véleményét, így nem lehet vitázni.
Hala Madrid y nada más
- lestat
Adom.
Ádika kurva jo.
Mondom ezt ugy hogy az utolso albuma nem lett a legjobb szamomra, de igyis szivesebben hallgatom mint sok masik mai eloadot.
De ja amugy haterek mindig lesznek meg voltak is minden eloadonak, ott van Azahriah. Egyertelmuen tehetseges de valaki benne is talal ugyis hibat.
A kedvencem mikor jonnek hogy “jaj igy konnyu csak osszerakott egy ket stilust es kesz”
Ádika kurva jo.
Mondom ezt ugy hogy az utolso albuma nem lett a legjobb szamomra, de igyis szivesebben hallgatom mint sok masik mai eloadot.
De ja amugy haterek mindig lesznek meg voltak is minden eloadonak, ott van Azahriah. Egyertelmuen tehetseges de valaki benne is talal ugyis hibat.
A kedvencem mikor jonnek hogy “jaj igy konnyu csak osszerakott egy ket stilust es kesz”
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Ezt áthozom ide.Nem leszek népszerű…
A pösze Beton Hofi extrémen túlértékelt, szerintem a top 50 magyar rapperben sincs benne, talán a top 100-ba befér.
Külön kínos ez a belterjes ‘Ádizás’… Biztos nagyon jófej gyerek, bár ez nem igazán jött le nekem abból az 1-2 interjúból, amit láttam vele.
A ‘Vakerlabor’ kifejezés pedig már 30 éve is szekunderszégyen érzetet okozott volna, nemhogy a 21. században.
Összefoglalva: unalmas, túlhypeolt és cringe, de amúgy undergroundban simán elfér Sisivel együtt.
Semmi baj ha valaki munkásságát nem érted meg nem is akarod, attól még nem kéne full faszságokat írni, hogy top50 se meg Sisihez hasonlítani
A tag egy zseni egy olyan személyiséggel, ami vonzza az embereket.
Az ember egy BP Parkban olyan atmoszférát teremt azzal aki, hogy nem hiszed el.
Összetehetjük a két kezünket hogy ilyen újvonalas előadók léptek elő, mert ez a tipik rapvonal nagyon nem halad jó irányba pár előadótól eltekintve.
Sajnos ha egyáltalán nem is tudod ki ő, még interjúkat se hallgatsz meg a zenéit se rendesen illetve személyesen se láttad még, akkor egy elég nagy szelete hiányzik neked ahhoz, hogy megértsd miért szeretik ennyire.
Ilyenkor kicsit visszás valakiről véleményt írnod, akiről láthatóan fingod sincs és nem az a baj, hogy nem tetszik, az a te dolgod.
Ez nekem szól relax
Ki a fszom aki downvoteozni jár ide folyamat?
Valami kőkemény sárkánytetkós metálarcra tippelek.
Valami kőkemény sárkánytetkós metálarcra tippelek.