Én is egyetem alatt függtem rá, órák között mentünk a lottózóba, játszottuk a tutikat, óriásikat nem buktunk, mert ilyen 500-1000 forintos tétekkel nyomtuk. (mondjuk ennyiért anno még megebédeltem )Marky írta:
Bohockodni lehet vele, esetleg 1-2 komolyabb nyeremenyt is ossze lehet halaszni, de tartos megelhetest nem fog biztositani. En egyetemen porgettem meg az osztondijat nehany elo fogadassal, volt, hogy TV-t vettem, de volt olyan honap is, hogy enni is alig maradt...
A szerencsejatek rósz.
bwin-en nyomtam utána, ott pluszban voltam, de az egy nagyobb nyereménynek volt köszönhető.
Emlékszem a mai napig, 3 nfl és 3 nba meccset raktam meg.
Jött minden, majd utolsó nfl meccs (már nem emlékszem mi volt), vezetett a csapatom, minden klappolt, dörzsöltem a tenyeremet mert 180k körüli nyeremény volt kilátásban.
Erre dob az istenbarma 25 mp-vel a vége előtt egy interceptiont, amit majdnem vissza is hordtak...10 yardon állították meg a visszahordót.
mezőnygóllal is nyertek volna, odaállt a rúgó, és egy olyat kihagyott, amit 100ból 99-szer berúgnak.
Ezt tekintettem jelnek, megnyertem a 180k-t, vettem egy iphone-t, és azóta nem játszottam. Ez 2014-ben volt:D
De hazudok na, egyszer-kétszer évente rakok egy szelvényt, de ennyi.