Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 22:12

Továbbra is a downvote-okért jeligére: https://www.youtube.com/watch?v=u7sff5o15z0

ui.: most komolyan van olyan, aki "Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér :kacsint:" ezt úgy bírta értelmezni, hogy a Csaba által leírt dolgok a folyamatos hazugságok? :fpalm: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 3., szerda 21:54

:lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 21:47

Csaba, még egyszer leírom: köszi. És még egy kacsintós smiley-t is odateszek, mint legutóbb :kacsint:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 16:37

Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok" :coffee:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 3., szerda 16:06

kiserik írta:
Nem :lol: :mrgreen:

Leírtam "(pl folyamatos hazugságok)", de akkor kifejtem: Csaba azt írta, hogy a videóban folyamatosan hazugságok hangzanak el. Ez szerintem a ló másik oldala. A videó első részében arról beszél az ember, hogy a történelem mely részeit változtatják meg a lengyel történelem oktatásában, ami az ember szerint a lengyel fiatalok nemzeti öntudatának kifejlődését korlátozza. Hangzatos szavak, de Csaba említette is, hogy még nem tudja, hogy mit változtatnak, így erről nem tud állást foglalni, tehát nem jelenthető ki, hogy hazugság.

Utána egy másik emberke arról beszél, hogy 17 éve létezik a lengyel-magyar barátság napja. Ez egy igaz állítás. Aztán felhozza, hogy váll vállt vetve küzdöttünk a törökök és a szovjetek ellen. Erről Csabát kellene megkérdezni, itt lehet csúsztatás, de első blikkre nem tűnik nagy hazugságnak. Majd jön egy kis neoliberalistázás meg globalista kormányokozás, lengyel nyelvű köszöntés és vége. Gyakorlatilag 1 konkrétum van benne, ami ráadásul igaz.

Amint Csabának megvannak a pontos infó, lehet a videó elején lévő állításokat igaznak vagy hazugságnak tekinteni. Addig túlzásnak érzem, hogy "folyamatos hazugságok hangzanak el" benne.
És, ugye oda írtam rögtön, szerkesztés nélkül, hogy ferdítések.

Na hogy mik a hazugságok vagy ferdítések, akkor leírom:
- balliberális kormány. Nem az, hiába szajkózza az itthoni jobbos média ezt.
- az, hogy a magyar részeket kiveszik nem történelemhamisítás, hanem egyszerűen kihagyják a tankönyvből, követelményekből. Erre írtam, hogy ez szépen illeszkedik az eu-s országok tananyag csökkentésébe, nálunk is folyamatosan zajlik egyébként.
- nem az identifikálta a lengyel nemzeti öntudatot, hogy tanultak e Báthoryról vagy sem. Egyébként mivel lengyel király volt, ezért tanulnak róla, és a tanárok tanítják is.
De ugye, nálunk sem követelmény már az összes Árpád-házi uralkodót tudni. Értsd, nem kell bebifláznod az uralkodási dátumait csak a tucatnyi királyból mindössze 5-6-nak.
- a 14.-15. századi lengyel-magyar kapcsolatok eddig sem voltak benne nagyon, nem csak a lengyel, de a magyar történelemkönyvekben sem. És nem követelmény ebből a 200 év külpolitikájából csak az 1335-ös királytalálkozó.
- Senki nem akarja szétszakítani a lengyel-magyar barátságot. Mármint nem ezen a megközelítésből egyébként.
Erre írtam konkrét példát, hogy nem is nagyon lehetne, mert voltak valódi próbálkozások, ennél súlyosabbak is, mind elhalt, és csak erősebbé tette a kapcsolatot.
- az egy hajóban álltunk ellent az iszlám térhódításának is ferdítés, mert sokáig sajnos a lengyeleket sem érdekelte a török ittléte. De hát hogy mondjam, hogy ne legyek leglobalistázva, a magyarok egy részét sem, pl a török kiűzése alatt.

Ennyi elég lesz, lehet ezeket vitatni, hogy de meg de, viszont nem velem szaladt el a ló hanem a videóban a kissrácnak, aki már életellenesez, meg koporsókról beszél, stb.

Itt megint a kettős mérce játszik, bocs kiserik, de valahogy nem emlékszem arra, hogy amikor az OV kormány vagdossa szét a tananyagot, akkor mentek felháborodni a mihazánkos legények.
De olyanra sem emlékszem, hogy amikor pl kivették a tananyagból a pun háborúkat, akkor az olaszok ezen felháborodva máris elkezdték volna a magyar kormányt szidni.

Szóval jegyezd meg szerintem, hogy ezen ne aggódj, a lengyel-magyar kapcsolatok azon a szinten rendben vannak, ahol rendben kell lenniük. Ez a szint pedig az emberek szintje.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 3., szerda 16:02

Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 15:09

A lengyel-litván unió a kontinens egyik nagyhatalma volt, de kinn abszolút nincs meg ez a ‘mindent vissza’ stílusú gondolkodás aminek nálunk megvan a rétege.
nyilvan nem lehet megkérdezni röpke 400-500 évvel ezelőtti érzésekről az embereket, leszármazottakat, ellentétben nálunk a mai napi sok családban frissen élő mélyen gyökerező igazságtalanságról.
olyan ez, mint az egyszeri dk-szavazó, ezt a problémát is csak a temető oldja meg valoszinuleg.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 3., szerda 14:59

Pont a héten beszélgettünk a fél családdal (lengyel felével, mielőtt valaki félreértené) a lengyel identitásról. Alapvetően arra jutottunk az oroszok és a németek gyűlölete, a velük való szembenállás a legerősebb elem, illetve a vallás/család.

A lengyel-litván unió a kontinens egyik nagyhatalma volt, de kinn abszolút nincs meg ez a ‘mindent vissza’ stílusú gondolkodás aminek nálunk megvan a rétege.

A jelenlegi kormány meg egyébként a 2010es Fidesz, míg amit leváltottak az a 2020-as Fidesz.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 14:46

h3x0r írta:
kiserik írta: Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér :kacsint:
Megosztanad velunk is, hogy egy kb 300 szavas hsz mely reszeivel van bajod?
Nem :lol: :mrgreen:

Leírtam "(pl folyamatos hazugságok)", de akkor kifejtem: Csaba azt írta, hogy a videóban folyamatosan hazugságok hangzanak el. Ez szerintem a ló másik oldala. A videó első részében arról beszél az ember, hogy a történelem mely részeit változtatják meg a lengyel történelem oktatásában, ami az ember szerint a lengyel fiatalok nemzeti öntudatának kifejlődését korlátozza. Hangzatos szavak, de Csaba említette is, hogy még nem tudja, hogy mit változtatnak, így erről nem tud állást foglalni, tehát nem jelenthető ki, hogy hazugság.

Utána egy másik emberke arról beszél, hogy 17 éve létezik a lengyel-magyar barátság napja. Ez egy igaz állítás. Aztán felhozza, hogy váll vállt vetve küzdöttünk a törökök és a szovjetek ellen. Erről Csabát kellene megkérdezni, itt lehet csúsztatás, de első blikkre nem tűnik nagy hazugságnak. Majd jön egy kis neoliberalistázás meg globalista kormányokozás, lengyel nyelvű köszöntés és vége. Gyakorlatilag 1 konkrétum van benne, ami ráadásul igaz.

Amint Csabának megvannak a pontos infó, lehet a videó elején lévő állításokat igaznak vagy hazugságnak tekinteni. Addig túlzásnak érzem, hogy "folyamatos hazugságok hangzanak el" benne.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 3., szerda 14:12

kiserik írta: Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér :kacsint:
Megosztanad velunk is, hogy egy kb 300 szavas hsz mely reszeivel van bajod?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 3., szerda 11:52

https://telex.hu/belfold/2024/04/03/nem ... ngfelvetel

nahat ha veletlenul nem lett felirva kik jartak bent....
nahat nahat
ocska tolvaj mafia fidesz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 3., szerda 9:26

nagy ervin az atvben

csak 9 perc, de jo volt hallgatni.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 3., szerda 9:26

kiserik írta: Konteók, nem konteók. Én rendszerint felteszem a kérdést: mi van, ha nekik van igazuk?
Ez egy nagyon erdekes hozzaallas, ami mindig is jelen volt, de az internettel igazan gyorsan terjed.
A legproblemasabb dolog szerintem, hogy mindenki a kritikus gondolkodasra biztat, hogy ne higgyen el senki semmit feltetel nelkul, mindenre kell bizonyitek. Az internet viszont mindenre ad bizonyitekot, az ellenkezojere is.
Ebbol fakad, hogy az emberek a "mivan ha nekik van igazuk" gondolat moge bujva, teljesen nonszensz dolgokat hisznek el, vesznek alapnak, mert az o "jozan paraszti eszukben" ugy all ossze. Es innentol ez lesz az igazsag, es mindenki, aki mast mond, mast allit, mast tamaszt ala az hazudik.
En ide vezetnem vissza, hogy 2024-ben a laposfold meg mindig egy letezo dolog, hogy a vedooltasok ellen "diktatura, nepirtas" es ezekhez hasonlo elmeletek keringenek. Az atlagember az emberiseg tobb ezer eves tortenelmerol es leginkabb tudasarol egy par perces yt video, vagy par ketes eredetu cikk alapjan (Dr. irta, szoval biztos igaz, ha azt mondja, hogy a gabonapehely egy urlenyfika).
Mindegyiket egy masodperc megcafolni, de az ember azt hiszi el, amit a sajat szemevel lat. Es bizarr modon, akik ezeket a konteokat elhiszik es terjesztik, okosabbnak hiszik magukat a masiknak, hogy atlatnak azokon az osszefuggeseken, amiken a nagy tomegek nem.
Mikozben az okos ember mas karan / mastol tanul. Ha a szomszed meghal pestisben, akkor nekem nem kell elkapnom ahhoz, hogy tudjam, az egy letezo dolog es halalos betegseg. Ahogyan a foldet sem kell kivulrol latnom, hogy meg tudjam mondani rola, hogy nem lapos. Es a tobbi. Nem azert elt tobb millio ember eddig es jott ra rengeteg dologra amivel haladt elore az emberiseg, hogy aztan minden generacionak ujra fel kelljen talalnia a tuzet es a kereket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2024. április 3., szerda 9:27-kor.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 8:54

Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér :kacsint:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 3., szerda 7:34

kiserik írta:
- felszólalás a lengyel kormány ellen történelem hamisítás vádjával a lengyel-magyar barátság megtartása érdekében (nem tudom mennyire valós, talán Csaba az illetékes ebben az esetben)
Erre akkor reagálok, két perces kis videót sikerült gyártani belőle.
Részleteiben:
- balliberális lengyel kormány. Téves. Bár ha a fideszre azt mondjuk hogy keresztény-nemzeti, akkor a lengyel kormány is lehet balliberális. Helyette olyan messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől.

- azt, hogy mit vettek ki, azt majd megnézem egy tankönyvben, már írtam egy poznani kollégámnak.

- globalista kormány

- folyamatos hazugságok hangzanak el a videóban egyébként, vagy hát ferdítések.

Kedvenc mondatom: "szilárd koporsót építsünk nemzetünk ellenségeinek, az életellenes söpredék ideológiáknak, és örökre megszabaduljuk a neoliberalizmus rákos daganatától" :lol: :lol:

Na de ami a témát illeti, a lengyel-magyar barátság egy kormányokon, ideológiákon átívelő történet, szóval ezért kár aggódni. Akkor ha tényleg így lenne, akkor a 19.században már végetért volna a barátság, tekintve nem volt Lengyelország, így lengyel kormányzat sem. De az emberekben továbbélt ez a kapcsolat, így sem a gyíkemberek, és az oltásterrorizmus nem fog ennek véget vetni.
Ez a véleményem erről.
A szakmai részének meg utánanézek, ahogy mondtam.

Most gyorsan megnéztem a magyart, mert voltak gyanús elemek:

- pl a magyar kerettantervből (középszinten) is hiányzik a 15. századból minden ami lengyel (Jagelló Ulászló (tévesen írva) pl.)
- Báthory benne van, de nem kötelező tananyagelem.
- Sobieski János (III. János) hiányzik teljesen, pedig a török kiűzésében jelentős szerepe volt)
- teljes egészében hiányzik Lengyelország felosztása a követelményekből.

Most csak pár dolog, hogy megint a balliberális, globalista lengyel kormány lett felkérdezve, de a saját házunk táján is illene sepregetni, azt gondolom.
Van egy tendencia a történelemoktatásban is, hogy mindent kinyirbálnak belőle, és középszinten már tényleg egy minimális lexikai tudás van számonkérve. Ettől függetlenül, én pl ezeket megtanítom, sőt többet is személyes kötődésem miatt is.

Ez nem csak itthon van, hanem a lengyeleknél is, már amikor 2019-ben voltam ott erasmuson, a kollégák ezt mondták. Pedig mit ad isten, keresztény-nemzeti kormányuk volt. :kivagyhe: De akkor nem zavarta a turbómagyarokat ez.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 7:25

Nagy része az embereknek garantálom nem fogja fel a mondatokat, elnevezeseket, szókapcsolatokat, amiket pottyondy használ.
Ahhoz "hattertudas", utanajaras, elozmenyismeret szükséges, na meg persze a magyar nyelv egy amobanal magasabb szintu ismerete.
Hány és hány ember veri le a lécet te jo eg....
Varjak az ujabb krumpliszallitmanyt, egyszer negyevente legyen habzsidozsi, lakjanak igazan jol....
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 3., szerda 5:14

csababarca írta:
gutihaz14 írta: ez most nagyon jol sikerult

https://youtu.be/KWQFLB8voow?si=fSlXkQ1aGW0v8xku

2.5-3 millió okos mire gondolhat vajon ilyen video utan?
rezsicsokkentesre?
Ebből a 2.5-3 millióból ezt mennyi látja? 1-2 ezer?

Majd féregApáti meg sebajtóbiás Bohár gyárt egy reakcióvideót, ahova a szokásos 2-3 tucatnyi emberük bekommenteli a szokásos bolsevikliba, libsiribanc kifejezéseket, és kész.

Eddig 372k látta.. nem rossz az ilyen szembeszéllel szemben.
Egy-ket nap és eljut ez még több emberhez is.
Osztani kell, minden lehetséges csatornán.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 2., kedd 23:47

BlancoMark írta:
De az miert van hogy a Mihazankosoknak minden esemenyre a vilagban van egy konteos magyarazata?

Konteók, nem konteók. Én rendszerint felteszem a kérdést: mi van, ha nekik van igazuk? Amit én gondolok, hogy a hatalmak, mindegy, hogy jobb, bal, kicsi, nagy, helyi, globális, ország, város, fiú, lány :lol: (de szar poén volt :mrgreen: ), csak a saját érdeküket nézik és hazudnak, ferdítenek, befolyásolnak, propagandát csinálnak. Ott van pl az Ukrán-Orosz háború. Én annak adok igazat, aki azt mondja, hogy mind a két fél hazudik. De ott van érdekes példának a hazai akkumulátor gyárak esete. Ezek a gyárak kínaiak. Kína a BRICS országokhoz tartozik, akik épp nem szövetségesei Európának, annál inkább Oroszországnak. Kinek jó, hogy itt vannak/lesznek az akksigyárak? Az európai autóiparnak, ami az európai gazdaság egész nagy szeletét adják, így végső soron Európának. Kivéve Magyarországot, mert mi szívjuk meg. Tehát Európa és Kína Magyarországon köt üzletet. De lehetne sorolni az USA dolgait is a világban (valahogy mindig van valahol valami háború, ami a hadiiparukat fenntartja, stb). Oroszország ugyan ez, csak pepitában, vagy Kína, vagy bárki. Millió ilyen buta konteó van, ami azt mondja, hogy az érdekek, érdekfelek, országokon felül vannak.

Folyamatosan azt olvasom, hogy mindig az ellenzéket szidják és nagyon ritkán, immel ámmal a Fideszt. Egyrészt ugye eddig az volt itt is a közvélekedés, hogy gyakorlatilag nincs is igazi ellenzék, kb mindenki meg van véve, aki számít (Gyurcsány és a többiek). Másrészt ránéztem nagy gyorsan a Youtube csatornájukra, az utolsó 10 videó:
- a kormány már több vasútvonalat zárt be, mint a Gyurcsány kormány
- egy kis melegfelvonulás szidásba csomagolt kormány kritika, vagy fordítva
- az emberek a jövedelmük, ami lófasz, nagy részét a lakhatásukra fordítják, ez a kormány hibája
- a kormány már több, mint 1000 vészhelyzeti rendeletet hozott, mert minden szarra ráfogják, hogy vészhelyzet van
- egy szabadegyetemi videó (jelen esetben nem releváns)
- a kormány szerint a nyugdíjrendszer úgy fasza ahogy van, pedig a nyugdíjjasok nagy része mélyszegénységben él
- a ""keresztény-nemzeti"" kormány olyan költőt tüntet ki, aki trágár szavakat használ a műveiben
- egy polgármesteri bemutatás (Dr Fiszter Zsuzsanna Kazincbarcikán, neki köszönhető a végrahajtó ügy)
- felszólalás a lengyel kormány ellen történelem hamisítás vádjával a lengyel-magyar barátság megtartása érdekében (nem tudom mennyire valós, talán Csaba az illetékes ebben az esetben)
- felszólalás és kormánykritika a készpénz kivezetése ellen és megtartása mellett.
- +1 a szabadegyetem miatt: ön és közveszélyes ételfutár vendégmunkások Budapesten

10-ből 2-3 az, ahol szidva van a balliberális oldal (nem a magyar ellenzék), de a nagyrésze aktuális problémákról szól, és mindben beleállnak a kormányba. Most akkor mi van? :hmmm:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 2., kedd 20:17

kiserik írta:
zsuninnyo írta: Szakacs Arpad, aki hosszasan kifejti, Magyar Peter kinek az embere (amit linkeltem videot), de o persze a teljes magyar igazsag, miutan a rogani propagandagepezet egyik vezetoje volt, es azon tul 100 millios tamogatast is kapott egy cege. Termeszetesen az o "palfordulasa" az teljesen rendben van ebben az esetben, de egy Magyar Peter, aki semmi ilyen tisztseget sem tamogatast nem kapott, azt tudjuk, hogy valakinek az embere, hiszen mert csak.
Az, meg hogy Magyar Peter mit osztogat meg, az nagyon relevans ebben a kerdesben, hiszen o donti el azt, amit irtam ugye. veletlenul sem a temaja miatt osztogatta meg, ami az o allitasait tamasztja ala :D
Es ugye Szakacs Arpad, miutan mindenrol kifejti a velemenyet (o "elmondja" hogyan mukodik a ner stb), sosem kap semmilyen tamadast a propagandatol (mint ahogy az egesz mihazank sem), de ha egy 18 eves lany egy szinpadon karomkodik egyet, akkor egy teljes kampanyt inditanak ellene, mint csaladbarat kormany, hogy tonkretegyek es ellehetetletintsek a csaladjaval egyutt.
Ennel nagyobb bizonyitek ketlem, hogy barkinek kellhet arra, hogy a mihazank (es Szakacs Arpad) a fidesz resze. Azt sajnalom, hogy te azon tul, hogy folyton ovodaskent reagalsz mindenre, ennyi osszefuggest nem szeretnel latni, de az, hogy egy oltas miket okoz, azt duplagondol 200iq-val valahogy sikerult "atlatni" es kikovetkeztetni jozan paraszti esszel. (atlag mihazank szimpatizans viselkedes)
Magyar Péterről soha nem írtam semmi olyat, hogy tudom kinek az embere. Pár videót linkeltem, amin egymástól független emberek elmondták az ő véleményüket: Szakács, Hadházy, Pottyondy, Toroczkai. Vajon Hadházyra és Pottyondyra miért nem akadtál ki? Emellett mindig elmondtam, hogy kíváncsian várom, mi lesz a vége. Úgyhogy ne általánosíts és ne keverj össze másokkal!
Fura egy ember vagy. Ha MP mondja, akkor bólogatsz, ha Szakács, akkor fideszbérenc, pedig ugyan azt mondják. Nem fura ez? Ahogy az is fura, hogy már másodszor érvelsz azzal, hogy a Fidesz saját magát keveri szarba. Ők borították a bilit a behajtókkal kapcsolatban, mert sokat kértek, csak Lacibohóc túl buzgó volt, most meg a NER-ről mondanak csúnya dolgokat és erősítik meg azt, amit Magyar mond Szakács által. És még én vagyok a konteós :lol:
A 18 éves Pankotai Lili-t látta az egész ország. Szerinted miért van, hogy a Mi hazánkot és a hozzá köthető embereket, ügyeket nem látja szinte senki? Miért kellene ingyen reklámot (lejáratókampány) rendezni olyanoknak, akik így csak egy szűk körhöz jutnak el? Általában 100e alatti megtekintés számokat produkálnak ezek a videók (az MP által megreklámozott videó 300e-nél jár MP miatt). A legkevesebb médiafigyelmet kapó párt ma Magyarországon a Mi hazánk. Fura nem egy olyan párttól, ami Fidesz része? A legnagyobb lejáratókampány, hogy minden oldalról annyit hallassz, hogy náci, fideszbérenc, konteós marhák. Ez pont elég. Egyelőre nem kell több.
És megint csak ott tartunk, ha az ember hoz egy érdekességet ami esetleg más megvilágításból mutat be dolgokat ezzel szélesítve az információt, akkor jön valami okos és azonnal megbélyegezi az embert. És mivel ellenzéki van millió itt a fórumon, nyiltan kormánypártit meg nem szeretnék, ezért szoktam hozni egyéb dolgokat. Tudod, a magyar nyelv és annak megértése: "Nem feltétlenül elhinni, de elgondolkodni rajta". Bár lehet, hogy a második felével gondok vannak...
De az miert van hogy a Mihazankosoknak minden esemenyre a vilagban van egy konteos magyarazata?

Szerintem ok is rajottek, hogy van egy kevesbe szerencses sorsu retege a tarsadalomnak (anyagi es szocialis), akiket kivaloan egyben lehet tartani ha elhiteted veluk, hogy van egy globalista gyikember elit amelyik rabszolgasorsba taszit mindenkit. Aztan meg is van a hibas az alacsony eletszinvonalert.

Holott mi tudjuk a legjobban, hogy Magyarorszagon ki az elsoszamu felelos a tarsadalom elszegenyedeseert. Miert nem a Fidesz kormanyt rugdossak Toroczkaiek ezerrel, miert a Vilag Forumot es a 'hatterhatalmakat'?

Nem pont ez jatszik tokeletesen a Fidesz kezere? Emellett kivalo strategia haszna van a MiHazanknak olyan szempontbol, hogy akkora rasszista es homofob blodsegeket allitanak a Mihazankosok, hogy mellette meg mindig relative centrista partnak tunhet a Fidesz. Holott mar reg egy szelsojobbos autoriter berendezkedes uralkodik az orszagban.

Szamomra egyertelmu, hogy van valamifele paktum a ket part kozott. Vagy ha nincs, akkor meg az egesz Mihazank amatorebb mint amilyennek elso blikkre kineznek. Az lenne az erdekuk, hogy kidomboritsak mindenhol hogy mivel jobbak mint a Fidesz, de ok inkabb nyiltan zsidoznak altalaban befolyasos nemzetkozi arcok ellen. Ez minden csak nem kifizetodo politizalas.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 2., kedd 20:12

gutihaz14 írta: ez most nagyon jol sikerult

https://youtu.be/KWQFLB8voow?si=fSlXkQ1aGW0v8xku

2.5-3 millió okos mire gondolhat vajon ilyen video utan?
rezsicsokkentesre?
Ebből a 2.5-3 millióból ezt mennyi látja? 1-2 ezer?

Majd féregApáti meg sebajtóbiás Bohár gyárt egy reakcióvideót, ahova a szokásos 2-3 tucatnyi emberük bekommenteli a szokásos bolsevikliba, libsiribanc kifejezéseket, és kész.

Vissza: