Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
Nagyon jó film, kedvet is adtál az újr anézéséhez. Ha jól tudom, sok film merített belőle ihletet.
"And my heart will leave you never."
A lé meg a Lola
Hát bénácska néhol, de nagyon élveztem valamiért, jólesett. Ami azért érdekes, mert minden megvan benne, amiért utálni szoktam egy filmet.
94-es filmhez képest olyan tempója van, hogy beszarás.
Hát bénácska néhol, de nagyon élveztem valamiért, jólesett. Ami azért érdekes, mert minden megvan benne, amiért utálni szoktam egy filmet.
94-es filmhez képest olyan tempója van, hogy beszarás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
EBOLA SZINDRÓMA: Mintha fognád Torrentét és a Postal 2-t, összegyúrnád, majd egy jó tömény hong kongi fűszerrel megszórnád, de végül nem sütnéd ki, csak simán otthagynád nyersen. Na, ez a film pont olyan.hehetheoriginal írta:kicsit mas tema, de elmebeteg: ebola syndromeNa mindegy... talán egyszer, egy rajzfilmben kapunk egy igazi 18+os Postal mozgóképes anyagot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kicsit mas tema, de elmebeteg: ebola syndromeNa mindegy... talán egyszer, egy rajzfilmben kapunk egy igazi 18+os Postal mozgóképes anyagot.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
POSTAL: A Postal az a film, ami alapvetően szar, de igazából nem az a baj vele, hogy szar, hanem, hogy másként kéne szarnak lennie. Egy totál randomság, társadalomkritikával, poénokkal, WTF-szitukkal, macskás hangtompítóval, ostoba terroristákkal és rendőrökkel, Uwe Bollal a rendezői székben és a kamerák előtt, J. K. Simmonsszal, Osama és Bush barátsággal, Krotchy babával és a játék producerável, Vince Desivel.
A filmnek megvannak a pillanatai, néhol azért eléggé jól hozza a játék hangulatát, de sokkal nagyobb fókuszt kellett volna kapnia Postal Dude-nak, mert így Zack Ward hiába 10/10-es casting a szerepre, nagyon kevés olyan pillanata volt, ahol hozhatta magát.
Kicsit túl lett gondolva (kellett volna egy jó író ide), pedig csak egy tejért kellett volna elugrani a boltba... Pont úgy, mint anno a játékban.
Én az egészet úgy képzeltem volna inkább el, hogy végigkísérjük Dude egy teljes napját, ahogy folyamatosan "falba" ütközik, amikor emberek közé kerül. Mindezt úgy, hogy végig átjárná az egész filmet egy "na bazdmeg, megint egy kurva szar napra ébredtünk" érzés. Nyugodtan hugyozza le a szomszéd tujáját, verje be ásóval a szomszéd kocsiját, mert folyamat az útban áll, gyújtson fel valamit, tépjen be és nézze, ahogy az emberek faszságokért tüntetnek, stb.
Na mindegy... talán egyszer, egy rajzfilmben kapunk egy igazi 18+os Postal mozgóképes anyagot.
A filmnek megvannak a pillanatai, néhol azért eléggé jól hozza a játék hangulatát, de sokkal nagyobb fókuszt kellett volna kapnia Postal Dude-nak, mert így Zack Ward hiába 10/10-es casting a szerepre, nagyon kevés olyan pillanata volt, ahol hozhatta magát.
Kicsit túl lett gondolva (kellett volna egy jó író ide), pedig csak egy tejért kellett volna elugrani a boltba... Pont úgy, mint anno a játékban.
Én az egészet úgy képzeltem volna inkább el, hogy végigkísérjük Dude egy teljes napját, ahogy folyamatosan "falba" ütközik, amikor emberek közé kerül. Mindezt úgy, hogy végig átjárná az egész filmet egy "na bazdmeg, megint egy kurva szar napra ébredtünk" érzés. Nyugodtan hugyozza le a szomszéd tujáját, verje be ásóval a szomszéd kocsiját, mert folyamat az útban áll, gyújtson fel valamit, tépjen be és nézze, ahogy az emberek faszságokért tüntetnek, stb.
Na mindegy... talán egyszer, egy rajzfilmben kapunk egy igazi 18+os Postal mozgóképes anyagot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Bejelentették, hogy jön az 5. Mátrix film...
Felejtsük el Neót, Morpheust, Trinityt és az összes ott létező karaktert. Új időben, új karakterekkel nyomassák. És akkor még működhet is.
Ne legyen se utalás, se cameo, se semmi. Egy Mátrix világában játszódó filmet megnéznék, de olyan sztorival, amiből kb semmit nem ismerünk.
A 4. rész után még minimális elvárásaim sincsenek.
Felejtsük el Neót, Morpheust, Trinityt és az összes ott létező karaktert. Új időben, új karakterekkel nyomassák. És akkor még működhet is.
Ne legyen se utalás, se cameo, se semmi. Egy Mátrix világában játszódó filmet megnéznék, de olyan sztorival, amiből kb semmit nem ismerünk.
A 4. rész után még minimális elvárásaim sincsenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó lett ,moziban klassz volt..írtam is róla pár hete.Faust írta: Jo kis film lett a Bastarden. Lehet igy is tortenelmi filmet csinalni Europaban…
Mindeközben:
https://nemzetiszinhaz.hu/hirek/2024/03 ... tordy-geza
Nyugodj Békében Tordy Géza
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Jo kis film lett a Bastarden. Lehet igy is tortenelmi filmet csinalni Europaban…
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ismersz. Annyi, hogy nem a Corvint, legyen inkább a Puskin, vagy a Művész.sebydani írta:Pipita már kivette a Corvint az első vetítésresoadroli írta: Kinds of Kindness
Lanthimos új filmje, Emmával, Dafoeval, Plemonsszal.
kisujjeltartva írt komment vége.
Kíváncsi vagyok milyen ötletet tud kisajtolni magából így fél évvel a Poor things után, de a Lanthimos-Stone-Defoe triótól nem tartok, jó lesz, tali a művészben
- Remy
- Kapcsolat:
Na ja. Mondjuk jól is tolta, szóval megérte küzdeni érte.lestat írta:Szegèny ha mar annyit kuzdott a filmert meg foglalkozott a forgatokonyvel hagyj jatsza mar el a foszerepet.Remy írta: SZEPLŐTLEN: Teljesen indokolatlan castingnak tartottam Sydney Sweeney-t egy ilyen apácás horrorhoz, de végül ugyanannyira meglepett, mint maga a film. Kellemesen!
Tipikus, sablonos horrornak indul, pont olyannak, amit már ezerszer láttunk. És egy fokkal mégis jobbá tud válni, mert jóval bátrabb, jóval megbotránkoztatóbb az, ami történik a sztoriban, mint a limonádé társaiban. Sydney tök jó a szerepben, a végjáték meg WTF.
Tetszett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szegèny ha mar annyit kuzdott a filmert meg foglalkozott a forgatokonyvel hagyj jatsza mar el a foszerepet.Remy írta: SZEPLŐTLEN: Teljesen indokolatlan castingnak tartottam Sydney Sweeney-t egy ilyen apácás horrorhoz, de végül ugyanannyira meglepett, mint maga a film. Kellemesen!
Tipikus, sablonos horrornak indul, pont olyannak, amit már ezerszer láttunk. És egy fokkal mégis jobbá tud válni, mert jóval bátrabb, jóval megbotránkoztatóbb az, ami történik a sztoriban, mint a limonádé társaiban. Sydney tök jó a szerepben, a végjáték meg WTF.
Tetszett.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pipita már kivette a Corvint az első vetítésresoadroli írta: Kinds of Kindness
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Kinds of Kindness
- Remy
- Kapcsolat:
SZEPLŐTLEN: Teljesen indokolatlan castingnak tartottam Sydney Sweeney-t egy ilyen apácás horrorhoz, de végül ugyanannyira meglepett, mint maga a film. Kellemesen!
Tetszett.
TESTVÉRBOSSZÚ: Elborult egy isteni igazságszolgáltatás ez, egyedi hangvétellel, menő és cool MacManus tesókkal, jó akciókkal és egy veszettül zseni Willem Dafoe-val!
Mégse tudom az mondani, hogy az én filmem. Egyszerűen túl hullámzó. Egyszerre tud zseni és dögunalom lenni. Mintha mindig egy adott pillanatra lenne felhúzva minden, az legyen csúcs, aztán újratöltés.
Tetszett.
TESTVÉRBOSSZÚ: Elborult egy isteni igazságszolgáltatás ez, egyedi hangvétellel, menő és cool MacManus tesókkal, jó akciókkal és egy veszettül zseni Willem Dafoe-val!
Mégse tudom az mondani, hogy az én filmem. Egyszerűen túl hullámzó. Egyszerre tud zseni és dögunalom lenni. Mintha mindig egy adott pillanatra lenne felhúzva minden, az legyen csúcs, aztán újratöltés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Le se forgathatnak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mennyire birom ezeket, plusz az olaszok is csinaltak kokemeny filmeket anno, ma ez mind be lenne tiltvaFaust írta: Nagyon (nagyon) regi motorosoknak:
https://www.facebook.com/share/v/GZeMnn ... tid=WC7FNe
Erkezik a Le Samourai 4K remaster.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo oreg R24 ajanlasFaust írta: Nagyon (nagyon) regi motorosoknak:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon (nagyon) regi motorosoknak:
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerk: tévedtem.realbeckham írta: mintha elkezdtel volna tököt növeszteni.
Tessék, javítottamRealista24 írta:
Mert semmi ertelmeset nem irtal még ebben a topikban.