Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 11:31

a faszszopó:
https://www.youtube.com/watch?v=yHulX_n ... E2%80%A4hu
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 11:26

Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
szvsz a mkkp, mmm, 2rk (lol eddig mint valami hardware shop hirdetes) dk, mi hazank mehetne az egyebbe, azon kivul fidesz es mp. :mrgreen:
habar szerintem itt max 3 fidesz szavazo bujkal. :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 4., csütörtök 11:22

Ha már Kálmánnál felmerült a Telex, itt egy újabb riport, ahol megemlíti, immár a 3., egymástól látszólag független ember: https://www.youtube.com/watch?v=mCESB-9udqs

Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 11:18

tomi_b írta:
'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
na arra befizettem volna, a kis krumpli husi x lábaival hogy igyekszik, igy elsőre egy vr pistis mozgaskulturat vizualizalok neki :lol:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 11:14

imadom, ugye vj alapbol tulzasokba eshetett abban az interjuban, aztan mivel nem ment eleg nagyot gondolom, igy meg azt is upgradelik most mar a "kessel fenyegette a csaladjat" es "szijjal verte az asszonyt" uj narrativakra. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. április 4., csütörtök 11:06

soadroli írta:
tomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnod :mrgreen:
tippre megtörtént, lehet pont azért lett ilyen. :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 4., csütörtök 11:02

tomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnod :mrgreen:
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 10:40

most neztem ra az oldalara, 2 nap alatt tobb mint 10 mp ellenes poszt. :lol:
bekapcsolta a nitrot a megafon

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. április 4., csütörtök 10:39

'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
Igen, ő volt... :vivo: :lol: Nem is értettem elsőre, aztán láttam hogy a dátumnak április 6-át jelölte meg, április 3-án... :lol: A sok hülye meg benyeli.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 4., csütörtök 10:39

Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 10:38

azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. április 4., csütörtök 10:35

'shutterisland írta: 100+ ezer embert varnak szombaton a deak terre, mikozben orban otthon egy sor mellett nezi majd a fehervar - mezokovesdet. :shifty:
Facebookon már mentek a fotók tegnap az egyik megafosostól, hogy "április 6. és senki nincs kint..." :lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 5:26

Bocsma hogy kíváncsi voltam...
Pihend ki magad, könnyen felkapod a vizet ok nelkul :x
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 4., csütörtök 1:10

hehetheoriginal írta:
Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok" :coffee:
Azt tudod hogy a független Nagy Magyarország sem akkor volt amikor a mostani családok éltek/elszakadtak? A régi történelmet hasonlítottam a régihez, te felhoztad a modernkorit és erre mondtam hogy ott is megvan a modernkori trauma is. Tényleg nem értem minek kell random Googlizgatnod témákat amihez semmi közöd, csak hogy hozzá tudj szólni.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 0:25

100+ ezer embert varnak szombaton a deak terre, mikozben orban otthon egy sor mellett nezi majd a fehervar - mezokovesdet. :shifty:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 22:12

Továbbra is a downvote-okért jeligére: https://www.youtube.com/watch?v=u7sff5o15z0

ui.: most komolyan van olyan, aki "Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér :kacsint:" ezt úgy bírta értelmezni, hogy a Csaba által leírt dolgok a folyamatos hazugságok? :fpalm: :lol:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 3., szerda 21:54

:lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 21:47

Csaba, még egyszer leírom: köszi. És még egy kacsintós smiley-t is odateszek, mint legutóbb :kacsint:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 16:37

Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok" :coffee:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 3., szerda 16:06

kiserik írta:
Nem :lol: :mrgreen:

Leírtam "(pl folyamatos hazugságok)", de akkor kifejtem: Csaba azt írta, hogy a videóban folyamatosan hazugságok hangzanak el. Ez szerintem a ló másik oldala. A videó első részében arról beszél az ember, hogy a történelem mely részeit változtatják meg a lengyel történelem oktatásában, ami az ember szerint a lengyel fiatalok nemzeti öntudatának kifejlődését korlátozza. Hangzatos szavak, de Csaba említette is, hogy még nem tudja, hogy mit változtatnak, így erről nem tud állást foglalni, tehát nem jelenthető ki, hogy hazugság.

Utána egy másik emberke arról beszél, hogy 17 éve létezik a lengyel-magyar barátság napja. Ez egy igaz állítás. Aztán felhozza, hogy váll vállt vetve küzdöttünk a törökök és a szovjetek ellen. Erről Csabát kellene megkérdezni, itt lehet csúsztatás, de első blikkre nem tűnik nagy hazugságnak. Majd jön egy kis neoliberalistázás meg globalista kormányokozás, lengyel nyelvű köszöntés és vége. Gyakorlatilag 1 konkrétum van benne, ami ráadásul igaz.

Amint Csabának megvannak a pontos infó, lehet a videó elején lévő állításokat igaznak vagy hazugságnak tekinteni. Addig túlzásnak érzem, hogy "folyamatos hazugságok hangzanak el" benne.
És, ugye oda írtam rögtön, szerkesztés nélkül, hogy ferdítések.

Na hogy mik a hazugságok vagy ferdítések, akkor leírom:
- balliberális kormány. Nem az, hiába szajkózza az itthoni jobbos média ezt.
- az, hogy a magyar részeket kiveszik nem történelemhamisítás, hanem egyszerűen kihagyják a tankönyvből, követelményekből. Erre írtam, hogy ez szépen illeszkedik az eu-s országok tananyag csökkentésébe, nálunk is folyamatosan zajlik egyébként.
- nem az identifikálta a lengyel nemzeti öntudatot, hogy tanultak e Báthoryról vagy sem. Egyébként mivel lengyel király volt, ezért tanulnak róla, és a tanárok tanítják is.
De ugye, nálunk sem követelmény már az összes Árpád-házi uralkodót tudni. Értsd, nem kell bebifláznod az uralkodási dátumait csak a tucatnyi királyból mindössze 5-6-nak.
- a 14.-15. századi lengyel-magyar kapcsolatok eddig sem voltak benne nagyon, nem csak a lengyel, de a magyar történelemkönyvekben sem. És nem követelmény ebből a 200 év külpolitikájából csak az 1335-ös királytalálkozó.
- Senki nem akarja szétszakítani a lengyel-magyar barátságot. Mármint nem ezen a megközelítésből egyébként.
Erre írtam konkrét példát, hogy nem is nagyon lehetne, mert voltak valódi próbálkozások, ennél súlyosabbak is, mind elhalt, és csak erősebbé tette a kapcsolatot.
- az egy hajóban álltunk ellent az iszlám térhódításának is ferdítés, mert sokáig sajnos a lengyeleket sem érdekelte a török ittléte. De hát hogy mondjam, hogy ne legyek leglobalistázva, a magyarok egy részét sem, pl a török kiűzése alatt.

Ennyi elég lesz, lehet ezeket vitatni, hogy de meg de, viszont nem velem szaladt el a ló hanem a videóban a kissrácnak, aki már életellenesez, meg koporsókról beszél, stb.

Itt megint a kettős mérce játszik, bocs kiserik, de valahogy nem emlékszem arra, hogy amikor az OV kormány vagdossa szét a tananyagot, akkor mentek felháborodni a mihazánkos legények.
De olyanra sem emlékszem, hogy amikor pl kivették a tananyagból a pun háborúkat, akkor az olaszok ezen felháborodva máris elkezdték volna a magyar kormányt szidni.

Szóval jegyezd meg szerintem, hogy ezen ne aggódj, a lengyel-magyar kapcsolatok azon a szinten rendben vannak, ahol rendben kell lenniük. Ez a szint pedig az emberek szintje.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: