Azért aki most ráhúzná Magyar Péterre úgy, hogy se pártja, se társai, se programja nincs, az úgy elég meredek. Sokakat érdekel, sokan kíváncsiak rá (ahogy én is), de hogy ezen tudás nélkül nem húznám rá, az fix. Ezért lenne hasznos most egy felmérés, meg mondjuk EP választás előtt, hogy van e változás ebben a kis közösségben. Egyébként kihagytam a Momentum, LMP meg nem tudom kiket és az MMM, az helyesen MMN.'shutterisland írta:szvsz a mkkp, mmm, 2rk (lol eddig mint valami hardware shop hirdetes) dk, mi hazank mehetne az egyebbe, azon kivul fidesz es mp.Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
habar szerintem itt max 3 fidesz szavazo bujkal.
Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szvsz a mkkp, mmm, 2rk (lol eddig mint valami hardware shop hirdetes) dk, mi hazank mehetne az egyebbe, azon kivul fidesz es mp.Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
habar szerintem itt max 3 fidesz szavazo bujkal.
Ha már Kálmánnál felmerült a Telex, itt egy újabb riport, ahol megemlíti, immár a 3., egymástól látszólag független ember: https://www.youtube.com/watch?v=mCESB-9udqs
Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
Amúgy érdekes lenne egy felmérés, mi lenne ha ma lenne a szavazás, ki hová húzná itt a fórumon ebben a pillanatban? Fidesz, DK, Mi hazánk, MKKP, 2RK, MMM, egyéb és Magyar Péter.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
na arra befizettem volna, a kis krumpli husi x lábaival hogy igyekszik, igy elsőre egy vr pistis mozgaskulturat vizualizalok nekitomi_b írta:Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
imadom, ugye vj alapbol tulzasokba eshetett abban az interjuban, aztan mivel nem ment eleg nagyot gondolom, igy meg azt is upgradelik most mar a "kessel fenyegette a csaladjat" es "szijjal verte az asszonyt" uj narrativakra.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
tippre megtörtént, lehet pont azért lett ilyen.soadroli írta:ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnodtomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnodtomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
- 'shutterisland
most neztem ra az oldalara, 2 nap alatt tobb mint 10 mp ellenes poszt.
bekapcsolta a nitrot a megafon
bekapcsolta a nitrot a megafon
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, ő volt... Nem is értettem elsőre, aztán láttam hogy a dátumnak április 6-át jelölte meg, április 3-án... A sok hülye meg benyeli.'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
- 'shutterisland
azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Facebookon már mentek a fotók tegnap az egyik megafosostól, hogy "április 6. és senki nincs kint..."'shutterisland írta: 100+ ezer embert varnak szombaton a deak terre, mikozben orban otthon egy sor mellett nezi majd a fehervar - mezokovesdet.
- hehetheoriginal
Bocsma hogy kíváncsi voltam...
Pihend ki magad, könnyen felkapod a vizet ok nelkul
Pihend ki magad, könnyen felkapod a vizet ok nelkul
thereisonly1ronaldo
Azt tudod hogy a független Nagy Magyarország sem akkor volt amikor a mostani családok éltek/elszakadtak? A régi történelmet hasonlítottam a régihez, te felhoztad a modernkorit és erre mondtam hogy ott is megvan a modernkori trauma is. Tényleg nem értem minek kell random Googlizgatnod témákat amihez semmi közöd, csak hogy hozzá tudj szólni.hehetheoriginal írta:Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok"
- 'shutterisland
100+ ezer embert varnak szombaton a deak terre, mikozben orban otthon egy sor mellett nezi majd a fehervar - mezokovesdet.
Továbbra is a downvote-okért jeligére: https://www.youtube.com/watch?v=u7sff5o15z0
ui.: most komolyan van olyan, aki "Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér " ezt úgy bírta értelmezni, hogy a Csaba által leírt dolgok a folyamatos hazugságok?
ui.: most komolyan van olyan, aki "Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér " ezt úgy bírta értelmezni, hogy a Csaba által leírt dolgok a folyamatos hazugságok?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Csaba, még egyszer leírom: köszi. És még egy kacsintós smiley-t is odateszek, mint legutóbb
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok"
thereisonly1ronaldo