Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 17:29

Nem tudom ki alkotja a kampanystabot, de a narancs lufi kipukkasztasa es egymas kezenek a magasba emelese azert nagyon latvanyos es kreativ huzasok.

Profi ez a CIA-s kampanystab. :mrgreen: :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 17:25

Sokkal kisebb szarért voltak olyan karakter gyilkosságok, hogy onnan nem volt kiút. Feri bezzeg kemény és mindent is túlél.
nem, azok inasok, vagy nezetbeli kulonbsegek voltak, netalantan meccseltek vityaval a hatalomert - lazar pl - őket siman bedaraltak, hazon belul elvertek szijjal, helyretettek.
feri nem hazon beluli, de teljesen latszik ennyi ev alatt, hogy kimondva kimondatlanul, tudatosan vagy nem tudatosan, de összejatszanak egymassal.
A vak is látja, hogy ő is tégla, ahogy Petike is az volt.
amugy az mekkora reccsenes lesz ennek a 150k embernek a kossuth teren, ha mp-rol is osszeall a kep egy par ev mulva, hogy igy mentette at a hatalmat a fidesz az uj korszakba... :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 6., szombat 17:22

hehetheoriginal írta:
Már régóta próbálom én is ezt mondani, hogy fléto biztosan vitya embere....
nem közvetlenül. (de még az is lehet, hogy talalkoztak ok es lebeszeltek a dolgokat, hogy feribazmeg, elkurtad, főni már nem lehetsz, de ha maradsz, akkor csorgatok neked ezt-azt, és evtizedekre mienk a hatalom.) de okkal van ott tartva, engedve
Sokkal kisebb szarért voltak olyan karakter gyilkosságok, hogy onnan nem volt kiút. Feri bezzeg kemény és mindent is túlél. A vak is látja, hogy ő is tégla, ahogy Petike is az volt.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 6., szombat 17:20

BlancoMark írta:
rikko írta:

Azért azt szépen eljuttatta az emberekhez, hogy uncsi ez a vitya - feco párbaj.
Már régóta próbálom én is ezt mondani, hogy fléto biztosan vitya embere.... Mert olyan isten nincs , hogy valaki ennyi szart le tud nyelni, ennyi felhozott vádat ki tud ülni büntetés és megtorlás nélkül.
Sztem kb a szabadsaganak a zaloga az volt 2010-ben, hogy elete vegeig bohockodnia kell a Parlamentben.
Ezzel tulajdonképpen elveszi a váltás lehetőségét. Annyit kellene csak tennie, hogy eltakarodik az ellenzékből, máris megalapozza egy 2/3-ad nélküli kormányt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 17:20

Már régóta próbálom én is ezt mondani, hogy fléto biztosan vitya embere....
nem közvetlenül. (de még az is lehet, hogy talalkoztak ok es lebeszeltek a dolgokat, hogy feribazmeg, elkurtad, főni már nem lehetsz, de ha maradsz, akkor csorgatok neked ezt-azt, és evtizedekre mienk a hatalom.) de okkal van ott tartva, engedve
Sztem kb a szabadsaganak a zaloga az volt 2010-ben, hogy elete vegeig bohockodnia kell a Parlamentben.
ezzel azt mondod, hogy esely lett volna ra, hogy bortonbe megy, a fidesz bortonbe juttatja.
sztem ez kizart, mindegyik egy kutya, nem fogjak egymast lemeszarolni, mert kesobb veluk is megtortenhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. április 6., szombat 17:21-kor.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 17:17

rikko írta:
hehetheoriginal írta: Jol beszel most, basszalakki peti :sziv:
Kar hogy sok a sopredek hozza :coffee:
Már régóta próbálom én is ezt mondani, hogy fléto biztosan vitya embere.... Mert olyan isten nincs , hogy valaki ennyi szart le tud nyelni, ennyi felhozott vádat ki tud ülni büntetés és megtorlás nélkül.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 6., szombat 17:17

az egész nerrenzék viktor emberei, parizer péter, feri, toroczkai, meg nem tudom kik még az összes semmirekellő, ingyenélő emberi hulladék akik eladták a lelküket. a világ legjobban fizetett színészei.

MP okos, értelmes embernek látszik, szépen összefoglalta a dolgokat, de szerintem a következő választásokig kinyírják-így vagy úgy.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 6., szombat 16:55

hehetheoriginal írta: Jol beszel most, basszalakki peti :sziv:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 16:53

Jol beszel most, basszalakki peti :sziv:
thereisonly1ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 6., szombat 16:47

valami balhé csak lesz a végén nem? :mrgreen: mert így szép és jó de ennyi.
Kép

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 16:22

ferni írta: Lehet szidni Magyar Pétert, de van alatta fasz hogy ebbe belevágott, kajak brutál mennyi ember kint van.

Egyszerűen elképesztő.
Sztem barki uj jon/jott volna, ugyanez van.
Ezeknek az embereknek tele volt a faszuk az egesz politikai garnituraval.

Nagyon elementalis dedos majombiztos szintre kell levinnie a kommunikaciot, hogy az egesz orszag megertse.
Ravilagitani, hogy viktor miert nem vitazik soha, miert nem nyilatkozik soha, miert nem valtozott 10 eve semmi az eü-ben, oktatasban igazan, stb stb annyi de annyi municioja van, meg kell szervezodnie es eljutnia mindenhova szembeszelben, az emberek penzebol fenntartott milliardos propagandaban.
Nekem semmi optimista elvarasom nincs, annyira legalja ez a tarsadalom.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 16:05

Ez minimum 150 ezer ember, de szerintem kozelebb all a 200-hoz mert tobbnek tunik mint az influencer tuntetes es ugye ott volt 150k. Brutalis politikai karrier 2 honap alatt, de a neheze csak most jon: a tomeg egyben tartasa es orientalasa.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 16:02

megin a cringe éneklés keci :lol:

namindegy.

mindig elgondolkodom ilyenkor, hogy honnan a pénz az infrastrukturara, felszerelesre, eszkozokre, hangositasra, rend biztositasara, stb.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 6., szombat 15:42

Lehet szidni Magyar Pétert, de van alatta fasz hogy ebbe belevágott, kajak brutál mennyi ember kint van.

Egyszerűen elképesztő.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 6., szombat 15:39

vannak meg rajtam kivul kint? forumrol
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 6., szombat 15:36

Van pár ember a tüntin :lol:

https://www.youtube.com/live/fqSGOLejYGY

Kíváncsi vagyok hány ember lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. április 6., szombat 15:40-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 5., péntek 16:37

Az nem német minőség mar sajnos, hanem roman es bolgar vendégmunkás, ő rakja le a dolgot, lehet a legfaszabb terv, legjobb alapanyag, ha az ember egy trehanygeci, aztan az epitesvezeto se tud ott lenni minden embert ellenorizni.
Meg amugyis a 140nm sajat epitesu haz a legbaszobb :kalapos:
thereisonly1ronaldo

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 5., péntek 16:28

A németeknél annyira sikeres a megugrás, hogy lassan egy jól kereső német sem tud egy kis belvárosi lakást Augsburgban megvenni. A minőség az meg katasztrofális...
Pár éves lakótelepi lakásokat kell rendszeresen felújítani.
Az ezer éves épületekben meg a gépészet és az elektronika szutyok, de nem kell csodálkozni, hiszen van ahol még ólom csöveket kell cserélni.
Nagyon sokat romlott a német minőség messze nincs európában a top5-ben. Kik előzik ? Az összes skandináv ország alaphangon.
Svájc , Hollandia.

Gknight007

HozzászólásSzerző: Gknight007 » 2024. április 5., péntek 15:44

Politikai kérdésekbe nem szoktam beleszólni, de a "panel úgy szar ahogy van" témában lenne véleményem szakmabeliként...
A panelos építési rendszer elvileg az olcsóságot, egyszerű építhetőséget hivatott megoldani. Amúgy dán és finn gyökerekkel érkezett hozzánk, részben orosz közvetítéssel, ennek függvényében elég sokféle van belőlük. A dán minta alapján épültek esetében a lakások között dupla egész panelok vannak, köztük szigeteléssel, laktam ilyenben, nem hallod a szomszédod, csak a közvetlenül feletted, vagy alattad lakót. A beton kiválóan viszi a hangot ugyebár. A nagy szalagházaknál, ahol nem voltak dupla panelok, simán hallottad a távolabbi lakók életének zajait is. Viszont budapesti, belvárosi "nagypolgári" lakásban nőttem fel, tudtuk mikor kelt fel a két emelettel felettünk lakó kopogós papucsos Mari néni, és az otthon barkácsoló Józsi bácsi kopácsolásást mindenki élvezte hajnal hatkor, hiába volt szélső lakás. A panelok a kor színvonalán megfelelő lakások voltak, és tényleg nem végleges, évszázadokra szóló megoldásnak szánták őket. Ezzel szemben az alaprajzok jól kitalált dolgok, élhetőbbek mint sok modern csoda. Eleve meg volt gondolva, hogy idős pár, egy gyerek, két gyerek, max 3 gyerekes családok számára készült. Az egy fürdő, egy wc persze a mai szemmel már kevés, de régebben azért jobban tudtak együtt élni az emberek, mint manapság. A mai modern társasházak sok dolgoban meghaladják a panelok színvonalát, elsősorban gépészet, energiahatékonyság terén, de élettérként csak ritkán. Eleve nagyon drágák, ezért minél kisebb alapterületen akarnak megoldásokat adni. Első körben kapásból kiesnek a konyhák, amik önálló helyiség kellene legyenek, még ha összeépítve is a nappalival: De ezt megspórolják, ahogyan a közlekedőket is, igy alakulnak ki az előszoba, ebédlő, konyha, nappali szörnyek. "Imádom" a rokonok lakásában, hogy az ajtón belépve, már keverhetem is meg a tűzhelyen az ebédet... A kivitelezés minősége is, ha nem is mindenhol, bőven hagy kívánni valót maga után. A gyorsan felhúzható vasbeton vázak ugyanúgy viszik a hangot, mint a panelok, a mennyezeti hűtő/fűttő rendszerek csöpögnek, penészednek. Nem lennék meglepve, ha 40-50 év múlva, ugyanígy leszólná az akkori ember a mostani csodalakóparkokat, mint ti a panelokat. A panelok szerkezetileg strabíró építmények, de gépészetileg totális felújításra szorulnak, ha ez meglenne, és a lakók meg tudnak osztozni az egy közös wc/fűdő kombón, simán felvennék a versenyt a mai, sokkal drágább lakóparki lakásokkal. Ezért lenne érdemes átfogó, és minden lényeges elemre kiterjedő felújítási programot meghatározni, és ösztönözi a kormánynak, ahelyett, hogy CSOK-kal meg minden szarral az egekbe pumpálják az ingatlan árakat. Érdekes de cseheknél, németeknél ezt meg tudták ugrani.

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: node » 2024. április 5., péntek 15:23

Lassan nem kellene áttolni az Off topicba a panel vs társasház vitát?

Vissza: