pillanatra elképzeltemuntouchable írta:Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.
![Ufff :x](./images/smilies/nugget.gif)
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 7., vasárnap 23:20
pillanatra elképzeltemuntouchable írta:Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 7., vasárnap 23:13
Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.géza írta:Pedig odakerulhetnek, tegyuk fel, hogy '26-ban nem lesz relativ tobbsege senkinek se, a Fidesz plusz Fidesz v2 (Mi hazank) sem er el egyuttesen 50%+1 mandatumot, akkor nehezen lehet elkerulni, hogy valaki egy 15-20%-os DK-val osszealljon.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.
Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 7., vasárnap 23:06
Pedig odakerulhetnek, tegyuk fel, hogy '26-ban nem lesz relativ tobbsege senkinek se, a Fidesz plusz Fidesz v2 (Mi hazank) sem er el egyuttesen 50%+1 mandatumot, akkor nehezen lehet elkerulni, hogy valaki egy 15-20%-os DK-val osszealljon.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.
Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 22:14
Pszichopata. Plusz eszukben sincs hatalomra jutni.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. április 7., vasárnap 22:04
Sztem ugy van vele, hogy amig jon a penz ov-től, ő+klári eljátszogatnak és van pénz koccintósra, még hó végén is. Sztem ennyi. Amíg játsszák a játékot, addig csörög.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 7., vasárnap 21:53
Igaz, igaz, csak az 1bitest másra használjuk, aztán a végén még valaki megsértődikRealMadridFanatic írta: 2 bit az 4 allapot, ne tulozzunk.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 7., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 7., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 7., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 7., vasárnap 20:57
Én továbbra is a 2bites gondolkodást tartom a legnagyobb hibának a politikában. Minden vagy fehér, vagy fekete. Vagy velünk van, vagy ellenünk. Vagy messiás, vagy hazaáruló. Nincsenek árnyalatok, és folyamatosan megy a skatulyázás, megbélyegzés. Ebből adódik, hogy ha valaki valamit a fejébe vett, akkor azt onnan kiverni szinte lehetetlen. Ma Magyarországon nem is politika van, hanem hit. És a hitében senki nem ingatható meg, mert az úgy biztos, ahogy ő hiszi. Erre játszik rá mindenki, aki ma politikával foglalkozik, legyen az politikus, médiás, youtubos meg mittudoménki.Faust írta:Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema![]()
Roncs ellen nincs mit tenni amugy, csak varni, amig kihalnak.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 7., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. április 7., vasárnap 20:27
A DK részéről Dobrev vállalja, elvileg már válaszoltak neki.'shutterisland írta:tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.
Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 7., vasárnap 18:44
tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.
Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 7., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 12:43
Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema![]()
Roncs ellen nincs mit tenni amugy, csak varni, amig kihalnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 7., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 7., vasárnap 11:51
1 nő és 1 férfi, ezt mondta tegnap és bárki jelentkezhet EP képviselőnek hozzájuk, várják a pályázatokat, szóval hehe itt az alkalom ha tenni akarsz valamit a roncs ellenhehetheoriginal írta:Ep valasztasokon lesznek jeloltjei, akik indulnak, en ugy értettem fél füllelCaraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?
En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.
Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo?![]()
En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
Van vmi oldal, talpramagyarok.hu talan, ahol meg lehet csekkolni
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 7., vasárnap 11:47
azt mondta hogy hamarosan bejelenti melyik párttal tudnak elindulni az EP valasztasokon es varja a jelentkezoket a szabad ep listakraCaraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?
En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.
Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo?![]()
En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem