En attol rettegek, hogy ahogy jon fel Magyar Peter, azzal parhuzamosan mar csak azon fognak dolgozni, hogy hogyan szervezzek ki az orszag maradek javait is offshore szamlakra alapitvanyokon keresztul es diplomata utlevelekkel.csababarca írta:Így-így.Realista24 írta:
Az ok inkabb az, hogy le se szarja, szerintem. Övek az orszag nagy resze, nyernek vagy sem, tovabbra is mindent befolyasolni tudnak, mert elszamoltatas nem lesz, abban szerintem egyetertunk.
Plusz ha Magyar Péternél felhozzuk, hogy ne álljon le Gulyással, mert szint alatti, akkor OV-nek is az Magyar egyelőre.
OV-nak egyáltalán nem kell leállni vitatkozgatni, elég a heti egy Kossuth-os alákérdezős "interjú", ott kinyilatkoztat, hallgatják a hívek, és kész is.
Viszont biztosan tartanak a fideszen belül attól ami most zajlik, mert a Megafon őrülten próbálkozik, Bohár napi 5-6-7 poszt ugyanarról, pszichópeti, ragasztópeti, akármik.
Én nem is a kormányváltást várom már, hanem hogy a megafonos bohócokat meglincseljék, igazán megérdemelnék.
Ha esetleg hatalomra is kerul borzaszto nehez sors ele nez ez az orszag.