Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 8., hétfő 11:57

csababarca írta:
Realista24 írta:

Az ok inkabb az, hogy le se szarja, szerintem. Övek az orszag nagy resze, nyernek vagy sem, tovabbra is mindent befolyasolni tudnak, mert elszamoltatas nem lesz, abban szerintem egyetertunk.
Így-így.

Plusz ha Magyar Péternél felhozzuk, hogy ne álljon le Gulyással, mert szint alatti, akkor OV-nek is az Magyar egyelőre.
OV-nak egyáltalán nem kell leállni vitatkozgatni, elég a heti egy Kossuth-os alákérdezős "interjú", ott kinyilatkoztat, hallgatják a hívek, és kész is.

Viszont biztosan tartanak a fideszen belül attól ami most zajlik, mert a Megafon őrülten próbálkozik, Bohár napi 5-6-7 poszt ugyanarról, pszichópeti, ragasztópeti, akármik.

Én nem is a kormányváltást várom már, hanem hogy a megafonos bohócokat meglincseljék, igazán megérdemelnék.
En attol rettegek, hogy ahogy jon fel Magyar Peter, azzal parhuzamosan mar csak azon fognak dolgozni, hogy hogyan szervezzek ki az orszag maradek javait is offshore szamlakra alapitvanyokon keresztul es diplomata utlevelekkel.

Ha esetleg hatalomra is kerul borzaszto nehez sors ele nez ez az orszag.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 8., hétfő 9:22

kiserik írta: Jaj, de szép példája az 1bites, megbélyegző hozzáálláshoz amiről tegnap beszéltünk

Arra próbáltam utalni, hogy a választási rendszerünknek hála gyakorlatilag elképzelhetetlen, amiről Magyar Péter beszél sokszor. Itt aki nyer, az nyer.
Ja, hogy erre probaltal utalni ezzel:
kiserik írta:Ajánlom tanulmányozni Magyarország választási rendszerét.
Aki nem kepes kiolvasni (irnam, hogy ezen sorok kozul, de hat csak egyrol beszelunk), az meg egybites gondolkodasu. Jol van. :lol:

Amugy meg irod, hogy tanulmanyozzuk a valasztasi rendszert, aztan kovetkezonek irod, hogy gyakorlatilag elkepzelhetetlen. Nem, itt nincsenek gyakorlatilag elkepzelhetetlen dolgok, vannak szabalyok, ha valaki megszerzi az 50%+1 mandatumot, akkor ok kepesek lesznek megvalasztani az uj miniszterelnokot. Ennyi.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. április 8., hétfő 8:43

Ami a zenében Azahriah, a fociban Szoboszlai az a politikában Magyar Peti :mrgreen:
Van már mindenhol kis hősünk, MP-nek is kéne egy Puskás Arénás tüntetés, 3 napos teltházas :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 8., hétfő 8:18

csababarca írta:
Realista24 írta:

Az ok inkabb az, hogy le se szarja, szerintem. Övek az orszag nagy resze, nyernek vagy sem, tovabbra is mindent befolyasolni tudnak, mert elszamoltatas nem lesz, abban szerintem egyetertunk.
Így-így.

Plusz ha Magyar Péternél felhozzuk, hogy ne álljon le Gulyással, mert szint alatti, akkor OV-nek is az Magyar egyelőre.
OV-nak egyáltalán nem kell leállni vitatkozgatni, elég a heti egy Kossuth-os alákérdezős "interjú", ott kinyilatkoztat, hallgatják a hívek, és kész is.

Viszont biztosan tartanak a fideszen belül attól ami most zajlik, mert a Megafon őrülten próbálkozik, Bohár napi 5-6-7 poszt ugyanarról, pszichópeti, ragasztópeti, akármik.

Én nem is a kormányváltást várom már, hanem hogy a megafonos bohócokat meglincseljék, igazán megérdemelnék.
Abban en is biztos vagyok, hogy tartanak ettol az egesztol es ez nagyon jo.
Vegre tizezrek, szazezrek mozdulnak meg, latni mast is a kozossegi mediaban, mint az atlag agymosast.

Remelhetoleg komoly szakmai stab/szakemberek vannak Magyar mögött, es nem utolso sorban tamogato, mert ebbol ket valasztason belul komoly eredmeny is lehetne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 8., hétfő 8:14

Realista24 írta:

Így-így.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 8., hétfő 7:52

gutihaz14 írta: koleszterinbomba utcai szabadsagharcos biztos nem ul le vitázni

eleve a sajat beszedeit csak olvasni tudja annyi hülyeseget irnak benne. önálló mindatot nem tud megofgalmazni, ebben hasonlit a szavazoira, kepzeljetek mi lenne ha vitaznia kene es szembesitenek a 14 ev lopasaival kozben....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 8., hétfő 7:36

géza írta:
Toroczkai elmondta valamelyik videojaban, hogy nem szukseges a parlamenti kepviselok tobbsege a miniszterelnok megvalasztasahoz?

Magyarorszag alaptorvenye, 16. cikk, (4) bekezdes:
(4) A miniszterelnök megválasztásához az országgyűlési képviselők több mint a felének szavazata szükséges. A miniszterelnök a megválasztásával hivatalba lép.
Jaj, de szép példája az 1bites, megbélyegző hozzáálláshoz amiről tegnap beszéltünk :lol:

Arra próbáltam utalni, hogy a választási rendszerünknek hála gyakorlatilag elképzelhetetlen, amiről Magyar Péter beszél sokszor. Itt aki nyer, az nyer.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 8., hétfő 6:55

koleszterinbomba utcai szabadsagharcos biztos nem ul le vitázni

eleve a sajat beszedeit csak olvasni tudja annyi hülyeseget irnak benne. önálló mindatot nem tud megofgalmazni, ebben hasonlit a szavazoira, kepzeljetek mi lenne ha vitaznia kene es szembesitenek a 14 ev lopasaival kozben....
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 8., hétfő 6:51

'shutterisland írta: asszem gulyas ult le mzp-vel a tranziton, gondolom o lenne kijelolve, meglatjuk.

az is parades lenne egyebkent, nem tudom mi jonne ki egy dobrev-mp-gulyas harmas vitabol, baromi groteszk lenne az egesz. :D
Sztem azt mpnek nem szabad elvallalnia.
Masodrangu ketsegbeesett pozicioba rakna magat, aki kapaszkodik alulrol felfele.
Fentrol kell ezt, ugy kell pozicionalni, feri, viktor, masokkal nincs ertelme
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 8., hétfő 6:05

asszem gulyas ult le mzp-vel a tranziton, gondolom o lenne kijelolve, meglatjuk.

az is parades lenne egyebkent, nem tudom mi jonne ki egy dobrev-mp-gulyas harmas vitabol, baromi groteszk lenne az egesz. :D

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 8., hétfő 5:56

'shutterisland írta: gondolom orban nem fog reagalni, de mar az is meglepo, hogy dobrev vallalna.
mindenkeppen be kell vallalja akkor is mp, ha csak vele tud leulni vitazni.
Szerintem annyi azért van ebben a kihívásban, hogy vitya egy zsoldost bedob a darálóba. De, hogy ő személyesen nem fog megjelenni az szinte biztos. El kell osztania a pénzeket, a kis birtokát körbe kell ültetni fával, vasútállomásokat és stadionokat kell még építeni. Aztán Dubaiban lehet még vesz egy kis kikötőt mielőtt megtervezi a Felcsút - Moszkva - Peking - Belgrád vasútvonalat. Ez sok energiát igényel.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 8., hétfő 5:41

gondolom orban nem fog reagalni, de mar az is meglepo, hogy dobrev vallalna.
mindenkeppen be kell vallalja akkor is mp, ha csak vele tud leulni vitazni.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 7., vasárnap 23:52

Faust írta:
Kercsó írta:

pillanatra elképzeltem :x
14 éve éltek benne, mit kell ezen elképzelni. :mrgreen:
Jogos! :D Betalált.
Hala Madrid y nada más 🤍

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 7., vasárnap 23:49

Toroczkai elmondta valamelyik videojaban, hogy nem szukseges a parlamenti kepviselok tobbsege a miniszterelnok megvalasztasahoz?

Magyarorszag alaptorvenye, 16. cikk, (4) bekezdes:
(4) A miniszterelnök megválasztásához az országgyűlési képviselők több mint a felének szavazata szükséges. A miniszterelnök a megválasztásával hivatalba lép.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 7., vasárnap 23:37

Amugy zsenialis, ahogy vergodik a propagandamedia. Egyszeruen nem talalnak fogast, vaktaban lovoldoznek mindenfele, hatha valami beut.

Most ugye probaljak osszegyurcsanyozni es dollarbaloldalozni MP-t, meg a reklamokba is lecsereltek Fegyor helyett. Kozben meg a mandiner ilyen cimeket ad a cikkenek, ami total ellentet: Gyurcsánynak most lett elege Magyar Péterből – kemény üzenetet küldött neki.

A nagy gyulolkodok mar az ordog gyurcsany szavara is hallgatnak most, csak hogy tenyleg mp legyen a legnagyobb uj ellenseg. Egyik hirbe gyurcsanynak elege van belole, masikba meg az o embere. Egyre tobb a hiba a gepezetben. :-(

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 7., vasárnap 23:30

Ajánlom tanulmányozni Magyarország választási rendszerét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 7., vasárnap 23:29

Nyilvan borzalmas lenne negy evig, de az fix, hogy ha ok osszeallnak, akkor az azt kovetkezo valasztason mindket part eltunne a gecibe. Meg azt is el tudom kepzelni, hogy elorehozott valasztasok lennenek egybol, mert azt tenyleg nem lehetne kimagyarazni sehogy.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 23:26

Kercsó írta:
untouchable írta:Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.
14 éve éltek benne, mit kell ezen elképzelni. :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 7., vasárnap 23:20

untouchable írta:Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 7., vasárnap 23:13

géza írta:
BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?

Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.

Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel. :)
Pedig odakerulhetnek, tegyuk fel, hogy '26-ban nem lesz relativ tobbsege senkinek se, a Fidesz plusz Fidesz v2 (Mi hazank) sem er el egyuttesen 50%+1 mandatumot, akkor nehezen lehet elkerulni, hogy valaki egy 15-20%-os DK-val osszealljon.
Megnézném a Fidesz-DK koalíciót.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: