Persze hogy nem releváns, hiszen nekünk itt a jó öreg eyetest.MarioCirolo írta:Vinicious tegnap adott 2 golpasszt es a meccs legjobbja lett az uefanal, fotmobon es a whoscorednal is. De ezek csak a tenyek es nem utalattol vezerelt velemenyek a Real Madrid egyik magyar forumarol, szoval gondolom nem relevans.hehetheoriginal írta: Bocs meg annyi, de nem tudom magamban tartani, mert nap kozben szet fog baszni az ideg, es emiatt "levalhat" valakinek az arca, de....
Kurva binicius, hogy nem ismeri fel, nem erzi, hogy egy rakas szar, ahogy jatszik, ahogy kocog meg illegeti magat a palyan, hogy rodrigo lo ra, o van legelol, es megis o er vissza az emberrel a vedekezesben, mert nyamvadekfasz binicius csak kocog, meg teszi magat, mintha olyan kibaszottnagy kiraly lenne, aztan bemakol vmi beadast - meggyozodesem, hogy közepre szanta, csak a szokasos modon azt se tudja milyen iranyba all a laba, aztan az elbaszott passzbol epp valverde arra jart es gol lett.. aztan ha jol lattam meg pofazik meg elegedetlenkedik, amikor lecserelik, abszolut nincs kepben, nincs tudataban a letevel, az egesz kep, nem latja magat kivulrol milyen kurvagaz, amit muvel.
Balfasz.
Es akkor meg arrol nem is beszeltem hogy néger.
Amúgy meg nem volt vállalhatatlan, de azért bőven lehetett volna többet 1v1-ezni Akanjiék ellen, helyette alibi visszapasszok mentek nem egyszer. Visszavágón Walker majd szokásosan zsebre teszi gondolom.