HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 12., péntek 0:01
nem tudom valtozott-e azota a helyzet, de nem hinnem.
a lényeg, hogy szinte minden reggel/delelott brunch, kozos reggelizes, ilyen (szervezett) csoportos pletyizes, olyan bullshit amerikai culture megbeszeles, mintha mittudomen egy kommunikacio szakon ereztem volna magam valami huszadrangu balfasz foiskolan, ahova azokat veszik fel, ahova senki mas nem jutott be. biztos voltak nagy koponyak meg expert arcok is, nem azt mondom, de nem ismertem meg sokat. ez volt altalaban delelottonkent, delutan mar mentek a group chatben, hogy ki hova megy, ki megy focizni, kosarazni, tollasozni vagy roplabdazni, vagy kik mennek uj etterembe kozos munkavacsorara kiprobalni. aztan az utolso napokban, amikor mar felmondtam, jott az info, hogy par honap mulva bevezetik, hogy barmennyit - ismetlem - barmennyi szabadsagod lehet, ha kozben dolgozol. ez nem tudom megvalosult-e. aztan volt meg, hogy kb minden masodik reggel megjelentek ezeken a brunchokon az ilyen olyan department vezetok meg fonokok, es mindenfele fajta "kiseloadast" tartottak, hogy miert nem csipik trumpot. nekem itt telt be a pohar, fasznak se volt kedve politizalast hallgatni, amikor en oda elvileg dolgozni mentem - de valos, hasznos munkat kb osszesen par oranyit vegeztem az alatt az ido alatt, amikor ott voltam, es amugy egy lusta geci vagyok, plane ha masnak kell dolgozni, de mar nekem is tele volt a zsakom, hogy megy a semmirekelloseg, es nem csinalunk semmi produktivat. en ertem, hogy a magyar szekhely legelejen meg kellett teremteni a ceges kulturat, azt hittem az elso 3 napos hoteles trening - bevezeto - utan beindulnak a dolgok, de lofasz nem volt, csak az, amit itt leirtam. aztan jott egy ajanlat, amire igazabol mar korabban is vartam, es azonnal kinyomtam az esc gombot.
volt egy ismerosom ott, azota o is lelepett, csinalt sajat ceget, szoval nem tudom mi megy manapsag. az irodat az elejen bereltek a duna towerben az arpad hidnal, de utana elkoltoztek oda, ahol asszem ma is vannak.
tipikus szelsobalos - gondolom rengeteg woke, lgbtq (egyik vezer egy tipikus baszatlan ferfigyulolo ocsmanygeci kekhaju nember volt) es metoo propagandaval - elbaszott amerikai ceg, tenyleg a vilag osszes penzevel.
thereisonly1ronaldo