Politika
Re: Politika
Attol mert valami nem minden feher vagy fekete, van ami meg igen. Vannak eldontendo kerdesek, igen nem valaszok, es fekete feher dolgok. Erdemes neha szetnezni a vilagban, es eszrevenni, ha valaminek csak es kizarolag 2 outputja lehetseges. Es erdemes elgondolkodni azon, hogy altalaban a legegyszerubb megoldas a jo megoldas, nem a mindenfele tenyt es tudast nelkulozo ember megoldasai.kiserik írta:Ahhoz viszont kell, hogy belássa valaki, az életben nem minden fehér és fekete. Az átlag ember szintjén igazad lehet, de talán lehet itt más is a háttérben. Az ilyen dolgok már rég nem a pénzről szólnak. A hatalom a lényeg. Ezek az összeesküvések, összeesküvés elméletek a világuralomról szólnak. Itt viszont már érdek lehet a kevesebb ember. Kevesebb embert könnyebb ellenőrizni, irányítani. Könnyebb fenntartani egy látszat jóllétet. Vagy akár lehet egy olyan iránya is ezeknek a törekvéseknek, hogy az egész a világ megmentéséről szól. Kevesebb ember, több élelem, könnyebben megőrizhető egészség, szebb, új világ.zsuninnyo írta:
Pontosan itt bukik meg az egesz, senkinek sem erdeke, hogy a vilag nepessege kisebb legyen. Ehhez nem kell sem sok iq sem kulonleges tudas, hogy valaki ezt ertse.
Érdemes néha kinyitni az emberi tudatot és szétnézni a világban, odafigyelni és befogadni az információkat és több irányból megközelíteni azokat.
Azok, akik hatalmat akarnak maguknak, megszerzik. Azok akik penzt akarnak maguknak, megszerzik. Nem mindenfele hulye modon, 16szoros criss-cross hullokkel osszhangban a belso foldbol, es nem is ufokkal kifejlesztet szuperkatonak altal zsido kisgyerekek szajaba kopott deneverlevessel.
Az ember kapzsi volt, es meg mindig az. Minden a penzrol szol, abbol sosem eleg. Van akinek kell a hatalom is, arrol nagyon jol tudhato, kik azok.
A jovoben is kapzsi marad az ember valoszinuleg, bar ezt nehez megmondani.
Ti konkretan leirjatok a kommunizmust, mint elkepzeles egy olyan vilagban, ami a kapitalizmus fele halad. Ezt az ellentmondast fel tudjatok oldani azzal, hogy "deeztitkoskommunizmus, osszeskuves". Minden teny a ti allitasotokkal szemben mutatkozik, de ez nem szamit, mert van aki "jobban" tudja, mindenfele hulyesegre es ingovanyos elmeletre alapozva.
Ez a nepirtas ez egy annyira nonszensz elmelet, hogy elkepeszto. MINDEN TENY ezzel szembe megy, de persze van, aki ezt is meg tudja magyarazni. Ez konkretan a demografia laposfoldje. "kevesebb embert konnyebb iranyitani". ez az erv, az evezredes tortenelmunkkel, tudomanyunkkal es statisztikainkkal szemben, ami mind TENY, mert latod a sajat szemeddel, minden nap.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azoknak az embereknek akikről szó van a pénznél fontosabb a hatalom és a totális kontroll. Attól, hogy afrikában vagy kínában hűdesok ember van nemhiszem, hogy több pénzt költenek mint europa vagy amerika.zsuninnyo írta:A vilag leggazdagabb retege minden teruleten abbol gazdag, hogy sok ember van. A penzugyi szektor, a gyogyszeripar, az informatika, fegyvergyartas, az elelmiszeripar minden abbol tud novekedni, hogy sok emebr van, akikbol penzt csinalhat. Sok embernek kell elelem, sok emebrnek az adatai ernek sokat, sok ember penze er sokat, sok ember betegseget lehet jo penzen meggyogyitani, sok ember tobb tud egymassal haboruzni, tobb fegyvert hasznalni.Realista24 írta:
Hogyne lenne erdeke? Ilyen merteku dolgot ket dologgal lehet elerni, haboruval es valami jarvannyal. Mindegyikben tobb penz van, mint a fogyasztasi cikkek arulasaban.
Szerintem valós, hogy affelé tartunk, hogy konkrétan semmi nelegyen a tulajdonunknban. 2030ra ez nemhiszem, hogy megvalósul max tényleg valami atomháboróval de látszik merre haladunk. Pl ha megveszel ps-en egy játékot 40 ezerért ott is le van írva, hogy nem a tulajdonod hiába fizetted ki és ha a ps úgy dönt, hogy kiveszi a kínálatból akármilyen okból baszhatod, hogy teljes áron kifizetted. De zene netflix mind ugyanez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
Persze, csak a legtöbb esetben nem jutsz sehová, legfeljebb elfogadsz egy, az értékrendednek leginkább megfelelő konteót és lehet mutogatni másokra.kiserik írta: Érdemes néha kinyitni az emberi tudatot és szétnézni a világban, odafigyelni és befogadni az információkat és több irányból megközelíteni azokat.
Nem azt mondom, hogy csukd be a szemed és zárj ki mindent, de ilyen szinten nincs esélye egy átlagembernek hatást gyakorolni, viszont kiválóan le lehet épülni mentálisan, gondolati spirálokba csúszva szép lassan elveszteni a kapcsolatot azokkal a dolgokkal, amikre viszont lehetne ráhatása az egyénnek.
Egy belföldi aktuálpolitikai helyzet értelmezése az persze teljesen rendben van, sőt kellene is, de az igazán fontos a mikrokörnyezet számomra, a családom, barátaim, ismerőseim, kollégáim életére tudok hatást gyakorolni, változásokat kicsikarni és ennyi elég is számomra. A világot majd megmenti más.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ahhoz viszont kell, hogy belássa valaki, az életben nem minden fehér és fekete. Az átlag ember szintjén igazad lehet, de talán lehet itt más is a háttérben. Az ilyen dolgok már rég nem a pénzről szólnak. A hatalom a lényeg. Ezek az összeesküvések, összeesküvés elméletek a világuralomról szólnak. Itt viszont már érdek lehet a kevesebb ember. Kevesebb embert könnyebb ellenőrizni, irányítani. Könnyebb fenntartani egy látszat jóllétet. Vagy akár lehet egy olyan iránya is ezeknek a törekvéseknek, hogy az egész a világ megmentéséről szól. Kevesebb ember, több élelem, könnyebben megőrizhető egészség, szebb, új világ.zsuninnyo írta:Pontosan itt bukik meg az egesz, senkinek sem erdeke, hogy a vilag nepessege kisebb legyen. Ehhez nem kell sem sok iq sem kulonleges tudas, hogy valaki ezt ertse.magnus666 írta: Az egyik annual meetingen az egyik tag arról beszélt, hogy ha csak egy dolgot tudna tenni, az az lenne, hogy a népességet drasztikusan lecsökkentené. X-en sok hasonló videó van a meetingekről, ez csak egy durva példa, nem megyek bele, akit érdekel utánanéz.
Érdemes néha kinyitni az emberi tudatot és szétnézni a világban, odafigyelni és befogadni az információkat és több irányból megközelíteni azokat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
A vilag leggazdagabb retege minden teruleten abbol gazdag, hogy sok ember van. A penzugyi szektor, a gyogyszeripar, az informatika, fegyvergyartas, az elelmiszeripar minden abbol tud novekedni, hogy sok emebr van, akikbol penzt csinalhat. Sok embernek kell elelem, sok emebrnek az adatai ernek sokat, sok ember penze er sokat, sok ember betegseget lehet jo penzen meggyogyitani, sok ember tobb tud egymassal haboruzni, tobb fegyvert hasznalni.Realista24 írta:Hogyne lenne erdeke? Ilyen merteku dolgot ket dologgal lehet elerni, haboruval es valami jarvannyal. Mindegyikben tobb penz van, mint a fogyasztasi cikkek arulasaban.zsuninnyo írta:
Pontosan itt bukik meg az egesz, senkinek sem erdeke, hogy a vilag nepessege kisebb legyen. Ehhez nem kell sem sok iq sem kulonleges tudas, hogy valaki ezt ertse.
Ezek mind "semmit" sem ernek ha nincs eleg ember (itt a semmit az a relativ a mostani allapothoz kepest).
Ez pedig nagyjabol olyan igaz erv, mint a szavazzunk a fideszre, mert ok mar eleget loptak, az ujak meg elorol kezdenek szoval sokkal rosszabb lenne. Az ember kapzsi, semmi sem eleg. Mar alapbol mi a fenet csinal valaki 1 milliard dollarral vagy forinttal, minek neki tobb?Realista24 írta:Szerintem egyreszt nem 90%ra kell gondolni, mert mar 10% is majdnem 1mrd embert jelent.BlancoMark írta:
Ez oke, de ha kihal a vilag 90%-a akkor utana ki fogja szolgalni a mestereket es a jelenlegi eletszinvonalukat a rabszolgamunkajaval?
Masreszt, amire elernek barmilyen szamot, addigra a mostani mesterek a ket iparbol annyira meg tudjak szedni magukat, amennyire csak akarjak. Ahogy eddig is tettek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem egyreszt nem 90%ra kell gondolni, mert mar 10% is majdnem 1mrd embert jelent.BlancoMark írta:Ez oke, de ha kihal a vilag 90%-a akkor utana ki fogja szolgalni a mestereket es a jelenlegi eletszinvonalukat a rabszolgamunkajaval?Realista24 írta:
Hogyne lenne erdeke? Ilyen merteku dolgot ket dologgal lehet elerni, haboruval es valami jarvannyal. Mindegyikben tobb penz van, mint a fogyasztasi cikkek arulasaban.
Masreszt, amire elernek barmilyen szamot, addigra a mostani mesterek a ket iparbol annyira meg tudjak szedni magukat, amennyire csak akarjak. Ahogy eddig is tettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ez oke, de ha kihal a vilag 90%-a akkor utana ki fogja szolgalni a mestereket es a jelenlegi eletszinvonalukat a rabszolgamunkajaval?Realista24 írta:Hogyne lenne erdeke? Ilyen merteku dolgot ket dologgal lehet elerni, haboruval es valami jarvannyal. Mindegyikben tobb penz van, mint a fogyasztasi cikkek arulasaban.zsuninnyo írta:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogyne lenne erdeke? Ilyen merteku dolgot ket dologgal lehet elerni, haboruval es valami jarvannyal. Mindegyikben tobb penz van, mint a fogyasztasi cikkek arulasaban.zsuninnyo írta:Pontosan itt bukik meg az egesz, senkinek sem erdeke, hogy a vilag nepessege kisebb legyen. Ehhez nem kell sem sok iq sem kulonleges tudas, hogy valaki ezt ertse.magnus666 írta: Az egyik annual meetingen az egyik tag arról beszélt, hogy ha csak egy dolgot tudna tenni, az az lenne, hogy a népességet drasztikusan lecsökkentené. X-en sok hasonló videó van a meetingekről, ez csak egy durva példa, nem megyek bele, akit érdekel utánanéz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pontosan itt bukik meg az egesz, senkinek sem erdeke, hogy a vilag nepessege kisebb legyen. Ehhez nem kell sem sok iq sem kulonleges tudas, hogy valaki ezt ertse.magnus666 írta: Az egyik annual meetingen az egyik tag arról beszélt, hogy ha csak egy dolgot tudna tenni, az az lenne, hogy a népességet drasztikusan lecsökkentené. X-en sok hasonló videó van a meetingekről, ez csak egy durva példa, nem megyek bele, akit érdekel utánanéz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem lehet annyira hulye, hogy ne lassa meg, hogy mp berobbanasaval + vona fele mikropartok kepbe kerulesevel az o szavazataiknak a stagnalasa is mar siker.
gondolom probalja egybetartani a magot, hogy 26-ban is meglegyen a parlamenti kuszob.
gondolom probalja egybetartani a magot, hogy 26-ban is meglegyen a parlamenti kuszob.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
azóta megnéztem, így a reggeli kávé mellé.ferni írta:
fix látta... tűpontosan leírta
Hát sokban tévedtem, CIA nem volt komondva pl:D
Mostmár teljesen ráment Toroczkai is, hogy az alusapkás konteokkal a maga táborát egyben tartsa, nem pedig növeszteni akarja.
Megnézel egy random Toroczkai videót, mittomén a húsvétról, ott is ezeket a paneleket löki el.
Ugye pont az ilyen "tényfeltárásairól" írtam múltkor, Hadházy kapcsán, kb olyan légbőlkapott következtetések megint, mint amit mindig nyom, és amit meg kikért magának Hadházytól.
Egyszerűbb lett volna ha 30 perces tiktok videóban reagál, hogy MP-t az usa és a szélsőlib woke pénzeli, aztán le van tudva. Mondjuk tény és való, így szakszerűen hangzott.
Azon gondolkoztam, hogy engem is CIA-snak tartana, mert MacBook-ot használok, plusz voltam jópárszor az USA-ban, és még a New York-i demokrata párt elnökével is találkoztam (konkrétan a főnököm a táborban:D), szóval összeállna a kép hamar Toroczkainál.
Félreértés azét ne essék, nyilván állnak mögötte, ezt én sem vitatom. De ezzel a videóval kicsit azt üzente a Mihazánk elnöke, hogy majd megint jönnek a covidvakcina fanok, és dobálnak meg minenkit a tűvel az oltással.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom valtozott-e azota a helyzet, de nem hinnem.
a lényeg, hogy szinte minden reggel/delelott brunch, kozos reggelizes, ilyen (szervezett) csoportos pletyizes, olyan bullshit amerikai culture megbeszeles, mintha mittudomen egy kommunikacio szakon ereztem volna magam valami huszadrangu balfasz foiskolan, ahova azokat veszik fel, ahova senki mas nem jutott be. biztos voltak nagy koponyak meg expert arcok is, nem azt mondom, de nem ismertem meg sokat. ez volt altalaban delelottonkent, delutan mar mentek a group chatben, hogy ki hova megy, ki megy focizni, kosarazni, tollasozni vagy roplabdazni, vagy kik mennek uj etterembe kozos munkavacsorara kiprobalni. aztan az utolso napokban, amikor mar felmondtam, jott az info, hogy par honap mulva bevezetik, hogy barmennyit - ismetlem - barmennyi szabadsagod lehet, ha kozben dolgozol. ez nem tudom megvalosult-e. aztan volt meg, hogy kb minden masodik reggel megjelentek ezeken a brunchokon az ilyen olyan department vezetok meg fonokok, es mindenfele fajta "kiseloadast" tartottak, hogy miert nem csipik trumpot. nekem itt telt be a pohar, fasznak se volt kedve politizalast hallgatni, amikor en oda elvileg dolgozni mentem - de valos, hasznos munkat kb osszesen par oranyit vegeztem az alatt az ido alatt, amikor ott voltam, es amugy egy lusta geci vagyok, plane ha masnak kell dolgozni, de mar nekem is tele volt a zsakom, hogy megy a semmirekelloseg, es nem csinalunk semmi produktivat. en ertem, hogy a magyar szekhely legelejen meg kellett teremteni a ceges kulturat, azt hittem az elso 3 napos hoteles trening - bevezeto - utan beindulnak a dolgok, de lofasz nem volt, csak az, amit itt leirtam. aztan jott egy ajanlat, amire igazabol mar korabban is vartam, es azonnal kinyomtam az esc gombot.
volt egy ismerosom ott, azota o is lelepett, csinalt sajat ceget, szoval nem tudom mi megy manapsag. az irodat az elejen bereltek a duna towerben az arpad hidnal, de utana elkoltoztek oda, ahol asszem ma is vannak.
tipikus szelsobalos - gondolom rengeteg woke, lgbtq (egyik vezer egy tipikus baszatlan ferfigyulolo ocsmanygeci kekhaju nember volt) es metoo propagandaval - elbaszott amerikai ceg, tenyleg a vilag osszes penzevel.
a lényeg, hogy szinte minden reggel/delelott brunch, kozos reggelizes, ilyen (szervezett) csoportos pletyizes, olyan bullshit amerikai culture megbeszeles, mintha mittudomen egy kommunikacio szakon ereztem volna magam valami huszadrangu balfasz foiskolan, ahova azokat veszik fel, ahova senki mas nem jutott be. biztos voltak nagy koponyak meg expert arcok is, nem azt mondom, de nem ismertem meg sokat. ez volt altalaban delelottonkent, delutan mar mentek a group chatben, hogy ki hova megy, ki megy focizni, kosarazni, tollasozni vagy roplabdazni, vagy kik mennek uj etterembe kozos munkavacsorara kiprobalni. aztan az utolso napokban, amikor mar felmondtam, jott az info, hogy par honap mulva bevezetik, hogy barmennyit - ismetlem - barmennyi szabadsagod lehet, ha kozben dolgozol. ez nem tudom megvalosult-e. aztan volt meg, hogy kb minden masodik reggel megjelentek ezeken a brunchokon az ilyen olyan department vezetok meg fonokok, es mindenfele fajta "kiseloadast" tartottak, hogy miert nem csipik trumpot. nekem itt telt be a pohar, fasznak se volt kedve politizalast hallgatni, amikor en oda elvileg dolgozni mentem - de valos, hasznos munkat kb osszesen par oranyit vegeztem az alatt az ido alatt, amikor ott voltam, es amugy egy lusta geci vagyok, plane ha masnak kell dolgozni, de mar nekem is tele volt a zsakom, hogy megy a semmirekelloseg, es nem csinalunk semmi produktivat. en ertem, hogy a magyar szekhely legelejen meg kellett teremteni a ceges kulturat, azt hittem az elso 3 napos hoteles trening - bevezeto - utan beindulnak a dolgok, de lofasz nem volt, csak az, amit itt leirtam. aztan jott egy ajanlat, amire igazabol mar korabban is vartam, es azonnal kinyomtam az esc gombot.
volt egy ismerosom ott, azota o is lelepett, csinalt sajat ceget, szoval nem tudom mi megy manapsag. az irodat az elejen bereltek a duna towerben az arpad hidnal, de utana elkoltoztek oda, ahol asszem ma is vannak.
tipikus szelsobalos - gondolom rengeteg woke, lgbtq (egyik vezer egy tipikus baszatlan ferfigyulolo ocsmanygeci kekhaju nember volt) es metoo propagandaval - elbaszott amerikai ceg, tenyleg a vilag osszes penzevel.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
miért? nem tervezek karriert váltani, de érdekel a tapasztalatod.hehetheoriginal írta:kb 5 hétig bírtam náluk dolgozni.
még mikor Mo-ra jöttek trump uralkodása idején. okádék volt az egész.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kb 5 hétig bírtam náluk dolgozni.A blackrock-ot nem kell bemutatni senkinek
még mikor Mo-ra jöttek trump uralkodása idején. okádék volt az egész.
tények, bizonyítékok vannak sokmindenre.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
megnéztem toroczkai videóját amit svájcban forgatott a wef központjánál. arról van szó, ahol a great resetről beszél.
a covid19: the great reset egy könyv, én anno elolvastam a tartalma kisarkítva annyi, hogy az elit a real life 1984-et vízionál nekünk, de nem csak ez a durva benne, hanem a megjelenése: 2020 július, covid kitörés után 7 hónappal.
Az egyik annual meetingen az egyik tag arról beszélt, hogy ha csak egy dolgot tudna tenni, az az lenne, hogy a népességet drasztikusan lecsökkentené. X-en sok hasonló videó van a meetingekről, ez csak egy durva példa, nem megyek bele, akit érdekel utánanéz.
Szintén a wef az akik nagyon nyomják a cbdc-t, a központi bankok által fejlesztett és kibocsátott digitális fizetőeszközt, amivel minden fizetésed nyomon követhető, kontrollálható mire költesz, nincsenek adózási kiskapuk, adott esetben simán befagyasztható, ha “nem jól viselkedsz”. Nigériában totális bukás lett belőle, az emberek nem akarják használni, nem bíznak a kormányban és a bankokban.
Ugyanez a társaság írt egy cikket 2017-ben, “The year is 2030: You will own nothing and you will be happy”, ezt a cikket azóta leszedték.
A blackrock-ot nem kell bemutatni senkinek, nekem az a véleményem, hogy túl nagy a hatalmuk, az S&P500-on jelen lévő cégek 88%-nak ők a legnagyobb részvényesei a Vanguarddal együtt és ez a két óriás a másik legnagyobb részvényese, mondhatni fúzióban működnek.
Hogy a víziókból mi lesz azt nem tudom megmondani, konteókba nem megyek bele, ezek dokumentált tények, mindenki vonja le a maga konklúzióját.
Gondolom ez a banda és a támogatóik a globalisták viktorék szemében. Ott a bökkenő, hogy viktor is tag, ahogy egyébként trump is, a tetejébe pedig viktor főnöke, putin is és putin még Young Global Leader is volt. Ezeket valamiért sosem hozza szóba a fidesz, vagy toroczkai.
a covid19: the great reset egy könyv, én anno elolvastam a tartalma kisarkítva annyi, hogy az elit a real life 1984-et vízionál nekünk, de nem csak ez a durva benne, hanem a megjelenése: 2020 július, covid kitörés után 7 hónappal.
Az egyik annual meetingen az egyik tag arról beszélt, hogy ha csak egy dolgot tudna tenni, az az lenne, hogy a népességet drasztikusan lecsökkentené. X-en sok hasonló videó van a meetingekről, ez csak egy durva példa, nem megyek bele, akit érdekel utánanéz.
Szintén a wef az akik nagyon nyomják a cbdc-t, a központi bankok által fejlesztett és kibocsátott digitális fizetőeszközt, amivel minden fizetésed nyomon követhető, kontrollálható mire költesz, nincsenek adózási kiskapuk, adott esetben simán befagyasztható, ha “nem jól viselkedsz”. Nigériában totális bukás lett belőle, az emberek nem akarják használni, nem bíznak a kormányban és a bankokban.
Ugyanez a társaság írt egy cikket 2017-ben, “The year is 2030: You will own nothing and you will be happy”, ezt a cikket azóta leszedték.
A blackrock-ot nem kell bemutatni senkinek, nekem az a véleményem, hogy túl nagy a hatalmuk, az S&P500-on jelen lévő cégek 88%-nak ők a legnagyobb részvényesei a Vanguarddal együtt és ez a két óriás a másik legnagyobb részvényese, mondhatni fúzióban működnek.
Hogy a víziókból mi lesz azt nem tudom megmondani, konteókba nem megyek bele, ezek dokumentált tények, mindenki vonja le a maga konklúzióját.
Gondolom ez a banda és a támogatóik a globalisták viktorék szemében. Ott a bökkenő, hogy viktor is tag, ahogy egyébként trump is, a tetejébe pedig viktor főnöke, putin is és putin még Young Global Leader is volt. Ezeket valamiért sosem hozza szóba a fidesz, vagy toroczkai.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Meló közbe tökéletes leszsoadroli írta: Konteós vidinyó Magyar Petyáról, Toroczkaitól
Csak pár kommentet olvastam alatta:
"Zelinskij magyar változata"
"Kik állnak mögötte? A helyes válasz a zs."
- BlancoMark
Fu en is megneztem. Neha a vagasok, csusztatasok Megafonos szinten voltak.
Meg aszondja a deep state kuldte Magyar Petert hogy megakadolyozza az igazi harmadik ero (Mihazank) hatalomra jutasat.
Mondja mindezt ugy hogy az orszag 80%-a akkor sem szavazna rajuk ha fegyvert tartananak a fejehez. A lenyeg hogy erti a realitasokat.
Meg aszondja a deep state kuldte Magyar Petert hogy megakadolyozza az igazi harmadik ero (Mihazank) hatalomra jutasat.
Mondja mindezt ugy hogy az orszag 80%-a akkor sem szavazna rajuk ha fegyvert tartananak a fejehez. A lenyeg hogy erti a realitasokat.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
40 masodperc alatt kb ellotte az osszes kifejezest. Hubazdmeg, ez nagyon sulyos. Konkretan nem ertem, hogy mi a faszt neztem, a video fele random covid oltasokrol szol. A kommentekbe meg szetszopkodjak, hogy micsoda tenyfeltaras.csababarca írta:Majd csak holnap nézem meg, de nyugtass meg, hogy a szabadkőművesek, globális háttérhatalom, vakcinalobbi, black rock, woke, cia szavak elhangoznak benne valamilyen kontextusban:Dsoadroli írta: Konteós vidinyó Magyar Petyáról, Toroczkaitól
Arrol nem akar csinalni videot Toroczkai, hogy ot az oroszok penzelik, es mogotte kik allnak?
https://telex.hu/belfold/2024/03/29/tor ... ndahalozat
amerikai deepstate, csányi meg fidesz a jelöltek, hogy ki áll mögöttecsababarca írta:Majd csak holnap nézem meg, de nyugtass meg, hogy a szabadkőművesek, globális háttérhatalom, vakcinalobbi, black rock, woke, cia szavak elhangoznak benne valamilyen kontextusban:Dsoadroli írta: Konteós vidinyó Magyar Petyáról, Toroczkaitól
persze a fideszre pont nem talált tóthlacika semmi bizonyítékot és hát hogy hogy nem az amerikaikról van egy valagnyi bizonyíték....
fix látta... tűpontosan leírtaMeg hogy nem nezted meg a videot.