![Nem tudom :|](./images/smilies/noexpression.gif)
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. április 12., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. április 12., péntek 19:40
A citynel nem jatszott a csapat legjobbja, a legjobb vedojuk es a kezdo kapusuk
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 12., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 12., péntek 18:26
Igyis rugtunk 3 golt a citynek, a problema az, hogy kaptunk cserebe 3at. Nem gondolom, hogy Bappeval, Yoroval, Endrickkel, vagy Fonzival kevesebbet kaptunk volna. A citynel nem jatszott a csapat legjobbja, a legjobb vedojuk es a kezdo kapusuk, ezen kivul voltak tobben is, akik kisebb serulessel jatszottak, ennek ellenere kb. vegig az tortent, amit ok akartak. Szerintem nalunk tovabbra is strukturalis problemak vannak elsosorban a tamadasepitesben, a kontraknal nem latom a tudatossagot, a letamadasaink nem mukodnek (nem csak a city ellen) es az alap formacionk teljesen halott ugynek tunik. Csatar nelkul jatszunk es azt varjuk, hogy a btb kpnk majd hatha megerkezik a 16osra, a jobb szelt teljesen feladjuk, amig Vini es Rodrygo egymas labat tapossak a bal oldalon es amint valahogy megszerezzuk a vezetest, beallunk vedekezni, amit ebben a szezonban nem egyszer beszoptunk mar. Ha hasonlo felfogassal jatszunk manchesterben, lehet akarki a kezdonkben, meglepne ha tovabbmennenk. En tovabbra is azt erzem, hogy Ancelotti nem kompatibilis ezzel a kerettel es felek, hogy jovore meg egy evet elvesztegetunk vele a padon.ikarus93 írta: Szerintem is vereség, ez a City túl nagy falat jelenleg.
Jövőre Bappéval Yoroval Endrickkel Fonzival már jobbak az esélyek.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 12., péntek 17:16
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 12., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. április 12., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 12., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 12., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 12., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 12., péntek 7:16
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. április 11., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. április 11., csütörtök 16:33
https://www.youtube.com/@ZiggoSport/videossoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. április 11., csütörtök 16:25
hoofootsoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 11., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 11., csütörtök 14:43
Ezt az egész mákozást amúgy ti találtátok fel aztán zavar, ha itt azt olvasodrikko írta:Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:
A kerdesem, hogy miert ne irhatnank makkrol? Csak mert nekunk is szerencsenk volt?
Vagy te mar törölted a szotaradbol a csalas, megvesztegetes, biro szavakat?
Emlékszem arra is, ahogy CR-t 17 méterre a kaputól felrúgják és tizenegyest kaptok.
Nyugodtan amúgy beszélgessenek a makkról. Éhes disznó úgyis azzal álmodik.
Peace![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. április 11., csütörtök 14:24
dailymotionsoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. április 11., csütörtök 14:09
oda lett téve rendesenrikko írta:Nyugodtan amúgy beszélgessenek a makkról. Éhes disznó úgyis azzal álmodik.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 11., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 11., csütörtök 14:03
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem