Kinek mi a topfoci ugye
Ha számtalan szintiszta helyzet van az nalam szar vedelmeket jelent. Ha oda vissza helyzetek, akkor nalam az kontrollálatlan játék, kp hiánya.
Itt volt minden, intelligencia, párharcok, komoly taktikai küzdelem. Jo védekezések, stratégiák
Ennek ellenére lett 3-3, ez nálam a klasszis befejezéseket, helyzetfelismeréseket jelenti.
Camavinga golja előtt gyönyörűen adogattuk körbe, Cama jól indult meg egy résen, és helyesen at átlövést választotta. Nekem ettől ez szép gól, mert nem csak az utolso momentumot, a lövést, a labda útját a hálóba nézem...
Realnak 0,6 MCnek 0,8 volt az Xgje. 3-3-nál. Na egyrészt ennyit erről a statisztikáról, másrészt pont alátámasztja amit írok. Nagyszerű csapatmunkák mindkét oldalon, és klasszis megoldások. Hogy gvardiol soha nem fog még hasonlót sem rúgni? Hát neki ez volt a nagy momentuma. De ez az volt...szerencse? Mittomén hogy hívják ezt a fociban.
Visszatérve a mi keretünkre, a benne rejlő lehetőségekre...Ancelottit áldja az ég hogy Benzema elvesztésével egy Joseluval ezt tudja hozni, Perezt meg duplán áldja hogy ezt felismerte, hogy Ancelotti egy évig át tudja ezt hidalni, és meg tudjuk várni Mbappét.
Mi a picsat csinalnánk most Kane-el? Meg mi lenne nyártól? Jó hogy nem veszünk B megoldásokat. Mbappé meg majd beilleszkedik, nyugodt vagyok hogy a Donnal kezdi majd...na de ne szaladjunk előre.
Szerintem nyerünk angliába. Képesek vagyunk most, angliát azért bevettük már párszor, Valverde emlékeztetett hogy bennük van a tavalyi vereség...a kp-nk nagy formában van, a kis brazilok soha nem ijedtek még meg, a védelem is stabil, PaleoDani meg Mendy újra mint a beton. Most nem fognak meg minket, okos játékkal lehozzuk. De döntetlen nem lesz, eldől ez 90 perc alatt. Minimum egy csapat kurva jó focit fog tolni, rossz meccs nem lesz