Ez különösen igaz a Bayer Leverkusen idei mérlegére (25-4-0).Pad'em írta: Arteta: “In any other league in the world if you won the number of games in a row that we did, you would be six or eight points clear. That is not the case here. That is the challenge”.
Persze
Lúzer.
Premier League
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
94 es 97 ponttal is masodik lett, ezzel szinte barmikor bajnok lett volna.dzsi91 írta: Azért a liverpoolnak úgy 2018 óta bajnokesélyes csapata van. Grat, hogy azóta 1szer siketült behúzni a pl-t. Klopp jó edző de nem a nyertes fajta,sőt.
-
Hogyan lett ő Arsenal szurkoló? Amikor az Arsenal jó csapatnak számított, akkor ő még az oviban tömte a finomfőzeléket abba a szép nagy buci fejébe.untouchable írta:Amúgy tudja valaki, hogy ő miért nevezi magát Peet-nek? Ez hogy ment át? Ha én Dávid lennék, akkor engem is úgy neveznének meg a tévében, hogy Dave? Azok az emberek jutnak eszembe róla, akinek a családneve Szabó, de minden közösségi oldalon Taylorként hivatkoznak magukra.'shutterisland írta:
ez komoly ?
majd errol ha van videoja valakinek, mit hozott ossze a legeny.
A másik dolog, hogy ő mennyivel ért jobban a focihoz, mint bármelyik tohonya fotelszurkoló fórumtárs?
Hát láthatjuk, hogy az elvileg felkészült szakértő Henrik is milyen jól kielemezte anno a feröeri pékeket. Komolytalan az egész.
Kelejancsival amúgy mi a helyzet? Emlékszem a Sallói, aki még csak nem is foglalkozik taktikával, hogy legyalázta a vérbe. Ha jól tudom a politikáig menekült, de már ott sem hallok róla.
Ennyi ingyenélő szélhámost…
Hala Madrid y nada más
-
Amúgy tudja valaki, hogy ő miért nevezi magát Peet-nek? Ez hogy ment át? Ha én Dávid lennék, akkor engem is úgy neveznének meg a tévében, hogy Dave? Azok az emberek jutnak eszembe róla, akinek a családneve Szabó, de minden közösségi oldalon Taylorként hivatkoznak magukra.'shutterisland írta:ez komoly ?Ha jól láttam Peet haverunk ment is interjúztatni Artetat.
A másik dolog, hogy ő mennyivel ért jobban a focihoz, mint bármelyik tohonya fotelszurkoló fórumtárs?
Hát láthatjuk, hogy az elvileg felkészült szakértő Henrik is milyen jól kielemezte anno a feröeri pékeket. Komolytalan az egész.
Kelejancsival amúgy mi a helyzet? Emlékszem a Sallói, aki még csak nem is foglalkozik taktikával, hogy legyalázta a vérbe. Ha jól tudom a politikáig menekült, de már ott sem hallok róla.
Ennyi ingyenélő szélhámost…
Hala Madrid y nada más
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez komoly ?Ha jól láttam Peet haverunk ment is interjúztatni Artetat.
- BlancoMark
Kloppnak nem csak a brutalis penzugyi kulonbsegekkel kell megkuzdenie, hanem egy folyamatosan csalo Cityvel is.dzsi91 írta: Azért a liverpoolnak úgy 2018 óta bajnokesélyes csapata van. Grat, hogy azóta 1szer siketült behúzni a pl-t. Klopp jó edző de nem a nyertes fajta,sőt.
Jovore ez a Pool a tavozasa utan a BL-ert fog kuzdeni max a jelenlegi kerettel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
grat arsenal, kijött a vesztes mentalitás ismét? csak statokat néztem a meccsről... Innentől a cityt megelőzni irtó nehéz lesz, szerintem lehetetlen
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szoboszlai miatt néhányszor odakapcsoltam a szezon során, rengeteg szerencsés fordításuk volt 2 gólos hátrányból is nyertek már, ez ma is simán összejöhetett volna, megvoltak a helyzetek hozzá, csak maguknak köszönhetik ezt a mait, vagy lehet elfogyott végleg a szerencsefaktor...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól láttam Peet haverunk ment is interjúztatni Artetat.Pad'em írta: Arteta: “In any other league in the world if you won the number of games in a row that we did, you would be six or eight points clear. That is not the case here. That is the challenge”.
Persze
Lúzer.
Imádom ezeket a nagyotmondásokat.
Bezzeg, mikor 96+ ponttal vagy ezüstérmes, 90+ pontokkal nem leszel bajnok, vagy 90 pont körül gyűjtesz és 3 ponton belül van az első hármas, akkor nem mondott ilyen nagyokat ez a bohóc.
Pool vagy a Real is nagyobb bajnoki címeket bukott el, csúcsra járatott csapatokkal, mert egy X már kb végzetes volt azokban a szezonokban.
Egy kicsit még gyúrjon, egyen meg pár gombócot, aztán pofázzon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Arteta: “In any other league in the world if you won the number of games in a row that we did, you would be six or eight points clear. That is not the case here. That is the challenge”.
Persze
Lúzer.
Persze
Lúzer.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Idén szerintem a Poolnak egyáltalán nem volt bajnokesélyes csapata. Fiatalodtak ,és ment újra a pressing ami a csövön kifért. Meg gyanítom Klopp miatt is mentek előre. De csak idő kérdése volt ,hogy a két jómadár miatt jönnek a pontvesztések. Ősszel is emlékszem, sokszor akkor nyertek csak mikor Salah jó formában volt. Ha ő lesérült, vagy nem ment neki, akkor semmi játékuk nem volt, szenvedtek végig. Jöttek a makkos,brusztolós győzelmek, de ebben nem volt több sajna. Esetleg ha Salah tavaszra robbantott volna valamit a régiből.
Arsenalt meg hagyjuk. Óvodások kb, Arteta is. Szerintem ezután Münchenbe is remegve mennek majd el...
Arsenalt meg hagyjuk. Óvodások kb, Arteta is. Szerintem ezután Münchenbe is remegve mennek majd el...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a liverpoolnak úgy 2018 óta bajnokesélyes csapata van. Grat, hogy azóta 1szer siketült behúzni a pl-t. Klopp jó edző de nem a nyertes fajta,sőt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Sorsolást is lessétek majd meg, ez innen már easy city lesz.
Nekik van messze a legjobb keretük és mellé a legkönnyebb meccseik a hátralévő fordulókra.
Én későbbre vártam a pool és arsenal buktákat, de már a kötelezőkkel sem bírtak.
Meglepne, ha a végére nem lépnének el 4-5pontra..
Nekik van messze a legjobb keretük és mellé a legkönnyebb meccseik a hátralévő fordulókra.
Én későbbre vártam a pool és arsenal buktákat, de már a kötelezőkkel sem bírtak.
Meglepne, ha a végére nem lépnének el 4-5pontra..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem is kiesnek, hosszabbitasban kiharcoljukdzsi91 írta:Szerdán kiesnek a blből csak erre kell majd figyeljenek.Remy írta:
Mondjuk azért van még néhány meccs. Előny náluk, de 1 vereség és megint fordulhat a kocka. Ráadásul a GK is most már számíthat.
(Aztan mindjart jon hehe, aki az ilyen optimista hozzaallast villamgyorsan letori egy “8. percben 2-0, viszlát jó éjszakát majd jövőre” kommenttel)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerdán kiesnek a blből csak erre kell majd figyeljenek.Remy írta:Mondjuk azért van még néhány meccs. Előny náluk, de 1 vereség és megint fordulhat a kocka. Ráadásul a GK is most már számíthat.ikarus93 írta: Akkor City behuzta a PLt.
7 éven belül 6szor nyertek PLt.
Most akkor melyik a farmer liga?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
6 forduló még van és 2 pont az előnyük, mik ezek a kommentek?ikarus93 írta: Akkor City behuzta a PLt.
Bár szerdán kiesnek, és koncentrálhatnak csak a PL-re, így az esélyük persze magas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk azért van még néhány meccs. Előny náluk, de 1 vereség és megint fordulhat a kocka. Ráadásul a GK is most már számíthat.ikarus93 írta: Akkor City behuzta a PLt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikarus93
Akkor City behuzta a PLt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk meg mindig 2 ponton belul van 3 csapat a liga vege elott 6 korrel, ennel nehezebb lenne szorosabb vegjatekot osszehozni.
ha meg is nyeri a city (amire a legtobb esely nyilt igy) azert eleg komoly ideny volt.
a tobbi 3(4?) topliga mar eldolt.
ha meg is nyeri a city (amire a legtobb esely nyilt igy) azert eleg komoly ideny volt.
a tobbi 3(4?) topliga mar eldolt.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Huh
Pedig jot mentek egesz 24-ben.
Nyilvan a vegjateknal bukjak el. Vesztes mentalitas.
Hazaiban egy villa ellen…
Pedig jot mentek egesz 24-ben.
Nyilvan a vegjateknal bukjak el. Vesztes mentalitas.
Hazaiban egy villa ellen…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48