Politika
- RealMadridFanatic
Re: Politika
Elég beteg, hogy ez ebben a formában megtörténhetett. Mindenki gazdagon sérül a történetben, kíváncsi vagyok lesznek-e felelősök a végén.
Fogalmam nincs hogyan reagálnék, de az kevésbé tűnik okos gondolatnak, hogy hivatalos személy ellen mész bármilyen eszközzel. A gyereket ugyanúgy el fogják vinni, de legalább lelőnek/meghurcolnak/bebörtönöznek mellé, hogy még nagyobb legyen a baj és segíteni se tudj később.
Az hogy lehet egyébként, hogy ez mindenféle felszólítás, előzetes egyeztetés nélkül megtörténhet? Mindenképpen cink, de legalább az "erőszak" részét elkerülve, a gyerekkel előre beszélve minimálisan lehetne csökkenteni az elszenvedett traumát. Ennyire nincs valós gyermekvédelem sehol? Döbbenet.
Fogalmam nincs hogyan reagálnék, de az kevésbé tűnik okos gondolatnak, hogy hivatalos személy ellen mész bármilyen eszközzel. A gyereket ugyanúgy el fogják vinni, de legalább lelőnek/meghurcolnak/bebörtönöznek mellé, hogy még nagyobb legyen a baj és segíteni se tudj később.
Az hogy lehet egyébként, hogy ez mindenféle felszólítás, előzetes egyeztetés nélkül megtörténhet? Mindenképpen cink, de legalább az "erőszak" részét elkerülve, a gyerekkel előre beszélve minimálisan lehetne csökkenteni az elszenvedett traumát. Ennyire nincs valós gyermekvédelem sehol? Döbbenet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg annyit, hogy a spanyol rendorok azert nem olyanok, mint a magyarok, hogy 40 percig konyorognek meg akkor is, ha szamurajkardot rantasz.
legalabb is ahol en eltem, par honapig, ott volt megjelenesuk es tekintelyuk, kb kirangattak a nagypofaju hulyegyereket a kocsibol, stb.
legalabb is ahol en eltem, par honapig, ott volt megjelenesuk es tekintelyuk, kb kirangattak a nagypofaju hulyegyereket a kocsibol, stb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olyan büszke vagyok ratok alapbol, ahogy a politika topic viszonylag kulturaltan pörög. Tartsatok a tovabbiakban is, a szemelyeskedest meg hagyjuk is, koszi.
Pingpongra meg ott az egyeb sportok topic.
Pingpongra meg ott az egyeb sportok topic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Hehe nem trollkodásnak szánta, hanem akart mondani egy nagyot, hogy ő bizony lelőné a rendőröket is. Sikerült is, ezzel ő lett a fórum kemény legénye.Donát írta:Rajtad kívül mindenki érti. Trollkodsz, mert abszurd hülyeségeket beszélsz, és amikor erre rávilágít az ember, nincs érdemi ellenérved.hehetheoriginal írta: hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
meg honnan szeded, hogy trollkodok...
hagyjuk, mert teljesen személyeskedő irányba mész, sztem nyugodj meg.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Fact.hehetheoriginal írta: vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
édes istenem bazmeg leirom, hogy nem trollkodok, "de! trollkodsz!". nem tudom van-e valakid, de kemény lehet téged elviselni nap mint nap
leirtam mit gondolok a dologrol, nem ertesz egyet, leirtad, lepjunk tovabb.
vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
abszurd hülyeség volt repülovel beleszimulatoroskodni a wtc-be is. abszurd hulyeseg volt, hogy parmillio migrans attrappol europan. abszurd hulyeseg volt, hogy bezartak mindenkit egy kis virus miatt. de ugye minden abszurd hulyeseg, amig veled meg nem tortenik.....abszurd hülyeségeket beszélsz
leirtam mit gondolok a dologrol, nem ertesz egyet, leirtad, lepjunk tovabb.
vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
thereisonly1ronaldo
-
Rajtad kívül mindenki érti. Trollkodsz, mert abszurd hülyeségeket beszélsz, és amikor erre rávilágít az ember, nincs érdemi ellenérved.hehetheoriginal írta: hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
- hehetheoriginal
hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
thereisonly1ronaldo
-
Jó, akkor maradjunk abban, hogy megint trollkodsz, csak ha lenne benned minimális empátia, akkor tudnád, hogy ennek itt nincsen helye.hehetheoriginal írta: hát nem tudom.
inkább lepuffantok pár törvénytelen betolakodót, mig alszik a gyerek, minthogy ez legyen....
de tudom, jön a swat és ledobják az atomot is utána rám..
- hehetheoriginal
hát nem tudom.
inkább lepuffantok pár törvénytelen betolakodót, mig alszik a gyerek, minthogy ez legyen....
thereisonly1ronaldo
-
Azt ugye tudod, hogy a te "megoldásod" semmit sem ér, amivel az anyja és a nevelőapja próbálkozik, az meg LEHET, hogy igen. Igen, traumatizálódik a gyerek, ez már elkerülhetetlen. Ha te lerambózod a rendőröket, akkor nem viszik el? Akkor nem traumatizálódna? Bár én vagyok a hülye, hogy belemegyek egy ilyen beszélgetésbe.hehetheoriginal írta: személyeskedjél az kell te nyomorult
meg fogadd el, mikor igazságtalanság ér, majd max járkálsz ügyvédhez meg bíróságra évekig
- hehetheoriginal
személyeskedjél az kell te nyomorult
meg fogadd el, mikor igazságtalanság ér, majd max járkálsz ügyvédhez meg bíróságra évekig
thereisonly1ronaldo
-
Szerinted ők beletörődtek? Mert ha ezt komolyan gondolod, ott nagyon nagy bajok vannak.hehetheoriginal írta: nem, én konkrétan mikor elviszik erőszakkal a gyereket, arra gondolok.
nem csak mindenki áll és néz, meg beletörődik, elfogadja..
mert látjuk, hogy bármit meg lehet tenni.
és te csak nézed? ja lehet törvénytelen, na bumm, majd megoldódik valahogy, mi? ...
lehajtott fejjel, bólogatva, igenemberkedve, ez kell, akármi is történik
Amúgy ja, ha törvénytelenül viszik el a gyereket, akkor úgy segítek a legjobban a családomnak, hogy agyon lövetem magam a szemük láttára, ne csak egy trauma jusson egy napra. Ostoba.
- hehetheoriginal
nem, én konkrétan mikor elviszik erőszakkal a gyereket, arra gondolok.
és te csak nézed? ja lehet törvénytelen, na bumm, majd megoldódik valahogy, mi? ...
majd az ügyvédek, meg a procedúra, meg a jogállam segít.
igaz közben a gyereked emberi roncs lesz, és súlyos trauma éri, nem baj, bizzunk az igazságszolgáltatásban
én nagyon nem értek egyet ezzel, egy férfi, apa feladata, hogy megvédje a családját.
ha az kell, akkor bármi áron. itt az én szememben csődöt mondott az ember.
mindemellett értem, hogy nem lehet csak úgy, mégse afrikában vagy fasztudjaészakkoreában vagyunk... de látod, hogy pont ezt használják ki...
majd az ügyvédek, meg a procedúra, meg a jogállam segít.
igaz közben a gyereked emberi roncs lesz, és súlyos trauma éri, nem baj, bizzunk az igazságszolgáltatásban
én nagyon nem értek egyet ezzel, egy férfi, apa feladata, hogy megvédje a családját.
ha az kell, akkor bármi áron. itt az én szememben csődöt mondott az ember.
mindemellett értem, hogy nem lehet csak úgy, mégse afrikában vagy fasztudjaészakkoreában vagyunk... de látod, hogy pont ezt használják ki...
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
arra azért kíváncsi vagyok, hogy ki a biológiai apa és milyen módon érte el, hogy egy ilyen papírt kiadjon az igazságügyi minisztérium.
keresztény, család-barát állam... az
keresztény, család-barát állam... az
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Te lekaratéztál volna mindenkit, nem? "Nyámnyila mostohafater" pont hogy példamutatóan beleáll ebbe a storyba, és ott van a csaj mellett, sőt ő viszi a story nagy részét. Sokkal többet ér, mint a te elméleti cicaharcod.hehetheoriginal írta:ez miakurvaanyja bazmeg.kiserik írta: Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
tiz körömmel kaparnám ki az összesnek a szemét.
amugy a mostohafater vagy ki elég nyámnyilának tűnik...
tudom fegyveres rendőrök meg közeg meg minden, de van egy pont, van egy határ....
na ezt itt átlépték. jó ideje gondolkodom fegyvertartásin és fegyverviselésin.
Amúgy abszúrd ez a story, totál érthetetlen. Ha minden így van, ahogy mondják, akkor érthetetlen, hogy ilyen megtörténhet. Amúgy ezt hogy a francba nem kapta fel a mainstream media, vagy csak engem került el?
- hehetheoriginal
ez miakurvaanyja bazmeg.kiserik írta: Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
tiz körömmel kaparnám ki az összesnek a szemét.
amugy a mostohafater vagy ki elég nyámnyilának tűnik...
tudom fegyveres rendőrök meg közeg meg minden, de van egy pont, van egy határ....
na ezt itt átlépték. jó ideje gondolkodom fegyvertartásin és fegyverviselésin.
thereisonly1ronaldo
Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Tarlós Istvánnak kezd elege lenni Vitézyből: erősen fontolgatja, hogy beperli
Kajak Tarlóst kéne indítania a Fidesznek
Kajak Tarlóst kéne indítania a Fidesznek
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
https://divany.hu/offline/reformatus-le ... 844f0bc956
Látom (ismét) felmerült ez a téma, mint ősmadridomos, itt hagyom nektek ezt az interjút. (Velem készült természetesen).
Látom (ismét) felmerült ez a téma, mint ősmadridomos, itt hagyom nektek ezt az interjút. (Velem készült természetesen).