A konkrét youtube video az algoritmus miatt van ennyire felszín alatt. De ettől a hírt még felkaphatnák, és mindenki olyan hosszúságura tudnák megvágni, amilyenre csak akarják.Realista24 írta:Elmondjam miert? Mert 15 perc, nem pedig 15 mp, mint egy tiktok video, vagy nem 1,5 perc, mint egy M4 hirado tema.Donát írta:
7900 megtekintés, ez a story nem fog átmenni a mainstreambe, de nem is értem miért nem. Ez a csatorna nem a kegjobb nédia, mert körüllengi a szélsőjobbos légkör, de gondolom szerencsétlenekkel más nem hajlandó foglalkozni. Vagyis az RTL tudjuk, hogy igen, ezért nem is értem, hogy ebből miért nincsen még országos felháborodás. Én se tudnék róla, ha nem olvasom ezt a fórumot.
(Kocsiborogatós az nem lesz, amíg fidesz hatalom van, én úgy tudom azok az arcok az ő zsebükben vannak)
Politika
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elmondjam miert? Mert 15 perc, nem pedig 15 mp, mint egy tiktok video, vagy nem 1,5 perc, mint egy M4 hirado tema.Donát írta:7900 megtekintés, ez a story nem fog átmenni a mainstreambe, de nem is értem miért nem. Ez a csatorna nem a kegjobb nédia, mert körüllengi a szélsőjobbos légkör, de gondolom szerencsétlenekkel más nem hajlandó foglalkozni. Vagyis az RTL tudjuk, hogy igen, ezért nem is értem, hogy ebből miért nincsen még országos felháborodás. Én se tudnék róla, ha nem olvasom ezt a fórumot.el magico írta:
Érik nagyon a kocsiborogatásos tüntetés Magyarországon...
Szavak nincsenek...
(Kocsiborogatós az nem lesz, amíg fidesz hatalom van, én úgy tudom azok az arcok az ő zsebükben vannak)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kuldd el telexnek, 444nek stb aztan valaszolnakel magico írta:Ugyanezen gondolkodom most én is. Hol a picsába van most a média? Hogy nincsen ez a sztori még főcímlapon sehol?Donát írta: 7900 megtekintés, ez a story nem fog átmenni a mainstreambe, de nem is értem miért nem. Ez a csatorna nem a kegjobb nédia, mert körüllengi a szélsőjobbos légkör, de gondolom szerencsétlenekkel más nem hajlandó foglalkozni. Vagyis az RTL tudjuk, hogy igen, ezért nem is értem, hogy ebből miért nincsen még országos felháborodás. Én se tudnék róla, ha nem olvasom ezt a fórumot.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ugyanezen gondolkodom most én is. Hol a picsába van most a média? Hogy nincsen ez a sztori még főcímlapon sehol?Donát írta: 7900 megtekintés, ez a story nem fog átmenni a mainstreambe, de nem is értem miért nem. Ez a csatorna nem a kegjobb nédia, mert körüllengi a szélsőjobbos légkör, de gondolom szerencsétlenekkel más nem hajlandó foglalkozni. Vagyis az RTL tudjuk, hogy igen, ezért nem is értem, hogy ebből miért nincsen még országos felháborodás. Én se tudnék róla, ha nem olvasom ezt a fórumot.
-
7900 megtekintés, ez a story nem fog átmenni a mainstreambe, de nem is értem miért nem. Ez a csatorna nem a kegjobb nédia, mert körüllengi a szélsőjobbos légkör, de gondolom szerencsétlenekkel más nem hajlandó foglalkozni. Vagyis az RTL tudjuk, hogy igen, ezért nem is értem, hogy ebből miért nincsen még országos felháborodás. Én se tudnék róla, ha nem olvasom ezt a fórumot.el magico írta:Érik nagyon a kocsiborogatásos tüntetés Magyarországon...kiserik írta: Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
Szavak nincsenek...
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Érik nagyon a kocsiborogatásos tüntetés Magyarországon...kiserik írta: Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
Szavak nincsenek...
Igen, ebben a tortenetben te voltal az aldozat, mert egy ideig nem mehettel helyekre, nem pedig azok az emberek, akik a "kis virus" miatt be lettek zarva orokre egy urnaba, vagy koporsoba.hehetheoriginal írta: abszurd hulyeseg volt, hogy bezartak mindenkit egy kis virus miatt. de ugye minden abszurd hulyeseg, amig veled meg nem tortenik.....
Hat ez kibaszott szivszaggato a kruva eletbe. Mar azt sem ertem, hogy egy ember akinek van gyereke, hogy tud ilyet csinalni.kiserik írta: Csak erős idegzetűeknek. https://www.youtube.com/watch?v=96tFP3Eh7KI
- RealMadridFanatic
Elég beteg, hogy ez ebben a formában megtörténhetett. Mindenki gazdagon sérül a történetben, kíváncsi vagyok lesznek-e felelősök a végén.
Fogalmam nincs hogyan reagálnék, de az kevésbé tűnik okos gondolatnak, hogy hivatalos személy ellen mész bármilyen eszközzel. A gyereket ugyanúgy el fogják vinni, de legalább lelőnek/meghurcolnak/bebörtönöznek mellé, hogy még nagyobb legyen a baj és segíteni se tudj később.
Az hogy lehet egyébként, hogy ez mindenféle felszólítás, előzetes egyeztetés nélkül megtörténhet? Mindenképpen cink, de legalább az "erőszak" részét elkerülve, a gyerekkel előre beszélve minimálisan lehetne csökkenteni az elszenvedett traumát. Ennyire nincs valós gyermekvédelem sehol? Döbbenet.
Fogalmam nincs hogyan reagálnék, de az kevésbé tűnik okos gondolatnak, hogy hivatalos személy ellen mész bármilyen eszközzel. A gyereket ugyanúgy el fogják vinni, de legalább lelőnek/meghurcolnak/bebörtönöznek mellé, hogy még nagyobb legyen a baj és segíteni se tudj később.
Az hogy lehet egyébként, hogy ez mindenféle felszólítás, előzetes egyeztetés nélkül megtörténhet? Mindenképpen cink, de legalább az "erőszak" részét elkerülve, a gyerekkel előre beszélve minimálisan lehetne csökkenteni az elszenvedett traumát. Ennyire nincs valós gyermekvédelem sehol? Döbbenet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg annyit, hogy a spanyol rendorok azert nem olyanok, mint a magyarok, hogy 40 percig konyorognek meg akkor is, ha szamurajkardot rantasz.
legalabb is ahol en eltem, par honapig, ott volt megjelenesuk es tekintelyuk, kb kirangattak a nagypofaju hulyegyereket a kocsibol, stb.
legalabb is ahol en eltem, par honapig, ott volt megjelenesuk es tekintelyuk, kb kirangattak a nagypofaju hulyegyereket a kocsibol, stb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olyan büszke vagyok ratok alapbol, ahogy a politika topic viszonylag kulturaltan pörög. Tartsatok a tovabbiakban is, a szemelyeskedest meg hagyjuk is, koszi.
Pingpongra meg ott az egyeb sportok topic.
Pingpongra meg ott az egyeb sportok topic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Hehe nem trollkodásnak szánta, hanem akart mondani egy nagyot, hogy ő bizony lelőné a rendőröket is. Sikerült is, ezzel ő lett a fórum kemény legénye.Donát írta:Rajtad kívül mindenki érti. Trollkodsz, mert abszurd hülyeségeket beszélsz, és amikor erre rávilágít az ember, nincs érdemi ellenérved.hehetheoriginal írta: hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
meg honnan szeded, hogy trollkodok...
hagyjuk, mert teljesen személyeskedő irányba mész, sztem nyugodj meg.
-
Fact.hehetheoriginal írta: vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
édes istenem bazmeg leirom, hogy nem trollkodok, "de! trollkodsz!". nem tudom van-e valakid, de kemény lehet téged elviselni nap mint nap
leirtam mit gondolok a dologrol, nem ertesz egyet, leirtad, lepjunk tovabb.
vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
abszurd hülyeség volt repülovel beleszimulatoroskodni a wtc-be is. abszurd hulyeseg volt, hogy parmillio migrans attrappol europan. abszurd hulyeseg volt, hogy bezartak mindenkit egy kis virus miatt. de ugye minden abszurd hulyeseg, amig veled meg nem tortenik.....abszurd hülyeségeket beszélsz
leirtam mit gondolok a dologrol, nem ertesz egyet, leirtad, lepjunk tovabb.
vmi admin ha latja vagy ugy erzi nyugodtan torolheti, teljesen felesleges, hogy itt pingpongozunk
thereisonly1ronaldo
-
Rajtad kívül mindenki érti. Trollkodsz, mert abszurd hülyeségeket beszélsz, és amikor erre rávilágít az ember, nincs érdemi ellenérved.hehetheoriginal írta: hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
- hehetheoriginal
hogy keverted ide az empátiát, magad se érted sztem.
thereisonly1ronaldo
-
Jó, akkor maradjunk abban, hogy megint trollkodsz, csak ha lenne benned minimális empátia, akkor tudnád, hogy ennek itt nincsen helye.hehetheoriginal írta: hát nem tudom.
inkább lepuffantok pár törvénytelen betolakodót, mig alszik a gyerek, minthogy ez legyen....
de tudom, jön a swat és ledobják az atomot is utána rám..
- hehetheoriginal
hát nem tudom.
inkább lepuffantok pár törvénytelen betolakodót, mig alszik a gyerek, minthogy ez legyen....
thereisonly1ronaldo
-
Azt ugye tudod, hogy a te "megoldásod" semmit sem ér, amivel az anyja és a nevelőapja próbálkozik, az meg LEHET, hogy igen. Igen, traumatizálódik a gyerek, ez már elkerülhetetlen. Ha te lerambózod a rendőröket, akkor nem viszik el? Akkor nem traumatizálódna? Bár én vagyok a hülye, hogy belemegyek egy ilyen beszélgetésbe.hehetheoriginal írta: személyeskedjél az kell te nyomorult
meg fogadd el, mikor igazságtalanság ér, majd max járkálsz ügyvédhez meg bíróságra évekig
- hehetheoriginal
személyeskedjél az kell te nyomorult
meg fogadd el, mikor igazságtalanság ér, majd max járkálsz ügyvédhez meg bíróságra évekig
thereisonly1ronaldo