Politika
Re: Politika
Nekik van idejük'shutterisland írta: nezegettem mp liveokat az esti csabai, gyulai kiruccanasrol, ma folyatja kisebb telepuleseken.
ahogy nezem tobb video alapjan, nekem kicsit meglepo, de sokkal inkabb 40, akar 50+ korosztaly tulnyomo reszben, fiatalok alig alig.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nezegettem mp liveokat az esti csabai, gyulai kiruccanasrol, ma folyatja kisebb telepuleseken.
ahogy nezem tobb video alapjan, nekem kicsit meglepo, de sokkal inkabb 40, akar 50+ korosztaly tulnyomo reszben, fiatalok alig alig.
A Kétfarkú Kutya Párt teljes EP-listája
1. Le Marietta
Részvételiségi szakértő és urbanista. A Járókelő.hu alapítója. 2020-ban létrehozta a Főpolgármesteri Hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályát, és elindította a főváros közösségi költségvetési programját. 2023-ban Hubert H. Humphrey ösztöndíjasként elvégezte a Massachusetts Institute of Technology (MIT) városi és regionális tudományok programját.
2. Törley Katalin
23 évig tanított francia nyelvet, irodalmat és civilizációt. Az állásából 2022 októberében elbocsátották a polgári engedetlenségi mozgalomban való részvétel miatt. Jelenleg a Tanítanék Mozgalom aktivistájaként, illetve a Romaversitas Alapítványnál és a Polgár Alapítvány oktatási ügykoalíciója mellett dolgozik szakértőként, tanácsadóként.
3. Juhász Veronika
A Kétfarkú Kutya Párt alelnöke, önkormányzati képviselő a II. kerületben. Főképp szociális ügyekkel, közösségfejlesztéssel, civil szervezetekkel foglalkozik.
4. Tóth Imre (Bruti)
Humorista, zenész. A Kutyapártnak írt dalokat, beszédeket, forgatott videót, és a 2022-es parlamenti választások előtt az M1-en kapott 5 percünkben a barátnőjével telefonált az egész ország előtt.
5. Becker András
Az Átlátszó és a MaNcs egykori újságírója, ő írt először a Tiborcz Istvánt érintő Elios-ügyről. Jelenleg kamionsofőr egy osztrák cég alkalmazottjaként.
Aki lemaradt volna Bruti produkciójáról 2 éve....
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként ez a sok újdonság, amit képvisel elég bíztató, figyelemfelkeltő, de talán leginkább nagyon más, mint itthon az eddigiek. Talán ez is az egyik legfőbb dolog, mert szerintem sokan, én biztosan belefásultak ebbe a rendszerbe, ami hosszú évek óta megy.. itt például tényleg érezheti az ember, hogy van vmibe beleszólása. Nem úgy, mint egy nemzeti konzultációnál például..
Nálam akik ott lennének az első 5ben az Magyar Péter, Dávid Dóra (hátha a mihazánkosok belekavarodnak, hogy ez biztos Dúró kisasszony... ), Tarr Zoltán, Kulja András és Molnár Dániel.
- BlancoMark
Na ez nagyon komoly lista. Ezek melle tegyuk oda Deutsch ingyenelo Tamast.
Remelem akik nem jutnak ki, azok megprobaljak orszaggyulesi politikuskent is 2026-ban.
Remelem akik nem jutnak ki, azok megprobaljak orszaggyulesi politikuskent is 2026-ban.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Hát ez tényleg jól sikerült casting volt, nehéz lenne választani, vannak szakmai életutak...Caraway írta: Kijottek MP EP jeloltjei, barki szavazhat arrol, hogyan alakuljon a listasorrend:
https://szavazas.talpramagyarok.hu/
Mindenkihez van egy CV es egy bemutatkozo video. Eleg komoly jelolteket sikerult osszehozni ilyen rovid ido alatt.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kijottek MP EP jeloltjei, barki szavazhat arrol, hogyan alakuljon a listasorrend:
Mindenkihez van egy CV es egy bemutatkozo video. Eleg komoly jelolteket sikerult osszehozni ilyen rovid ido alatt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kocsistól egyúttal azt is megkérdezhették volna, hogy a Dél-budai Centrumkórházzal mizu, hamár a felesége ott dolgozik, tuti ők is kibeszélik a melót otthonBlancoMark írta:Ilyen amikor korbeernek a hazugsagok. Innen mar nincs kiut a Fidesznek kommunikacios szempontbol. Itt mar csak arrol donthetnek hogy melyik kommunkacios irany a kisebb rossz.'shutterisland írta: mintha tovabbra is lenne egy kis homokszem propaganda a gepezetben.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nem is emlékszem, hogy Puzsér vagy Jólvanezígyék mondták, hogy az lett volna a legnagyobb húzás Rogánék részéről, hogy úgy állítják be MP-t a propagandában, hogy az ő emberük a legalja lejáratás helyett.BlancoMark írta:Ilyen amikor korbeernek a hazugsagok. Innen mar nincs kiut a Fidesznek kommunikacios szempontbol. Itt mar csak arrol donthetnek hogy melyik kommunkacios irany a kisebb rossz.'shutterisland írta: mintha tovabbra is lenne egy kis homokszem propaganda a gepezetben.
Annyi kreatív lehetőség rejlik abban, hogy te uralod a közmédiát és cheatkódod van a hirdetésbudgetre, errefel ilyen 8bites megoldásokat erőltetnek.
- BlancoMark
Ilyen amikor korbeernek a hazugsagok. Innen mar nincs kiut a Fidesznek kommunikacios szempontbol. Itt mar csak arrol donthetnek hogy melyik kommunkacios irany a kisebb rossz.'shutterisland írta: mintha tovabbra is lenne egy kis homokszem propaganda a gepezetben.
- 'shutterisland
- 'shutterisland
mp belekezdett a turaba, egyet nem lehet elvenni tole, porog mint a bugocsiga.Szeretettel várunk mindenkit a Békés megyei látogatásunk során az alábbi helyszíneken és időpontokban:
Április 17.
- Gyula 17:00 - Gyulai vár előtti Maróthy tér (beszéd és kötetlen beszélgetés)
- Békéscsaba 19:30 - Kossuth tér, Szent István tér északi sarka (beszéd és kötetlen beszélgetés)
Április 18.
- Sarkad 9:15 - Éden Büfé Sarkad (reggeli lángosozás, kötetlen beszélgetés)
- Méhkerék 10:30 - helyi gazdaság megtekintése
- Gyomaendrőd 12:30 - Three Rivers Pub (rövid beszéd, kötetlen beszélgetés)
- Szarvas 15:00 - látogatás a Mini Magyarország Parkban
- Szarvas 15:45 - Magyarország Közepe Emlékmű - (beszéd, kötetlen beszélgetés)
- Orosháza 18:00 - Győri Vilmos tér, a Polgármesteri hivatal közelében (beszéd, kötetlen beszélgetés)
Április 19.
- Kunágota 9:00 (kötetlen beszélgetés)
- Battonya 11:00 - Főtér (kötetlen beszélgetés, séta)
- Mezőhegyes - 13:30 - Béke Park, Művelődési ház - séta, kötetlen beszélgetés)
- 'shutterisland
en is kivancsi vagyok kaptal e reakciot.
nyilvan ha olvasatlan, az ertheto, pl egy mp-nek gondolom tobbszaz uzi megy egy nap, de aki lattamozza, az ir e valamit.
nyilvan ha olvasatlan, az ertheto, pl egy mp-nek gondolom tobbszaz uzi megy egy nap, de aki lattamozza, az ir e valamit.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha nem gond, írd majd meg, ki válaszolt plííz!!el magico írta:Elküldtem az alábbi újságoknak/személyeknek/pártoknak:gutihaz14 írta:
kuldd el telexnek, 444nek stb aztan valaszolnak
444, Telex, MZP és pártja, 2.Reformkor (Vona), Magyar Péter, Fókuszcsoport, Pottyondi Edina, Zshow-s Osváth Zsolti. Kinek kéne még látnia szerintetek?
Volt akinek messengeren, volt akinek emailben. Kíváncsi leszek kapok-e bármi reakciót. Vagyis hát inkább az ügy... Egy normális társadalomban egy ilyennel megint csak kormányt lehetne (kéne) dönteni.
Kíváncsi leszek, hogy a fentiekből ki hajlandó foglalkozni az üggyel..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Toroczkaiel magico írta:Elküldtem az alábbi újságoknak/személyeknek/pártoknak:gutihaz14 írta:
kuldd el telexnek, 444nek stb aztan valaszolnak
444, Telex, MZP és pártja, 2.Reformkor (Vona), Magyar Péter, Fókuszcsoport, Pottyondi Edina, Zshow-s Osváth Zsolti. Kinek kéne még látnia szerintetek?
Volt akinek messengeren, volt akinek emailben. Kíváncsi leszek kapok-e bármi reakciót. Vagyis hát inkább az ügy... Egy normális társadalomban egy ilyennel megint csak kormányt lehetne (kéne) dönteni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elküldtem az alábbi újságoknak/személyeknek/pártoknak:gutihaz14 írta:kuldd el telexnek, 444nek stb aztan valaszolnakel magico írta:
Ugyanezen gondolkodom most én is. Hol a picsába van most a média? Hogy nincsen ez a sztori még főcímlapon sehol?
- ___Samy___
Azt a budos. Hat erre szavak nincsenek. Rohadt kivancsi lettem, hogy ki lehet a kis srac biologiai apja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem erintett senki benne politikailag, ha a kegyelmi botrany nem kegyelmi botrany lett volna, hanem csak szimplan kiderult volna az eset, mindenfele politikai szal nelkul, telibe lett volna szarva sajnos.
Bar igazabol csak tippelek, nem ertem egyszeruen en sem.
Bar igazabol csak tippelek, nem ertem egyszeruen en sem.