Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Katenáccsó lesz. Jó az x is ha meg a barsza beleszalad a késbe akkor az is jó. Mi biztos nem fogunk erőlködni szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A full kezdő nem kérdés véleményem szerint, viszont meglepne ha nem óvatoskodnánk el a meccset, tekintve hogy nekünk az X is jó, a barcának meg mennie kell előre.MarioCirolo írta:Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
Igen, itt Lucas a kérdés, hogy mikor is kéne játszatni, hogy meccsben legyen a Bayern ellen, holnap én még fix Carvajalt nyomatnám, nyerni kell, nagyon fontos meccs lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De mi az, hogy mit? Kikapunk, jövőhéten megyünk a Socihoz, akik szintén nem egy egyszerű falat, pláne, hogy ott tényleg a BL előtt leszünk. Aztán konkrétan, ha nem figyelünk, már vért kell izzadni majd a bajnoki címért.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
30-án toljuk a Bayernnel. Bebaszna, ha itt elkezdenénk pihengetni...zsírosdeszka írta: Mit tippeltek holnapra? Szerintem rápihenünk a Bayernre, ezért nem fogunk hajtani. Lesz egy sovány 1:2, aztán újra Cavi lesz az Isten!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Egy xet azért nagyon jó lenne összehozni, hogy a többi meccsen mehessen fullba a pihi
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mit tippeltek holnapra? Szerintem rápihenünk a Bayernre, ezért nem fogunk hajtani. Lesz egy sovány 1:2, aztán újra Xavi lesz az Isten!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2024. április 20., szombat 18:30-kor.
Tickets for Barça fans for the Sunday's clasico at the Bernabèu are still not sold out. There is low interest from blaugrana fans to support their club against Real Madrid. Lowest ticket sit at €125 [Diario AS].
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem látom Xavér mit mondott, tudtok idézni?
2-vel mentek, húzta az időt, nincs ebben semmi.realbeckham írta: Nekem az is tetszett araujonal, hogy a piros felmutatása után 5 perc elteltével sem volt hajlando levonulni a pályáról. Szimpatikus hozzáállás volt. Respect.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk azgázabb volt, hogy csavi visszaért a lefújásra magyarázni ezt amúgy nem kéne büntetni? Nemmintha számítana neki nemhiszem, hogy a következő évtizedben megfordul edzőként bl meccsen csak érdekel a szabályrealbeckham írta: Nekem az is tetszett araujonal, hogy a piros felmutatása után 5 perc elteltével sem volt hajlando levonulni a pályáról. Szimpatikus hozzáállás volt. Respect.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem az is tetszett araujonal, hogy a piros felmutatása után 5 perc elteltével sem volt hajlando levonulni a pályáról. Szimpatikus hozzáállás volt. Respect.
Játékosnak is egy tuskó volt, edzönek is az.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen? Nem meglepő mondjuk.Realista24 írta:
Xavi is beleallt
Ez a fertő mocsok olyan spirált eredményezett, amiből nem tudom mikor fogunk kijönni.
Araujo kiskedvenc (mondjuk Gavival ellentétben rá is szolgált, mert van teljesítmény mögötte), védik is mint az állat a klubnál.
Ha ezt egy Koundé csinálja, ne adj isten DeJong, már lángolnának a fórumok.
Óriási különbség ahogy megítélik a "sajátneveléseket" kedvenceket, vs az igazolt játékosokat.
Nem csak a klubnál, de a szurkolóknál is ez van.
Nulla objektivitás, csak a rózsaszín szemüveg.
Na mindegy, ARaujo idióta volt, full felesleges szabálytalanság, ha elkövette, bele kellene állnia férfiasan, hogy elbaszta.
Xavi meg a no comment kategória, róla egy valami bizonyosodott be, hogy edzőnek totálisan alkalmatlan.
Nálatok Carlo full nyugodt szinte mindig, és ez a nyugalom átmegy a csapatra. Ha azt csinálta volna tegnap mint Xavi, szerintem kiestek, mert átragad az ilyen gyökkettő mentalitás a játékosokra is.
Mint a csürhe, olyanokká váltunk Xavi irányítása alatt, szégyen.
Gündogan helyében én is gyorsan odébb állnék, full egészségtelen a közeg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nzooli93
Elvileg Gundogan átigazolási kérelmet nyújtott be
Vasárnap nyerni kell a Barca ellen és lezárni a bajnokságot, jó lenne csak a BLre fókuszálni a végén.