Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mire akarunk tartalekolni? Penteken jatszunk legkozelebb, nem kedden vagy szerdan. Ott vannak az edzesek, merjek fel ki milyen allapotban van, ki hogy mozog; aki nagyon faradt, helyette kezdjen mas, de alapbol menjen a legerosebb csapat.
Előtte még van egy Real Sociedad. Ha most nyerünk, akkor gyakorlatilag a "b" csapat (már amennyire van), tolhatja a szezon végéig. A Girona is játszik ellenük otthon és talán a Rayo is vehet el tőlük pontot/pontokat.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért a Bernabeúban nehogymár nyerjenek.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
Xavival nem fognak hosszabbítani, csak ha megnyeri a ligát innen.
Szóval ne.
Nyerjünk. Az a tuti.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nekünk egy tróger 0-0 is jó csak mondom.
Egész megszoktam ezt a célfoci dolgot, most már ne adjuk fel.
Viccet félretéve, ősszel is jók voltak ellenünk katalánék, nem várok mást holnap se, pláne,hogy épp dühösek, jelentsen ez náluk bármit is.
X,H nekem bármelyik jó.
Egész megszoktam ezt a célfoci dolgot, most már ne adjuk fel.
Viccet félretéve, ősszel is jók voltak ellenünk katalánék, nem várok mást holnap se, pláne,hogy épp dühösek, jelentsen ez náluk bármit is.
X,H nekem bármelyik jó.
Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindenki örömfocit szeretne Legyen úgy, de a fent leírtak miatt inkább az óvatos játék a realitás, főleg úgy 1 nappal kevesebb pihi jutott ráadásul+30 percet is ráhúztak a fiúk.BlancoMark írta: En oromfocit szeretnek es szerintem az is lesz. Nagyobb sikerek utan mindig felszabadultan jatszunk. A Barca meg romokban, mar a szurkoloik sem hisznek bennuk.
- BlancoMark
En oromfocit szeretnek es szerintem az is lesz. Nagyobb sikerek utan mindig felszabadultan jatszunk. A Barca meg romokban, mar a szurkoloik sem hisznek bennuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Katenáccsó lesz. Jó az x is ha meg a barsza beleszalad a késbe akkor az is jó. Mi biztos nem fogunk erőlködni szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A full kezdő nem kérdés véleményem szerint, viszont meglepne ha nem óvatoskodnánk el a meccset, tekintve hogy nekünk az X is jó, a barcának meg mennie kell előre.MarioCirolo írta:Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
Igen, itt Lucas a kérdés, hogy mikor is kéne játszatni, hogy meccsben legyen a Bayern ellen, holnap én még fix Carvajalt nyomatnám, nyerni kell, nagyon fontos meccs lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De mi az, hogy mit? Kikapunk, jövőhéten megyünk a Socihoz, akik szintén nem egy egyszerű falat, pláne, hogy ott tényleg a BL előtt leszünk. Aztán konkrétan, ha nem figyelünk, már vért kell izzadni majd a bajnoki címért.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz. A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
30-án toljuk a Bayernnel. Bebaszna, ha itt elkezdenénk pihengetni...zsírosdeszka írta: Mit tippeltek holnapra? Szerintem rápihenünk a Bayernre, ezért nem fogunk hajtani. Lesz egy sovány 1:2, aztán újra Cavi lesz az Isten!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Egy xet azért nagyon jó lenne összehozni, hogy a többi meccsen mehessen fullba a pihi
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mit tippeltek holnapra? Szerintem rápihenünk a Bayernre, ezért nem fogunk hajtani. Lesz egy sovány 1:2, aztán újra Xavi lesz az Isten!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2024. április 20., szombat 18:30-kor.
Tickets for Barça fans for the Sunday's clasico at the Bernabèu are still not sold out. There is low interest from blaugrana fans to support their club against Real Madrid. Lowest ticket sit at €125 [Diario AS].
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem látom Xavér mit mondott, tudtok idézni?