Real Madrid vs. Barcelona
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez egy nagy lehetőség lenne lezárni a bajnokságot, hogy a bl-re lehessen koncentrálni utána végig. És barcának is lehetne adni még egy kis döfést. Psg utáni meccs után napokig a Gundogan interjúval voltak el, mentek az üzengetések egymásnak,meg elvileg mindenki is megsértődött mindenkire. Jó lenne oda csapni nekik. Mióta Xavi kicsekkolt, azóta nagyon elhiszik ,hogy újra nagyon jók,és hogy most is a bíró miatt lettek csak kiejtve. Muszáj egy kis demonstráció, akármennyire fáradtak a srácok a city után.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jók lesznek.
Raadasul tobbnyire akkor nyernek sokkal amikor mi elvileg fent vagyunk, ok meg epp lent.
Raadasul tobbnyire akkor nyernek sokkal amikor mi elvileg fent vagyunk, ok meg epp lent.
ZIDANE
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Xavi has really received More RED CARDS This Season Than Sergio Ramos has in The Last Two Seasons COMBINED! Xavi has received 3 RED Cards and 8 YELLOW Cards this season as Barcelona's Manager!Nmrm írta: Játékosnak is egy tuskó volt, edzönek is az.
Fun fact, Xavi has received more Red cards this season as Barcelona's Manager (3) than in his ENTIRE 21 year playing career (2)!
Ez a tipikus tuskó viselkedésének köszönhető. Lehet nem 1etérteni a bíróval, de amiket leművel a kispad előtt / mellett, azt nem kéne csinálni...
- Pad'em
Lewandowski: “The euphoria from qualifying against Manchester City may cause Real Madrid to arrive mentally out of shape at El Clásico.”
“We know how to beat Real Madrid.”
Pont az ellenkezőjére fogadnék. Eufóriából, felszabadultan simán verjük őket.
“We know how to beat Real Madrid.”
Pont az ellenkezőjére fogadnék. Eufóriából, felszabadultan simán verjük őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Pont egy ilyen blama után akarja a barca megmutatni ki a frenki, pláne ellenünk.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Kell loni 1-2 golt az elso 60percben,annyi ido szerintem van mindenkiben meg,onnan johetne lassan az ot csere,es szepen a barca leegeti magat egy heten belul masodszor.
Ezeknel olyan kaosz van most,hogy fejben tok elszallnak,ha vezetest szerez a real.
Ezeknel olyan kaosz van most,hogy fejben tok elszallnak,ha vezetest szerez a real.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Galacticos
Ket evvel ezelott hasonlo volt a szitu, elony a bajnoksagba, bl meneteles, ott mar kieses.. es egy 0-4 ferran torresszel meg aubameyanggal.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Le kell zárni a bajnokságot és kész. Ennyi. Egy Real Madrid ne érje be döntetlennel, főleg ekkora lélektani fölénynél ne. Most lehet Xavit és Laportát a földbe döngölni, amit a sok szájalásért meg is érdemelnének.
A legjobb csapattal kell játszanunk, van időnk felkészülni a következő meccsekre utána. Ha valaki fáradt pihenhet, de én pl Tchouaménivel, Camavingával, Viníciussal, Bellinghammel képzelem el a kezdőt. Valverde sem fog kimaradni szerintem, maximum Kroos fáradtsága esetén engedném Modricot is játszatni. Militaot még akkor is csereként képzelem el, ha Nacho kicsit fáradtabb.
A legjobb csapattal kell játszanunk, van időnk felkészülni a következő meccsekre utána. Ha valaki fáradt pihenhet, de én pl Tchouaménivel, Camavingával, Viníciussal, Bellinghammel képzelem el a kezdőt. Valverde sem fog kimaradni szerintem, maximum Kroos fáradtsága esetén engedném Modricot is játszatni. Militaot még akkor is csereként képzelem el, ha Nacho kicsit fáradtabb.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Itt ma le kell zárni a bajnokságot, hogy aztán lehessen a BLre figyelni, ami nagyon nem lesz egyszerű.
Veszélyes ez a Bayern és nagyon oda kell figyelnünk végig.
Kiejtettük a címvédőt és a legjobb csapatot, emiatt számomra már siker a BL bármi is lesz, de jó lenne meg is nyerni.
El kell ma húzni a Barca ellen 11 pontra, ennyi.
Veszélyes ez a Bayern és nagyon oda kell figyelnünk végig.
Kiejtettük a címvédőt és a legjobb csapatot, emiatt számomra már siker a BL bármi is lesz, de jó lenne meg is nyerni.
El kell ma húzni a Barca ellen 11 pontra, ennyi.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Van egy olyan opcio, hogy elhiszik sokan, hogy a bajnoksag es a beell is megvan ezek utan mar most......
A szurkolok oke, de a csapatnal is....
Nem vezet jora
A szurkolok oke, de a csapatnal is....
Nem vezet jora
thereisonly1ronaldo
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A city kiejtese utan szerintem akkora mentalis plusszt kapott a csapat, masik oldalon meg a barca akkora mentalis minuszt, hogy ma ennek egyertelmuen hazainak kene lennie. Masik dolog meg hogy ez egy hatalmas lepes lenne a bajnoki cim fele, harmadik pedig hogy egy hazai classicon nem illik bepucsitani, foleg nem egy ilyen barca ellen? na ne mar Xavi sárga pedig biztosan lesz
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
benne van, hogy nagy verest kapunk.
de jinxelni sem tudok, mert mar az x-el is vegleg elszalltunk es 1.2x a double chance.
de jinxelni sem tudok, mert mar az x-el is vegleg elszalltunk es 1.2x a double chance.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az b.szna be ha félvállról vennénk egy Clasicot.
Meg a bajnokság a mienk….persze, úgy mint a BL.
Meg a bajnokság a mienk….persze, úgy mint a BL.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mire akarunk tartalekolni? Penteken jatszunk legkozelebb, nem kedden vagy szerdan. Ott vannak az edzesek, merjek fel ki milyen allapotban van, ki hogy mozog; aki nagyon faradt, helyette kezdjen mas, de alapbol menjen a legerosebb csapat.
Előtte még van egy Real Sociedad. Ha most nyerünk, akkor gyakorlatilag a "b" csapat (már amennyire van), tolhatja a szezon végéig. A Girona is játszik ellenük otthon és talán a Rayo is vehet el tőlük pontot/pontokat.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért a Bernabeúban nehogymár nyerjenek.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
Xavival nem fognak hosszabbítani, csak ha megnyeri a ligát innen.
Szóval ne.
Nyerjünk. Az a tuti.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nekünk egy tróger 0-0 is jó csak mondom.
Egész megszoktam ezt a célfoci dolgot, most már ne adjuk fel.
Viccet félretéve, ősszel is jók voltak ellenünk katalánék, nem várok mást holnap se, pláne,hogy épp dühösek, jelentsen ez náluk bármit is.
X,H nekem bármelyik jó.
Egész megszoktam ezt a célfoci dolgot, most már ne adjuk fel.
Viccet félretéve, ősszel is jók voltak ellenünk katalánék, nem várok mást holnap se, pláne,hogy épp dühösek, jelentsen ez náluk bármit is.
X,H nekem bármelyik jó.
Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindenki örömfocit szeretne Legyen úgy, de a fent leírtak miatt inkább az óvatos játék a realitás, főleg úgy 1 nappal kevesebb pihi jutott ráadásul+30 percet is ráhúztak a fiúk.BlancoMark írta: En oromfocit szeretnek es szerintem az is lesz. Nagyobb sikerek utan mindig felszabadultan jatszunk. A Barca meg romokban, mar a szurkoloik sem hisznek bennuk.
- BlancoMark
En oromfocit szeretnek es szerintem az is lesz. Nagyobb sikerek utan mindig felszabadultan jatszunk. A Barca meg romokban, mar a szurkoloik sem hisznek bennuk.