Premier League
Re: Premier League
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a baj, hogy szerintem 343-ban neki nincs helye. Néztem pár meccset idén, de pechemre csak olyant fogtam ki amin nagyon gyenge volt. Lassú, körülményes, pontatlan. MOndjuk szemmel látható, hogy távol van a kaputól, de úgy nagyon a bizalom sincs meg az irányába. Tök jó helyről kaptak szabadrúgást amit Trent rúgott bele a sorfalba. Semmi erősségét nem használják ki és inkább visszavont kkp-ként erőltetik. Az egész csapat gyenge legtöbbször mintha csak felküldenék Őket különösebb elképzelés nélkül. Salah is leeresztett mostanra, a többi támadóban meg nincs meg a plusz ami kellene._Bushido_ írta: Talán egy új edzővel, 343ban, több támadó szereppel, úgy hogy nem neki kell visszazárnia, szabadot is rúghat, akkor azzal a szerepkörrel többre mennének.
Gondolom látták őt Lipcsében és a válogatottban, hogy ott mire képes. Erre full más szerepkört kap. Emlékeim szerint Rossi is próbálta már őt 1 sorral hátrébb, rohadtul nem jött ki jól, és félidőben vissza is csinálta.
- ateeemadrid
Énis bírtam nagyon, Chicharito volt a másik ilyen wtf kölcsön arc, akit nagyon megkedveltem._Bushido_ írta:nagyon sajnálom, hogy anno nem maradhatott a padra.gutihaz14 írta: Emmanuel Adebayor on Arsenal: "I was the strongest player on the team, despite the fact that I weighed 73kg. Chelsea had Essien and Ballack in midfield.
We had Rosický. If you said as much as "how are you" to him, he would then be injured for 2 and a half months."
Tökéletes kiegészítő ember lett volna, asszem a Tottenham elleni BL meccsen bebizonyosodott, hogy hasznos tud lenni. de sajnos 0 marketing érték, úgyhogy esélytelen volt.
(alacsonyabb fizuért, padra is maradt volna, társak kedvelték, minden adott lett volna)
Obi Mikelnek van egy podcastje, abba sokszor hív meg egykori PL edzőket és játékosokat, jókat storyzgatnak. Régi szép idők....
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
nagyon sajnálom, hogy anno nem maradhatott a padra.gutihaz14 írta: Emmanuel Adebayor on Arsenal: "I was the strongest player on the team, despite the fact that I weighed 73kg. Chelsea had Essien and Ballack in midfield.
We had Rosický. If you said as much as "how are you" to him, he would then be injured for 2 and a half months."
Tökéletes kiegészítő ember lett volna, asszem a Tottenham elleni BL meccsen bebizonyosodott, hogy hasznos tud lenni. de sajnos 0 marketing érték, úgyhogy esélytelen volt.
(alacsonyabb fizuért, padra is maradt volna, társak kedvelték, minden adott lett volna)
Obi Mikelnek van egy podcastje, abba sokszor hív meg egykori PL edzőket és játékosokat, jókat storyzgatnak. Régi szép idők....
Emmanuel Adebayor on Arsenal: "I was the strongest player on the team, despite the fact that I weighed 73kg. Chelsea had Essien and Ballack in midfield.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem jatszik jol, de a pozicioja es a tarsak sem segitenek a helyzeten. Borzalmasak a tamadok, a kozeppalyan meg ket ember helyett kell rakkolnia, mert nincsenek normalis csapatszintu mozgasok.
Szerintem jovore egy uj edzovel es egy komolyabb verfrissitessel az o jateka is javulni fog. Remelem, hogy kozelebb kerul a kapuhoz es nem a vedelem elott kell robotolnia.
Szerintem jovore egy uj edzovel es egy komolyabb verfrissitessel az o jateka is javulni fog. Remelem, hogy kozelebb kerul a kapuhoz es nem a vedelem elott kell robotolnia.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Talán egy új edzővel, 343ban, több támadó szereppel, úgy hogy nem neki kell visszazárnia, szabadot is rúghat, akkor azzal a szerepkörrel többre mennének.
Gondolom látták őt Lipcsében és a válogatottban, hogy ott mire képes. Erre full más szerepkört kap. Emlékeim szerint Rossi is próbálta már őt 1 sorral hátrébb, rohadtul nem jött ki jól, és félidőben vissza is csinálta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lassú nagyon jelenleg, fejben is, testben is. Persze a közeg sem a legideálisabb, ez most egy mocskos, rakkolós szezon a pooltól, de tény, hogy több kell majd.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jelenleg (hetek óta) gyenge. Jól kezdett, aztán megragadt, aztán fejlődés helyett visszafejlodes van.MorataMartin írta: Csak kíváncsisagból, aki nézi a Liverpool meccseit. Szoboszlai az utóbbi hetekben tényleg gyengén játszik és nem elégedettek vele, vagy csak ilyen "jó magyar szokás" szerint húzzák le mindehol a srácot? Illetve milyen ez a szezonja, bevált Liverpoolban? Én nem szoktam Liverpool meccseket nézni, még Szobo miatt sem, csak a válogatottban láttam. Őszinte leszek a Real Madridon kívül más meccsek nem nagyon érdekelnek (+magyar válogatott)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, ha nincsenek az egekben az elvárások, akkor azt lehet mondani, hogy bevált. De extrának nem extra. Mondjuk nincs egyszerű dolga ilyen BTB féle k.pályásként, nem az a profil.MorataMartin írta:Illetve milyen ez a szezonja, bevált Liverpoolban?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Csak kíváncsisagból, aki nézi a Liverpool meccseit. Szoboszlai az utóbbi hetekben tényleg gyengén játszik és nem elégedettek vele, vagy csak ilyen "jó magyar szokás" szerint húzzák le mindehol a srácot? Illetve milyen ez a szezonja, bevált Liverpoolban? Én nem szoktam Liverpool meccseket nézni, még Szobo miatt sem, csak a válogatottban láttam. Őszinte leszek a Real Madridon kívül más meccsek nem nagyon érdekelnek (+magyar válogatott)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor így fix EL induló a világ legjobb csapata? Graulálok!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Szegeny Case, nyomott egy vekony Gwm es tizit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, tizikkel akkor fix MU.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
SAF tuti ott van a VAR szobaban es arrebb huzta egerrel a vonalat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ten Hag te bohoc!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ratcliffe delelott 71 evesen maratont futott, szerintem konnyebb dolga volt ott mint utana a wembleyben vegignezni ezt a szegyen csapatot.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ha ezt innen elszabjak, akkor kupat iden nem nyernek es a bl indulasnak is lottek kozben az aston villa mai gyozelmevel.Tjacks írta:Úgy érzem a csapat fele megint edzőt buktat ma'shutterisland írta: erdemes belenezni az mu meccs vegebe, 0:3-rol jott fel a coventry, beszaras ha egyenlitenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. április 21., vasárnap 18:28-kor.