Nagyon gyenge fejben Szobo a Plhez. Rossz reakcioideje van mind tamadasban, mind vedekezesben. Hatalmas munkat tesz le, tud utkozni is 1v1 ben, de olyan konnyen kipasszoljak a zonavedekezesben, hogy rossz nezni. Elol minden kreativ labdajara jut 5 rossz megoldas. Nagy meccseken megremeg a laba, sorra hagyja ki a 100%os ziccereket, az osszhang sincs meg a tobbiekkel. Ami a legnagyobb baj, hogy Trent jobbhatvedkent hamarabb iranyitja a csapat dinamikajat, ad kulcspasszokat, er fel masodik hullamba lovesre, mint o, aki sokkal kozelebb helyezkedik el a kapuhoz. Sokszor akkor porog fel a Pool, ha o lejon.hehetheoriginal írta: poolra gondoltam.
mu a helyén van nagyjabol már évek óta.
nyáron amugy gondolom szala lép, még szarabbak lesznek támadásban jövőre, szoboszlaival nem tudom mi lesz, valszeg beleszurkul a pl átlagba. az is szép amugy, de sztem sokkal tobb van benne....
Neki a nemet liga fekszik a legjobban, az olasz tul taktikus, mig a spanyol szinten egy jo valasztas lehetne, viszont ahhoz egy olyan csapatban kene jatszania, ami az egesz meccset iranyitja.(Peldaul mi, viszont blben topcsapatok ellen keves lenne nalunk.)