ez konkrétan így történt, 85+ban 1 gólos Barca előnynél 5 méterekről hagyta ki mindegyik, hihetetlen volthehetheoriginal írta: en csak arra emlékszem, hogy olvasva itt a topikot, mikor a barca jatszott, szinte minden meccsen ment a hitetlenkedes, hogy ezt a ziccert mar megint hogy a picsaba nem lottek be nekik, meg mar megint 1:0-ra nyertek, stb stb
Griezmann is 90+ban ugyanez
Fent vannak az összefoglalók, ha valaki vissza akarja nézni mik maradtak ki ellenük
És az az 5 méterről az tényleg 5 méterről volt mindig
De egy csomó 1v1 is volt, hogy elfutottak telibe a kapusra ellenük, folyamat telibe lőtték ter Stegent vagy mellé lőtték szimplán
Persze a német is fogott ezek mellé szépeket, de egy csomóhoz köze nem lett volna ha belövik.
Volt mikor vezették rá ter Stegenre 1v1ben azt meghúzodott a gyerek és összeesett.
Teljesen abszurd volt, amik történtek.
És ezek nem mikor már vezetett a Barca több góllal, mindig szoros helyzetben.
Nem sajnálom tőlük azt a bajnoki címet, mert ők jobban akarták, hiába nyertek folyamat 1 gólokkal, úgy hogy az ellen mindent is kihagyott, mi meg szarok voltunk, de hát nevetséges volt amik mentek...
Valami hihetetlen volt és ezt folytatták is egy kis ideig most ősszel is, szerencsére nem sokáig.
De hát mindent elmondott a tavalyi szezonjukról, hogy kiestek a United ellen, én már 1 hónappal mielőtt kiestek volna mondtam mindenkinek a United továbbmegy, mert nem jó a Barca csak valami csoda folytán folyamat nyernek valahogy a bajnokságban, én voltam a hülye, mert hát ők a spanyol elsők...