Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Pedig ez pont olyan volt, hogy kb bárhová fel lehetett húzni, mert pont olyan volt, mint egy póló. Azért, ha egy sima mezt húzol fel, azon nagyon látszik, hogy focimez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem is borzasztó volt. Mint valami pamutpóló, és a gatya meg mez színe is eltérő Az izzadtságfoltok is marha szarul álltak rajta a játékosokon.Kerlon írta:ennyi, egyik legtragyabb mez volt ezchronic írta:
Ezt a pizsama szar mezt. Ezen a képen csak az öreg Lucas aki 10/10.
ennyi, egyik legtragyabb mez volt ezchronic írta:Ezt a pizsama szar mezt. Ezen a képen csak az öreg Lucas aki 10/10.Remy írta:10/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ezt a pizsama szar mezt. Ezen a képen csak az öreg Lucas aki 10/10.Remy írta:10/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
10/10Kerlon írta:arrq a kinai boltos melegitore gondolsz? kosz nem, izlestelen volt.Remy írta:
Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.
A sotet zold, sotet lila, fekete feher es feher arany kombinaciok a legjobbak
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
arrq a kinai boltos melegitore gondolsz? kosz nem, izlestelen volt.Remy írta:Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:
Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
Egy baszó pirosat is megnéznék, mint a 18/19-es Másik kedvencem a 19/20-as navy blue, a fekete az meg alap
A sotet zold, sotet lila, fekete feher es feher arany kombinaciok a legjobbak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Egyetertek. Nagyon komoly jatekos, szep palyafutassal, de nem vele fognak peldalozni 10-20 ev mulva, mint etalon tamado kozeppalyas. A kepessegei megvoltak hozza, de a City meg nem tart ott szerintem, hogy "minden idok" jatekosokat alkosson.dzsi91 írta: Ilyenkor szokott az lenni, hogy végül a barszában köt ki mert ide nem kell ami nembaj, 4-5 éve jó lett volna bár mint utólag kiderült modricban és kroosban sokkal több volt még mint gondoltuk.
Nyilván nyert egy blt meg bajnoki címeket de szerintem eltékozolt pályafutás tőle,hogy az egészet a cityben töltötte. A megítélése is más lenne ha a prime éveit a Realban hozza. Nem mintha rossz lenne a megítélése csak szerintem ha nálunk nyomta volna 1 polccal fentebb lenne az alltime rangsorban így meg zserardokkal meg lampardokkal hasonlítják majd
Egyebkent igy, hogy azert jelentosen kitolodott a jatekosok palyafutasa, par evre kivancsi lennek ra, de olyan penzugyi felteteleket nem tartok realisnak, hogy megerje.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ilyenkor szokott az lenni, hogy végül a barszában köt ki mert ide nem kell ami nembaj, 4-5 éve jó lett volna bár mint utólag kiderült modricban és kroosban sokkal több volt még mint gondoltuk.
Nyilván nyert egy blt meg bajnoki címeket de szerintem eltékozolt pályafutás tőle,hogy az egészet a cityben töltötte. A megítélése is más lenne ha a prime éveit a Realban hozza. Nem mintha rossz lenne a megítélése csak szerintem ha nálunk nyomta volna 1 polccal fentebb lenne az alltime rangsorban így meg zserardokkal meg lampardokkal hasonlítják majd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tul oreg mar sajnos...tubatibi írta: BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csak rózsaszín ne legyen, a többi nem érdekelRemy írta:Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:
Egy baszó pirosat is megnéznék, mint a 18/19-es Másik kedvencem a 19/20-as navy blue, a fekete az meg alap
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Folyamat serulttol messze van, talan csak az idei eve volt kuka meg vagy 6-7 eve.Remy írta: Folyamat serult az ember, nem? Iden is rengeteget kihagyott. BLben folyamat lekapjak, mikor szukseg lenne ra. Az okok most mindegy.
Pfejj, nem kell ilyen ember ide. Boven megvagyunk. Idegen test lenne. Oreg is, draga is.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szeressük egymást gyerekek !MorataMartin írta:Egyet ne felejtsetek el, hogy Thibaut Courtois lenne a csapattársaPad'em írta:
Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.
KdB persze biztos jönne ha hívnánk, nem sok játékos van a földön aki mostanság elutasítana minket.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyet ne felejtsetek el, hogy Thibaut Courtois lenne a csapattársaPad'em írta:Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.tubatibi írta: BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
KdB persze biztos jönne ha hívnánk, nem sok játékos van a földön aki mostanság elutasítana minket.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az ki is ment a fejemből, pedig tényleg szép voltdzsi91 írta:15-16ban volt szürke mezünk.Mondjuk az szerintem sokkal jobban nézett ki mint ez de elmegy ez is.BLevi96 írta:
Csak a gallért felejtsék el, ritkán áll jól.
- Pad'em
Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.tubatibi írta: BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Felesleges. 32 éves most. A mentaljáról megvan a véleményem a vb-s nyilatkozata után. Arról nem is beszélve, hogy sérülékeny is és bármennyire megvágná a fizetését, az még mindig lehet sok. Alapból tkp-knak nincs is posztjuk nálunk. Modric az évek során már visszább lépett, de ott jelenleg inkább Fede van. KDB messze nem Kroos poszt.
- whitemadrid
Ha lép Modric mindenképp jó választás lehet.tubatibi írta: BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
Krooson kívül nincs ész a kp-n.
Kroos már nem nyomja végig a szezont sokszor látszik a meccs 70perce körül mar fárad.
Ha ingyen jön és töredék fizetésért akkor mindenképpen erősítés és nem mellesleg lehet minosegben egy az egyben rotalni.
- Remy
- Kapcsolat:
Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
15-16ban volt szürke mezünk.Mondjuk az szerintem sokkal jobban nézett ki mint ez de elmegy ez is.BLevi96 írta:Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams