Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

Re: Politika

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 30., kedd 5:28

hehetheoriginal írta:
ferni írta: Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.

Épp Szombathelyen volt most, alapból is útba esett volna a dolog, de hát battyogok azt ott volt a Magyar Peti előttem :lol: Odaspawnolt :mrgreen:

Rengeteg ember volt most is kint, tényleg más ezt személyesen átélni.
Elképesztő mit össze nem hoztak pár hónap alatt, sokat elmond az emberek hozzáállásáról mennyien csalódottak.

Beszarás milyen jó beszédet mondott most is, meg az egész kisugárzása a tagnak is patika és meg tudom erősíteni engem se vert meg, pedig én lehet megérdemeltem volna.... :kalapos:

Hangosítás 10/10 volt végig pedig nem kicsi a Fő tér, nem gondoltam a kis platós kocsiról ennyire profin megoldják pár hangfallal.

Sajnos hiába lesz úgy néz ki végre egy normális alternatíva, rengeteg ember nem foglalkozik továbbra se a dolgokkal, találkoztam nem egy emberrel akik azt se tudták kb ki az a Magyar Péter, hogy ilyennel nem is foglalkoznak stb. Van a Vitya, jó az úgy.

Kétlem lesz kormányváltás 2 év múlva, de ha el lesz tüntetve ez a sok nyomi ellenzéki párt és nem lesz kétharmad már az is nagy eredmény.

Aki meg akarja hallgatni:

https://www.youtube.com/live/yGFH2B0OkcQ
fél órája hallgatom, ha abból indulok ki, hogy roncstársadalom van, akkor a mondóka túl monoton sajnos.
jobban kellene hatni az érzelmekre. pl kibontani azokat a kérdéseket, hogy aki eljött gondolkodjon el, álljunk le 2 percre, mint a gyászszünet a focimeccs elején; és mindenki gondolkodjon el, elégedettek, boldogok, jól élnek?
vagy nem bőszíti fel önöket, hogy tudomisén 8 milliót keres egy parlamenti képviselő?
izlelgessuk ezt a 8 milliot. 8 millio forint havonta.
stb
ilyen és ehhez hasonló hatásvadász dolgok kellenek. nem csak száraz példákat sorolni..
de jo a szöveg, ha a szándék is ez, akkor ez jo irany lehet. (el fogjak tuntetni, mint a szart.)
Hehe, sajnos olyan szinten hülye a nép, hogy ha nekiállsz elmagyarázni, hogy miért 8 milka a fizu odafenn, akkor nem az lesz a reakció, hogy sok. Hanem sokkal inkább az, hogy politikusnak kell lenni.
Ha feltesze a kérdést a fideszes bácsinak, hogy ön boldog , tuti azt mondja , hogy jól jön az a zsák krumpli , igaz választásonként kapja csak. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a katolikus dumával is megfogott rengeteg öreget.
Itt nagyon komoly szemfelnyitásra van szükség, amit egy nyugdíjas agyi kapacitása már nem biztos, hogy betakar.
Aki meg fiatal és kapja a surranó pénzt a fideszes uraktól , azoknak meg teljesen jó a jelenlegi szitu.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 0:53

menczer az atv-ben

hat a megafonosok is megirigyelhetnek ezt a teljesitmenyt. :D

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 0:00

hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
ez nem az ő személye miatt van.
ezeknek az embereknek bárki már, csak ne az orbán meg a gyurcsány
nem feltetlen ertek ezzel egyutt, kb felig.

egyreszt o "dobta be a kesztyut" azzal a facebook poszttal es a partizanos interjuval, azert ott meg 19-re huzott lapot, mert benne volt, hogy a roncstarsadalom le se szarja es o huzza a rovidebbet.
azert a vegzettsege es cv-je alapjan nem kellett volna soha aggodjon, hogy ne legyen majd mit a tejbe apritani, de azert igy magara haragitani a hatalmat kockazatos volt.

aztan ahogy jott a hype, ugy kezdte el o is bekapcsolni a raketakat, azota ezerrel megy a propaganda ellene,de o megy elore es eddig tobbszaz oranyi beszedebol alig akadt olyan, amit ki tudtak vagdosni megafonek.

ahogy jarja az orszagot, nyomja a discord live-okat, adja az interjukat, leul puzserral, harcol a social mediaban...azert az effort az szerintem tiszteletre melto.

van egy jo kiallasa, karaktere, nem valami tulsulyos, harcsabajszos alak jatssza el a megmentot, jol nyilatkozik, tobbe kevesbe jol reagal es okosan epitkezik, a megtervezettsegnek es spontanitasnak megvan az elegye.

azt gondolom, onmagaban MP keves lett volna, felsorakozhatott volna a tobbi mikropart moge, de maga a kegyelmi ugy sem lett volna eleg egyedul.
szerintem a jo karakter, a jo pillanatban, a jo dontest hozta meg, es ami ennel is fontosabb, jo iranyba halad.

az en felelmem annyi, hogy ha csalodast kelto eredmeny lesz juniusban (ez persze relativ) akkor benne van, hogy a mostani "divatdrukker" reteg lelkesedese kisse alafagy, elfogy a tuz a nep pesszimistabb retegebol, es ezen a kb 15-20 szazalekon megragadnak.
ami meg mindig szep eredmeny persze.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 22:25

https://telex.hu/gazdasag/2024/04/29/au ... UixjE8QtMO

izlelgessuk ezt a szosszenetet is igy este
hogyan is működik kis orszagunk 14 eve
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 22:09

Caraway írta:
hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk. :mrgreen:
meg fogom nézni, és remélhetőleg az egész országban mindenhova eljut.
tv2/m1-es antennás nyuggerek nem érdekelnek.
én nem akarok még bízni, túl szép, hogy igaz legyen, én bármit kinézek a fideszből, sokan kurvanagyot fognak csattanni és csalódni, a gecik nem ma kezdték, és maffia, polip módra mindenhol ott vannak.
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 29., hétfő 22:03

Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk. :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 21:49

azert nyilatkozni is tudni kell, eddig nem nagyon tudjak megfogni azzal amit kimondott, nagyon nyugodt vegig es karizmatikus.

teszem azt a hires kontextusbol kiszedett: embereket kuldenek a haboruba mzp-tol, kozben meg akinek 3-nal tobb iq-ja van az nem szopta be ezt a mondatat, a kiszes dobrogi meg erre epitette a fel lejaratokampanyat

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 21:39

jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 29., hétfő 21:34

Szerintem ilyen dolgokból is mondott jó pár dolgot és elég hatasvadász is volt.

Két év még sok idő, ebben is lehet még fejlődni, de elképesztő honnan hová jutott az egész dolog pár hónap alatt és mennyi embert mozgat meg.

Ez a legdurvább az egészben.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 21:05

ferni írta: Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.

Épp Szombathelyen volt most, alapból is útba esett volna a dolog, de hát battyogok azt ott volt a Magyar Peti előttem :lol: Odaspawnolt :mrgreen:

Elképesztő mit össze nem hoztak pár hónap alatt, sokat elmond az emberek hozzáállásáról mennyien csalódottak.

Beszarás milyen jó beszédet mondott most is, meg az egész kisugárzása a tagnak is patika és meg tudom erősíteni engem se vert meg, pedig én lehet megérdemeltem volna.... :kalapos:

Hangosítás 10/10 volt végig pedig nem kicsi a Fő tér, nem gondoltam a kis platós kocsiról ennyire profin megoldják pár hangfallal.

Sajnos hiába lesz úgy néz ki végre egy normális alternatíva, rengeteg ember nem foglalkozik továbbra se a dolgokkal, találkoztam nem egy emberrel akik azt se tudták kb ki az a Magyar Péter, hogy ilyennel nem is foglalkoznak stb. Van a Vitya, jó az úgy.

Kétlem lesz kormányváltás 2 év múlva, de ha el lesz tüntetve ez a sok nyomi ellenzéki párt és nem lesz kétharmad már az is nagy eredmény.

fél órája hallgatom, ha abból indulok ki, hogy roncstársadalom van, akkor a mondóka túl monoton sajnos.
jobban kellene hatni az érzelmekre. pl kibontani azokat a kérdéseket, hogy aki eljött gondolkodjon el, álljunk le 2 percre, mint a gyászszünet a focimeccs elején; és mindenki gondolkodjon el, elégedettek, boldogok, jól élnek?
vagy nem bőszíti fel önöket, hogy tudomisén 8 milliót keres egy parlamenti képviselő?
izlelgessuk ezt a 8 milliot. 8 millio forint havonta.
stb
ilyen és ehhez hasonló hatásvadász dolgok kellenek. nem csak száraz példákat sorolni..
de jo a szöveg, ha a szándék is ez, akkor ez jo irany lehet. (el fogjak tuntetni, mint a szart.)
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 29., hétfő 20:29

Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 29., hétfő 18:01

azóta volt pár frissebb cikk, nem 16 volt, sorry. nem én találtam ki amúgy. viszont volt halálllistája :D
Kép

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 17:55

zsuninnyo írta: Errol pedig meg tovabbra sem talalok forrast, hogy egy 16 eves 6-os lett volna az elkoveto. De a rasszizmus kicks in, mert az mocskos meno.
kuruczinfon biztos mar megvan az egesz csaladfa ha tenyleg az :mrgreen:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 29., hétfő 17:36

M1Ö írta: Gutihaz le van maradva, pótolnom kell a lemaradását! :kalapos:

Mennyi elv nélküli, erkölcstelen ember! Semmi nem számít, csak pééénz legyen! Azt csodálkozunk a kormányzáson... Igaza van hehének, roncstársadalom.
Mindentol fuggetlenul amugy a nagy reszuknek igaza van. A penznek nincs szaga. Az uzleti erdekek nem azon mulnak, honnan jon a penz. Nem orszagokon mulik, ki a korrupt es ki nem. Semmitol sem fugg ki kitol fogad el penzt. A penz szamit es csak ennyi, mas nem, a vilag az igy mukodik jelenleg.
Ezert is felesleges az egesz teman lovagolni.
zsuninnyo írta:
Es ha igen? Es ha nem?
Errol pedig meg tovabbra sem talalok forrast, hogy egy 16 eves 6-os lett volna az elkoveto. De a rasszizmus kicks in, mert az mocskos meno.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 29., hétfő 17:04

Gondolom ezek az emberek ugatnak hogy “dollárbaloldal”.
Olyankor van szaga a pénznek?

Következetesség ebben is nulla.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. április 29., hétfő 16:35

Fradistakrol amúgy is megvan a véleménye az átlag embernek, azon már nem sokat ront ez a videó
:mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 29., hétfő 16:17

Gutihaz le van maradva, pótolnom kell a lemaradását! :kalapos:

Mennyi elv nélküli, erkölcstelen ember! Semmi nem számít, csak pééénz legyen! Azt csodálkozunk a kormányzáson... Igaza van hehének, roncstársadalom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 29., hétfő 15:54

Es ha igen? Es ha nem?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 29., hétfő 13:23

egy 16 (!) éves 6-os gyerek szíven szúrta osztálytársát órán. biztos nem c
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 29., hétfő 12:32

este a telexen tobbek kozt mzp es toroczkai a vendegek kozott a valasztasi musorban. :D

Vissza: