Hehe, sajnos olyan szinten hülye a nép, hogy ha nekiállsz elmagyarázni, hogy miért 8 milka a fizu odafenn, akkor nem az lesz a reakció, hogy sok. Hanem sokkal inkább az, hogy politikusnak kell lenni.hehetheoriginal írta:fél órája hallgatom, ha abból indulok ki, hogy roncstársadalom van, akkor a mondóka túl monoton sajnos.ferni írta: Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.
Épp Szombathelyen volt most, alapból is útba esett volna a dolog, de hát battyogok azt ott volt a Magyar Peti előttem Odaspawnolt
Rengeteg ember volt most is kint, tényleg más ezt személyesen átélni.
Elképesztő mit össze nem hoztak pár hónap alatt, sokat elmond az emberek hozzáállásáról mennyien csalódottak.
Beszarás milyen jó beszédet mondott most is, meg az egész kisugárzása a tagnak is patika és meg tudom erősíteni engem se vert meg, pedig én lehet megérdemeltem volna....
Hangosítás 10/10 volt végig pedig nem kicsi a Fő tér, nem gondoltam a kis platós kocsiról ennyire profin megoldják pár hangfallal.
Sajnos hiába lesz úgy néz ki végre egy normális alternatíva, rengeteg ember nem foglalkozik továbbra se a dolgokkal, találkoztam nem egy emberrel akik azt se tudták kb ki az a Magyar Péter, hogy ilyennel nem is foglalkoznak stb. Van a Vitya, jó az úgy.
Kétlem lesz kormányváltás 2 év múlva, de ha el lesz tüntetve ez a sok nyomi ellenzéki párt és nem lesz kétharmad már az is nagy eredmény.
Aki meg akarja hallgatni:
https://www.youtube.com/live/yGFH2B0OkcQ
jobban kellene hatni az érzelmekre. pl kibontani azokat a kérdéseket, hogy aki eljött gondolkodjon el, álljunk le 2 percre, mint a gyászszünet a focimeccs elején; és mindenki gondolkodjon el, elégedettek, boldogok, jól élnek?
vagy nem bőszíti fel önöket, hogy tudomisén 8 milliót keres egy parlamenti képviselő?
izlelgessuk ezt a 8 milliot. 8 millio forint havonta.
stb
ilyen és ehhez hasonló hatásvadász dolgok kellenek. nem csak száraz példákat sorolni..
de jo a szöveg, ha a szándék is ez, akkor ez jo irany lehet. (el fogjak tuntetni, mint a szart.)
Ha feltesze a kérdést a fideszes bácsinak, hogy ön boldog , tuti azt mondja , hogy jól jön az a zsák krumpli , igaz választásonként kapja csak. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a katolikus dumával is megfogott rengeteg öreget.
Itt nagyon komoly szemfelnyitásra van szükség, amit egy nyugdíjas agyi kapacitása már nem biztos, hogy betakar.
Aki meg fiatal és kapja a surranó pénzt a fideszes uraktól , azoknak meg teljesen jó a jelenlegi szitu.